dorkaK 17.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj Kalu:) jak dla mnie to lampki(kinkiety) bardzo ładnie się prezentują....co do kibelka to raczej nie w moim guście i ta deska faktycznie jakaś mała ,ale ja się nie znam;)Myślę ,że będzie pasował do waszego klimatu domku:) Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) szukam kominka.......... http://www.zdun-kominki.pl/galeria/kominki_z_wkladem.htm http://www.domimedia.pl/domimedia/img/foto/1180/images/TECH_KOM/kominek.jpg Edytowane 18 Września 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Kalu, czy w obecnym mieszkaniu też masz podobne baterie? Chodzi mi o to, że woda zimna osobne pokrętło, a ciepła osobne. Przyznam, że ja nie cierpię takiego rozwiązania, bo ciężko ustawić sobie temperaturę wody. Piszę za nim zamontujesz baterie, sprawdź to rozwiązanie, czy Ci odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Znaczy wkładu , czy obudowy? Ja mam z Castoramy, Supra dla nich produkuje. Jesteśmy zadowoleni , różnica znaczna jest w cenie i w kolorze... nasz jest szary, a z napisem supra jest czarny. gorąco jest jak palimy, ma dopływ powietrza zewnątrz... No i to tyle w kwestii kominka.... Obudowę polecam z kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Kalu, czy w obecnym mieszkaniu też masz podobne baterie? Chodzi mi o to, że woda zimna osobne pokrętło, a ciepła osobne. Przyznam, że ja nie cierpię takiego rozwiązania, bo ciężko ustawić sobie temperaturę wody. Piszę za nim zamontujesz baterie, sprawdź to rozwiązanie, czy Ci odpowiada tak Meganko.......pod prysznicem mamy teraz dwa pokrętła . ...poza tym jesli chodzi o baterie typu retro....to własnie te dwa pokretła daja cały urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Znaczy wkładu , czy obudowy? Ja mam z Castoramy, Supra dla nich produkuje. Jesteśmy zadowoleni , różnica znaczna jest w cenie i w kolorze... nasz jest szary, a z napisem supra jest czarny. gorąco jest jak palimy, ma dopływ powietrza zewnątrz... No i to tyle w kwestii kominka.... Obudowę polecam z kafli Arnika....wkład mamy. szukam jakiejs fajnej obudowy, projektu..... nic nie moge znaleść sensownego, co pasowałoby do mojej koncepcji domu z bala:( Albo znajduje bardzo nowoczesne obudowy.....albo w rustykalnym, przytłaczającym stylu:( wrrrrrrrrrrrrrrrr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 To ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.09.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kala, nie napisałam kochana że mi się nie podobają, aż mi głupio są fajne proste, jeśli chodzi o uzyskanie efektu o jakim piszesz to jak najbardziej ok . Głównie miałam na myśli lampki nad lustro i nie sam kształt klosza tylko pałąki, ale już nieważne bo pokazałaś na inspiracjach że fajnie wyglądają . Trzymam kciuki za ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 18.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kaluś, mi najbardziej pasuje do Twojego domku kominek z siódmego obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kala, nie napisałam kochana że mi się nie podobają, aż mi głupio są fajne proste, jeśli chodzi o uzyskanie efektu o jakim piszesz to jak najbardziej ok . Głównie miałam na myśli lampki nad lustro i nie sam kształt klosza tylko pałąki, ale już nieważne bo pokazałaś na inspiracjach że fajnie wyglądają . Trzymam kciuki za ciąg dalszy! yokasta.....nie ma co byc Ci głupio:)..po to jest właśnie to forum aby wymieniac sie spostrzeżeniami!!! i ja naprawde wole gdy ktoś zwraca mi uwage na jakies błędne decyzje....niż miałby pisac nieszczerze, że jest ślicznie przynajmniej dzieki Tobie przejżałam wczoraj setki inspiracji łazienkowych....uwpeniłam sie, że takie lampki bedą pasowały.....ale za to chyba kupie całkiem inny kibelek do łazienki:):) więc kochana wpadaj częściej i pisz jak cos Ci nie gra Kaluś, mi najbardziej pasuje do Twojego domku kominek z siódmego obrazka emiluś......a mnie intryguje nr 11-12 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.09.