martaibartek 05.01.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kaluś dzięki za odpowiedzi! miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 w przyszły weekend jesteś w W-wie? Jak dojeżdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kaluś dzięki za odpowiedzi! miłego dnia widziałam teraz te kurtki na wyprzedaży w przyszły weekend jesteś w W-wie? Jak dojeżdzasz? tak, nocleg mam w Mory k/Wa-wy jezdżę autobusem, mam bezpośredni. A Ty czym? i gdzie tam nocujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jeżdżę swoim samochodem,bo jazda pociagiem 8 h jakoś mnie nie kręci. Nocuję w hotelu asystenckim na SGGW. W przyszłym tygodniu też mam zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.01.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kaluś dzięki za odpowiedzi! miłego dnia w przyszły weekend jesteś w W-wie? Jak dojeżdzasz? Jeżdżę swoim samochodem,bo jazda pociagiem 8 h jakoś mnie nie kręci. Nocuję w hotelu asystenckim na SGGW. W przyszłym tygodniu też mam zjazd no to szkoda, że przez Grudziądz nie masz po drodze;) a na jakiej ulicy jest Twój nocleg, jaka to dzielnica? moja uczelnia APS jest na Grzegorzewskiej, niedaleko Dworca Zachodniego. Fajnie byłoby sie kiedys spotkac na kawce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.01.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Szukam jakiego fajnego przepisyu na roladki zawijane w szynce !!! co tam można jeszcze do srodka wsadzić prócz sałatek wielorakich i twarozków?? macie jakies sprawdzone nadzienie???? szykuje sie dziś do parapetówy!!! pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.01.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Czesc Kalus! Slicznie jest u Ciebie w domku wiesz, juz wczesniej zagladalam ale nastroju nie mialam do pisania. Z ta czerwienia salon wyglada swietnie, a lazienka bajeczna!Ja roladki nadziewam farszem z pieczarek (taki sam daje do krokietow): 1 kg pieczarek scieram na tarce na grubych oczkach, do tego cebula w kostke, przesmazam na masle. Jak odparuje woda, doprawiam, wsypuje 2 lyzeczki maki zeby zagescic i mieszam. Jak farsz bedzie lekko cieply wsypuje duza garsc startego na grubych oczkach sera zoltego (nie wsypuje do goracego farszu aby sie nie stopil) i mieszam. Farszy starczy na 18-20 krokietow lub rolad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Magpie,ja robie bardzo podobnie,tylko więcej dodaje sera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Czesc Kalus! Slicznie jest u Ciebie w domku wiesz, juz wczesniej zagladalam ale nastroju nie mialam do pisania. Z ta czerwienia salon wyglada swietnie, a lazienka bajeczna! Ja roladki nadziewam farszem z pieczarek (taki sam daje do krokietow): 1 kg pieczarek scieram na tarce na grubych oczkach, do tego cebula w kostke, przesmazam na masle. Jak odparuje woda, doprawiam, wsypuje 2 lyzeczki maki zeby zagescic i mieszam. Jak farsz bedzie lekko cieply wsypuje duza garsc startego na grubych oczkach sera zoltego (nie wsypuje do goracego farszu aby sie nie stopil) i mieszam. Farszy starczy na 18-20 krokietow lub rolad. Magpie,ja robie bardzo podobnie,tylko więcej dodaje sera;) zrobilam i roladki i krokiety.....i wiele innych rzeczy.....od czwartku nie wychodze z kuchni:D:D: Jestem po dwoch dniach przyjmowania gości.... dzis wieczorem czeka mnie kolejna parapetówka..... Troche jestem zmęczona....ale lubie gości, lubie jak w domu jest pelno ludzi i wszyscy dobrze sie bawia;) ...i miłe jest też to, że goście przynoszą upominki na "nowy dom" chyba każdy lubi dostawać prezenty:D:D: Pochwale się Wam jaka dostałam cudną miske z boleslawca: dostalam ją zawiniętą w papier z Cepelii.......to prawie popłakałam sie ze szczęścia :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Oj, kaluś, ale mieliście wspaniałe Święta ... A teraz kilka słów o domku: czerwień do drewna wpasowała się znakomicie i jest taka energetyczna Sporo przestrzeni i miejsce na choinkę... A jak zwierzaki się zadomowiły ? O Was nie pytam, bo to widać :) he he....juz miałam dawno o tym napisac..... nasze zwierzaki zadomowiły się najszybciej :D:D:: czują się jak u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Zwierzaki boskie! Sliczna jest ta sypialnia, gdzie psina spi chyba jej nie pokazywalas w calosci?Kalu krokietow mozna narobic wiecej, opanierowac i zamrozic. Potem zamrozone wrzucamy na patelnie i smazymy ale na minimalnym ogniu doslownie aby dobrze sie odmrozily i podgrzaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.01.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 My mielismy odwiedzajacych po przeprowadzce rowny rok, ciagle goscie i szykowanie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 chciałabym tak narobic na zaspas i sobie zamrozić.......teraz ledwo wyrabiam z wymyslaniem co nowego przygotować dla gości:)właśnie podsmażami pokrojone piersi z kurczaka do salatki gyros:)gości mam dzis na 17.00....mam nadzieje, że sie wyrobie;) sypialni nie pokazywałam jeszcze ....bo tam same braki narazie:(szukam czegoś , mam koncepcje w głowie i wiem co chcę tam mieć.....tyle, że w sklepach tego nie ma:(a na szybko nie chce kupowac byle czego.....bo kasy mi szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.01.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kalu widze, ze corka ma czarne lozko, prosze napisz jakie ma do tego meble (szafa, komoda), pytam, bo ja tez kupilam czarne kute lozko, chce jasna podloge ale nie wiem co z szafami, jasne w kolorze desek przy czarnym lozku czy w kolorze wikliny?I gdzie kupilas ten stolik z koszykami wiklinowymi, ktory stoi przy kabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 U Jagody w pokoju sa jasne dechy na podłodze, mebelki białe, łóżko czarne a ściany niebieskie Zrobilam przed chwilą kilka zdjęć żebys mogla zobaczyc czy dla Ciebie to współgra czy nie... brak jeszcze dodatków na ścianach, na oknie, kapy na łóżku i białego biurka - juz zamówionego u betib Na dziś wyglada tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 08.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kaluś, ślicznie się zrobiło u Was:) tak prawdziwie po domowemu:) Mam nadzieję że większość gości już przyjęłaś, więc teraz tyko relaksowanie się Ci zostało - no i jak na babę przystało kombinowanie co by to jeszcze dokupić, postawić, przerobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.01.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pięknie u ciebie, oj pięknie........wszystko jak najbardziej pasuje!!!! Mnie rozbawiła Alma........to tak jak moja Aisha - pod kołderką najlepiej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hej, ale mi sie udało wpaść, na nowe zdjecia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Teraz już mogę być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 kalunia, Serdecznie gratuluję przeprowadzki do nowego domku. Pięknie u Was. Cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts