Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niedawno wróciliśmy :)

....zakupy udane....jak zawsze w ikei :)

kupiłam łóżko dla Jagody

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/svelvik-rama-ozka__0131906_PE286556_S4.JPG

dwa krzesła

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-krzeso-z-podokietnikami__0099636_PE241798_S4.JPG

kupiłam lampki nad lustro w łazience

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/basisk-reflektor-scienny__61513_PE167906_S4.jpg

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/basisk-lampa-wiszaca__53428_PE156593_S4.jpg

baterii łazienkowych niestety nie kupiłam:(

dziś niedziele więc były czynne tylko markety....pooglądałam tam różniste baterie...ale nie wiem czy kupno baterii w markecie budowlanym to dobry pomysł??

martwie się o jakość :(

macie jakieś doświadczenia z bateriami z merketu??

Hej, ja jestem na etapie kupowania baterii i postanowiłam wstrzymać sie z marketami. Duużo taniej wychodzi przez neta, nawet 30-40 % taniej.

Same baterie w marketach niczym sie nie różnią oprócz ceny. Ja potrzebuję wannową i umywalkową i słuchawkę prysznicową i całość znalazłam za 600 zł, w castoramie tylko taka sama wannowa to koszt ok. 500 zł, no sorki, ale taką różnicę to czuć.

Tylko weź fakturę ;)

Kala, płytki łazienkowe rewelacyjne. AGP-ONowi także się podobają ;-)

dziękuje :)

Hej, ja jestem na etapie kupowania baterii i postanowiłam wstrzymać sie z marketami. Duużo taniej wychodzi przez neta, nawet 30-40 % taniej.

Same baterie w marketach niczym sie nie różnią oprócz ceny. Ja potrzebuję wannową i umywalkową i słuchawkę prysznicową i całość znalazłam za 600 zł, w castoramie tylko taka sama wannowa to koszt ok. 500 zł, no sorki, ale taką różnicę to czuć.

Tylko weź fakturę ;)

dzis kupilam w Praktikerze dwie umywalkowe.........były taniej niż na allegro......zobaczymy jak z jakością !!

Kalu ale ślicznie zapowiada się łazieneczka:) Szafka...supeeer! Czy umywaleczka jest z w komplecie z szafeczką?

umywalka podwojna jest kupiona w Ikei.......... szafka do niej zostala robiona na zamówienie przez zdolną betib :)

Pięknie kala,, a masz juz katalog, bo podobno miały byc od 12.09 dzyli dzis. Ja jutro jade do ikei, ale zakupy dla dzidziusia, bo jedziemy na Chrzciny

bylam w Ikei w niedziele..........a katalogi miały być w poniedziałek :( wrrrrrrrrrrr :(

kochana jak jutro będziesz to weź dla mnie katalog :)

Prosto z kranu nie, ale po przegotowaniu tak. Dlaczego?

dzis Pan pobrał nam wode do badania...... zobaczymy co sie okaże:)

Pan od lazienki zaniemógł..........i mamy przerwe techniczną;)

kupilam dziś dwie baterie umywalkowe.........nadal nie mam wannowej:(

w sprawach ogrodowych..........chcemy jeszcze w tym roku wysiac trawe na pozostałej części działki....

po wykonaniu dwóch oprysków.....mąż ręczną glebogryzarką przeorał ziemie.....

DSC_0003.JPG

DSC_0012.JPG

DSC_0010.JPG

Witaj Kalu, dawno mnie nie było u ciebie. Zaglądam i oczom nie wierzę ty już prawie wykończona jesteś.

Łazienka zapowiada się nietuzinkowo. Jak w jakiejś bajce w stylu „Alicja w krainie czarów”

Odnośnie katalogu z IKEI ja dostałam, prawie wszystko w nim jest. Można tak bez końca przeglądać i kupować ich produkty.

Muszę nadrobić wiele zaległości, więc zacznę się cofać w postach.