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kaluś biegnę z pomocą kominkową http://www.sck-salon.pl/?strona=oferta&id=59 http://www.czeczil.com/index.php?cstr=18&go=_galeria&master= http://www.tapis.pl/kominki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.09.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 (edytowane) Kala jakiś czas nie zaglądałam, a tu u Was takie zmiany!!!! Pokoje pomalowane Super ten niebieski w pokoju Martyny ( czemu ja takiego nie znalazłam jak malowaliśmy nasze...? :/ ) Łazienka już się bosko wygląda!!! A jeśli chodzi o kominki, pewnie już za późno ale nie myślałaś o kozie??? Pozdrawiamy Edytowane 18 Września 2011 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.09.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kalu witaj:) i ja mam dość ciekawą stronkę z kominkami:)http://kominkiplock.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=47spójrz może pomoże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dziś mieliśmy słoneczny i pracowity dzień !!!! wygrabilismy cały teren.....wysialiśmy z męzem 10 kg trawy........zagrabilismy po raz drugi i zwałowaliśmy to wszystko......a tym samym.... ostatnia częśc działki została trawką obsiana:) teraz niech tylko pogoda sprzyja naszej trawce kilka fotek z efektem naszej pracy: 1.nie wiem czy to widac na zdjęciach.....ale w jednym miejscu usypalismy niewielkie wzniesienie, jest tam wsadzony czerwony buk pendula, ktory bedzie - mam nadzieje - zwieszała się do samem ziemi:) kompozycje uzupełnią duże kamienie co ma lekko przesłonić widok na taras od rogu dzialki czyli z drogi:) 2.w innym miejscu jest taka kupa suchego zielska.....zgodnie z moim projektem - tam bedzie miejsce na ognisko:) 3. a teraz ide pooglądac kominki, które dostalam w linkach od Was dziewczyny, dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 a coś takiego???http://www.kominki.ign.com.pl/pliki/727/roma_kitchen_kjk_727_3139_small.jpg http://www.kominki.ign.com.pl/pliki/733/finse_high_733_3100_small.jpg jakby co to podam ci link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly10 19.09.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 witam ja moge polecic dobra firme do czyszenia i malowania domow drewnianych !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 hej, czy ja doczytałam u Ciebie Hubnera kibelek?Nie wiem, czy znasz kogoś kto go użytkuje, moja teściowa go ma, bo taki ładny sie wydawał, tani i wogle. Po roku już klęła bo spłuczka posputa, bo się giba i mnóstwo innych rzeczy już jej nie pasowało. Nie wiem czy 1 opinia jest tego warta aby rezygnowac, ale ja juz sie przekonałam, ze jak cos jest podejrzanie tanie to nir bez powodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kala, miałam takie baterie w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.09.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 piękne baterie:)i inspiracja z lampkami:)idę prasować;/;/ o moich wrzosach się nie wypowiadam, bo mnie trafia na samą myśl;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kala jakiś czas nie zaglądałam, a tu u Was takie zmiany!!!! Pokoje pomalowane Super ten niebieski w pokoju Martyny ( czemu ja takiego nie znalazłam jak malowaliśmy nasze...? :/ ) Łazienka już się bosko wygląda!!! A jeśli chodzi o kominki, pewnie już za późno ale nie myślałaś o kozie??? Pozdrawiamy ida........koza nie wchodziła w rachube............u nas kominek ogrzewac będzie cały dom:):) hej, czy ja doczytałam u Ciebie Hubnera kibelek? Nie wiem, czy znasz kogoś kto go użytkuje, moja teściowa go ma, bo taki ładny sie wydawał, tani i wogle. Po roku już klęła bo spłuczka posputa, bo się giba i mnóstwo innych rzeczy już jej nie pasowało. Nie wiem czy 1 opinia jest tego warta aby rezygnowac, ale ja juz sie przekonałam, ze jak cos jest podejrzanie tanie to nir bez powodu.. Wiolka....jestes niezawodna !!! dzieki za informacje....jutro poczytam w necie opinie !!! Kala, miałam takie baterie w bloku Dorotko.....i jak wrażenia???? piękne baterie:) i inspiracja z lampkami:) idę prasować;/;/ o moich wrzosach się nie wypowiadam, bo mnie trafia na samą myśl;/ asiulku....na moje też nie patrze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts