meg60 16.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 moja Aisha tez ma taki koszyk do spania, ale powiem ci szczerze, że wkurza mnie, bo skrzypi jak nie wiem co......masakra! a nocy? okropieństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kochana......w nocy to Alma nie śpi w koszyku przecież więc nic nie skrzypi............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Meg.. jak Alma jest domowa to raczej śpi tak jak nasza Inka.. z nami... Są dwie grupy ludzi... jedni przyznają się do tego,że śpią ze swoimi psami, inni jeszcze się nie przyznali.. Kaluś cudnie, że jesteś i już tak na długo nie znikaj... Śliczne zdjęcia.. a Alma w czapce wymiata... Wiesz, że nawet nie wiedziałam, że w Bieszczadach są takie fajne stoki... tylko od nas to i Beskid bliziutko, a i do Zakopca też nie bardzo daleko... Bieszczady są dalej.... Kocham Kazimierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 kochane, moja Aisha też śpi tam gdzie wszystkie domowe psy ale czasami coś ją najdzie i zasypia w swoim koszu - obrazi sie na nas czy co?? - to wtedy skrzypi... więc wole, aby spała tam, gdzie nie skrzypi ;).....czyli z nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Koszyk chyba w jedna strona za krótki... bo się psina wylewa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Są dwie grupy ludzi... jedni przyznają się do tego,że śpią ze swoimi psami, inni jeszcze się nie przyznali.. Ja należę do tej trzeciej:rolleyes:... Moje potwory pomimo wyrka 2x2 by się z nami nie zmieściły:lol:...... mają swoje łóżka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam z rana ..dziś mam wolny weekend.....i zabieram się, za porządki w ogrodzie !!! Na pamiątkę wklejam jeszcze zdjęcia zimowe..... na kolejnych zdjęciach....mam nadzieje, będzie już wiosna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Hej hej cudne zdjecia z wojaży, zdjecie z Almą- fantastyczne... I pomyslec ze takie stoki mam pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Piekne zdjecia:)Super rodzinka!Ale zazdroszcze takiego odpoczynku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 poszalałam dziś w ogrodzie......... matko.....jak mi tego brakowało po zimie to zastaliśmy: a wieczorem dziś tak wyglądało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 wrzosowisko po zimie: oraz po przycięciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 to żeście się troszku narobili .... nie powiem!! mam pytanko,te niebieskie wrzosy nie straciły koloru po zimie - dobrze widzę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 17.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 fajnie ze wreszcie jestes wypad w gory widac ze udany, zdjecia świetne...widze ze stoki puste były ??? w Kazimierzu widze ze tez pusto......bo latem to jest masakra ja czekam na fotki pokoju córy po zmianach....mam nadzieje ze nam się pochwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 A ja mam pytanie o wrzosy: przycina sie te częsci uschnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.03.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 to żeście się troszku narobili .... nie powiem!! mam pytanko,te niebieskie wrzosy nie straciły koloru po zimie - dobrze widzę????? oj tak....napracowalismy się......dziś czuje, że mam zakwasy ale cieszę się, że już wreszcie mozna grzebać w ogródku.....to mi daje kopa do innych rzeczy ! a te wrzosy póki co są nadal niebieskie.....sama sie zdziwiłam, bo sprzedawca ostrzegał, że po zimie zmienią kolor.... ....ale widać duuuużo barwnika dodali i trzyma;) fajnie ze wreszcie jestes wypad w gory widac ze udany, zdjecia świetne...widze ze stoki puste były ??? w Kazimierzu widze ze tez pusto......bo latem to jest masakra ja czekam na fotki pokoju córy po zmianach....mam nadzieje ze nam się pochwalisz betib.....masz racje, stoki w Bieszczadach puste, mozna było spokojnie szusować Kazimierz też wyludniony o tej porze roku.....ale nadal piekny !! Zdjęcia pokoju Jagódki zrobie napewno w niedługim czasie....i pokaże.....choć nadal nie mamy pomysłu na jakąś zasłonko-roletke w oknie szukam inspiracji i jakoś nic mi nie pasuje , wrrrrrrr A ja mam pytanie o wrzosy: przycina sie te częsci uschnięte? Wiolka.....o to samo dwa dni temu pytałam dorbie i sure przyciełam te suche kolorowe gałązki, zostały takie łuse kępki o wysokośco 2-3 cm... ale nie wiem, czy to jest dobrze zrobione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Oki przytne i ja, najwyżej zwalę na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.03.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wiola.....tnij, biorę to na siebie :) meg.....pytałas o zdjęcia zakupow..... to po zakupach w Cepelii w Sanoku: zakupy w Kazmierzu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.03.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 dzięki betib....a właściciwie przez Nią łaże teraz po targach staroci i wyszukuje rzeczy, w których widzę jeszcze potencjał .... ostatnie starociowe zakupy pokaże Wam: krzesełka, jedno na biegunach... lustro do sypialni... donice i dzbany....... wiosenno-ludowe talerzyki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Podobają mi się te dzbany i to krzesło na biegunach i lustro U mnie lustra bym nie musiała przemalowywać nawet... A ile płaciłaś za te cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts