Nadulka 11.09.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 No kochana,super zmiany;)Łazienka piękna.....Wrzosowisko też super,ja kupiłam ostatnio wrzosy w Auchan po 3,99. Pozdrawiam i czekam na wieści co kupiłaś w Ikea;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Niedawno wróciliśmy ....zakupy udane....jak zawsze w ikei kupiłam łóżko dla Jagody http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/svelvik-rama-ozka__0131906_PE286556_S4.JPG dwa krzesła http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-krzeso-z-podokietnikami__0099636_PE241798_S4.JPG kupiłam lampki nad lustro w łazience http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/basisk-reflektor-scienny__61513_PE167906_S4.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/basisk-lampa-wiszaca__53428_PE156593_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 baterii łazienkowych niestety nie kupiłam:( dziś niedziele więc były czynne tylko markety....pooglądałam tam różniste baterie...ale nie wiem czy kupno baterii w markecie budowlanym to dobry pomysł?? martwie się o jakość macie jakieś doświadczenia z bateriami z merketu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Kala, płytki łazienkowe rewelacyjne. AGP-ONowi także się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2011 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 witam sie poniedziałkowo pokaże Wam początek nowej rabatki..... trawy przed domem... mam tutaj też roślinki od Alunka dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 baterii łazienkowych niestety nie kupiłam:( dziś niedziele więc były czynne tylko markety....pooglądałam tam różniste baterie...ale nie wiem czy kupno baterii w markecie budowlanym to dobry pomysł?? martwie się o jakość macie jakieś doświadczenia z bateriami z merketu?? Hej, ja jestem na etapie kupowania baterii i postanowiłam wstrzymać sie z marketami. Duużo taniej wychodzi przez neta, nawet 30-40 % taniej. Same baterie w marketach niczym sie nie różnią oprócz ceny. Ja potrzebuję wannową i umywalkową i słuchawkę prysznicową i całość znalazłam za 600 zł, w castoramie tylko taka sama wannowa to koszt ok. 500 zł, no sorki, ale taką różnicę to czuć. Tylko weź fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ale masz super łazienkę, najpiekniejsze to kafle, one zawsze robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kalu ale ślicznie zapowiada się łazieneczka:) Szafka...supeeer! Czy umywaleczka jest z w komplecie z szafeczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Pięknie kala,, a masz juz katalog, bo podobno miały byc od 12.09 dzyli dzis. Ja jutro jade do ikei, ale zakupy dla dzidziusia, bo jedziemy na Chrzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.09.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ania i Bartek Ale nie pijecie takiej zmiękczonej wody? Prosto z kranu nie, ale po przegotowaniu tak. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kala, płytki łazienkowe rewelacyjne. AGP-ONowi także się podobają dziękuje Hej, ja jestem na etapie kupowania baterii i postanowiłam wstrzymać sie z marketami. Duużo taniej wychodzi przez neta, nawet 30-40 % taniej. Same baterie w marketach niczym sie nie różnią oprócz ceny. Ja potrzebuję wannową i umywalkową i słuchawkę prysznicową i całość znalazłam za 600 zł, w castoramie tylko taka sama wannowa to koszt ok. 500 zł, no sorki, ale taką różnicę to czuć. Tylko weź fakturę dzis kupilam w Praktikerze dwie umywalkowe.........były taniej niż na allegro......zobaczymy jak z jakością !! Kalu ale ślicznie zapowiada się łazieneczka:) Szafka...supeeer! Czy umywaleczka jest z w komplecie z szafeczką? umywalka podwojna jest kupiona w Ikei.......... szafka do niej zostala robiona na zamówienie przez zdolną betib Pięknie kala,, a masz juz katalog, bo podobno miały byc od 12.09 dzyli dzis. Ja jutro jade do ikei, ale zakupy dla dzidziusia, bo jedziemy na Chrzciny bylam w Ikei w niedziele..........a katalogi miały być w poniedziałek wrrrrrrrrrrr kochana jak jutro będziesz to weź dla mnie katalog Prosto z kranu nie, ale po przegotowaniu tak. Dlaczego? dzis Pan pobrał nam wode do badania...... zobaczymy co sie okaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Pan od lazienki zaniemógł..........i mamy przerwe techniczną kupilam dziś dwie baterie umywalkowe.........nadal nie mam wannowej:( w sprawach ogrodowych..........chcemy jeszcze w tym roku wysiac trawe na pozostałej części działki.... po wykonaniu dwóch oprysków.....mąż ręczną glebogryzarką przeorał ziemie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witaj Kalu, dawno mnie nie było u ciebie. Zaglądam i oczom nie wierzę ty już prawie wykończona jesteś. Łazienka zapowiada się nietuzinkowo. Jak w jakiejś bajce w stylu „Alicja w krainie czarów” Odnośnie katalogu z IKEI ja dostałam, prawie wszystko w nim jest. Można tak bez końca przeglądać i kupować ich produkty. Muszę nadrobić wiele zaległości, więc zacznę się cofać w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 12.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kala to się chłop nieźle napracował, mój by zaraz coś wymyślił, że on nie może i trzeba kogoś zatrudnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 kala ,uzdatniacze są różne ,ale pamiętam ,ze zapłaciliśmy coś w granicach 2,5tys.Ja jestem bardzo zadowolona ,nie mam kamienia ,a i mniej zużywa się detergentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.09.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kalcia, pokaż baterie:P Mąż kawał dobrej roboty wykonał i to wrzosowisko piękne:))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Medal dla męża Ja też chcę zobaczyć baterie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Prosto z kranu nie, ale po przegotowaniu tak. Dlaczego? Bo prawdopodobnie taka woda jest pozbawiona wszelkich minerałów. Ale pewnie jak pijecie, to zgłębiliście temat i wiecie, czy można. Gdzieś był na forum wątek o zmiękczonej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kalu, ja Wam nie zazdroszczę robienia trawnika, jak patrzę, to już mnie ręce bolą. i cieszę się, że mamy niej od Was ziemi w koło domu hehehe Ostatnio stwierdziłam, że i tak za dużo tej ziemi Pokaż baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 kaluś, ale super łazienka będzie szafka piękna...medal dla betib A na działce coraz ładniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts