Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam roca dama senso z deską wolno opadajacą. Jestem mega zadowolona. Mam też jakąś wąską umywalkę w WC i w łazience też umywalka roca dama senso. Porządna porcelana, ciężka, i naprawdę dobrze zrobiona. Stylistyka i model roki to jak się komu podoba, a jest w czym wybierać.

W blokach miałam koło wc podwieszany..., no niby nic z nim nie było złego... ale jednak lepsza jest roca....

Bardzo ładny sedesik

kalu, pięęęęęęęęknie to wszystko wygląda :) Łazienką jestem zauroczona :)

Może się i ciągnie, ale za to jak wygląda:jawdrop: Cudnie będzie po prostu:)

Kalu kibelek bardzo ładny i zgrabny i według mnie bardzo dobrze będzie pasował do reszty:):).....super;):jawdrop:

czekam na dalszy efekt:p

Pozdrawiam :bye:

no kochana.......łazienka zapowiada się przesłodko!!! Będzie pewnie jednym z pomieszczeń w domku, gdzie wszyscy będą chętnie siedzieć....i to wcale nie z powodu potrzeb naturalnych :no:;)

Alicja chyba wpadne do Ciebie na sesje lazienkową :) bardzo fajnie to wszystko wyglada....bedzie super !

dziewczyny.....miło sie czyta takie teksty:):):)

oczywiście zapraszam i na sesje i bez okazji....poprostu na kawke:)

póki co.....to bedzie nasza jedyna łazienka w domu.....

Jeżeli wprowadzimy sie w tym roku to będzie brakowało nam jeszcze duuuuuuuuużo : łazienki na parterze dla gości, wyposażenia garderoby, obudowy kominka, sof lub kanap w salonie, bramy, bramki, nie mówiac o takich szczegółach jak karnisze, firany, zasłony....itd......ale to wszystko to są pierdoły z tym co już mamy:):):)

Dzis bedąc na działce zauwazyłam, że w kilku miejscach wschodzi trawka zasiana tydzień temu!!!

mała rzecz a cieszy :):):)

Ja mam roca dama senso z deską wolno opadajacą. Jestem mega zadowolona. Mam też jakąś wąską umywalkę w WC i w łazience też umywalka roca dama senso. Porządna porcelana, ciężka, i naprawdę dobrze zrobiona. Stylistyka i model roki to jak się komu podoba, a jest w czym wybierać.

W blokach miałam koło wc podwieszany..., no niby nic z nim nie było złego... ale jednak lepsza jest roca....

Arnika......własnie obejzalam sobie Twoją miske wc.......fajny ma kształt.....ale do mnie zbyt nowoczesna:)

ale dziekuje Ci za opinie dot. uzytkowania, to dla mnie ważne:)

Edytowane przez kala67

Kalusia, czekam na łazienkę skończoną, ja kocham szarość, więc przekonywać mnie nie trzeba :lol2: będzie fajnie. Co ja gadam, już jest!

Nie wiem czym się różni wkład z płaszczem wodnym od tego bez w budowie, wydaje mi się że taki kominek jak mam możesz też z płaszczem zbudować. W każdym razie nasza obudowa była zaprojektowana przeze mnie. Lubię cegłę i musiało być jej dużo :) i nie chciałam tego skosu, który ludzie robią nad wkładem, dlatego mamy na prosto. Jeśli coś będziesz chciała wiedzieć to wal śmiało.

Kala co by tu napisać....wszystko już zostało napisane.....

ale cóż powtórzę się.....w domu jest juz bardzo domowo, bardzo klimatycznie, cieszy mnie to, że cieszysz się z tego co już masz, a masz już naprawdę bardzo dużo....jeszcze trochę i juz będziecie mieszkać w swoim wymarzonym domu......ślę uściski

ciesze się, że chwalicie kibelki roca.

ale zastanawiam sie nad jednym..........czy podczas używania przez płeć męską w pozycji stojacej........miska nie powoduje rozpryskiwania???

pytam o to.....bo moja znajoma ma kibelek z kola.........i po każdym uzyciu przez meską płeć....musi wycierac podłoge w koło kibelka :(

teraz poszukuje przycisku do geberitu.....ma być biały.

wyboru nie ma :(

wzór samba

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQv5eJEJUYLqb9tvM0PjfB1tMzUI1e2zqdov1s8azUciAKWeHVQ

lub wzór simba

http://p.alejka.pl/i2/p_new/35/44/geberit-sigma-20-bialy-zloty-bialy_0_b.jpg

głosujcie :)

ps....nie chce kwadratów czy prostokątów :)