Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wreszcie wekeend!!!!

Mój mąż od rana pojechał na budowe szlifować bale :wink: :wink:

Nasz cieśla pokazał mężowi miejsca które lepiej szlifowac już teraz bo potem będą trudno dostepne!!!!

A chłop zna sie na swojej robocie , oj zna!!!

a teraz wiadomość dnia:

moi górale nie piją !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Dawno mnie u Ciebie nie było, i patrzę a tu już drewienko widać :) super.

A co do tego picia to obyś miała rację, bo czasem jest tak że nie piją przez tydzień, a jak polecą to po całości.

Z tym szlifowaniem to dobrze że wam podpowiedział, bo faktycznie są miejsca których wyszlifowanie potem graniczy z cudem, nie wiem jakiej wilgotności masz te bale bo jak za mokre to nawet teraz będzie problem z ic szlifowaniem.

Pozdrawiam

nie :o no jestem załamana :o

teraz sie okazuje, że bedę ciagle sama w domu siedziała :cry: a mąż od rana do wieczora siedzi na budowie!!!!!

Myslałam, że dziś poszlifuje te bale i jutro /w niedziele/ gdzies sobie razem pojedziemy!!!!!!!

a tu słysze, że męzowi tak dobrze się szlifuje, że jutro też ma zamiar to robić :o :o :o

Oj to sama prawda i tylko prawda :D

My w zasadzie każdą wolną chwilę sprzedamy na budowie.

Jak proponuję spacer to idziemy na budowę :) ,

jak zaproponowałam żebyśmy gdzieś sobie wyskoczyli na weekend to usłyszałam,

że możemy przecież tam spędzić weekend a nawet zanocować :o

Ale nie narzekam .... choć na wyjazd i tak go namówię :oops:

Mąż dziś od rana znowu szlifuje bale !!!!!!

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnVw00-FmSI/AAAAAAAAEGs/qH9XwLz1jqo/PICT0059.JPG

Powiem wam, że ślicznie wygladają takie przeszlifowane bale :wink:

są jaśniutkie i gładkie w dotyku :lol: :lol:

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnVxGzCXQ-I/AAAAAAAAEGw/dqSTm3F4HOE/PICT0067.JPG

Takie szlifowanie jest bardzo pracochłonne !!

Po wczorajszym całym dniu mąż przeszlifował taki niezły stosik :lol: :lol: :lol:

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnVxJ-Ikf1I/AAAAAAAAEG0/23KDYCsLLC8/PICT0069.JPG

magpie..... górale tylko stawiaja nasz dom. Umowe podpisalismy na stan surowy zamknięty. Po postawieniu domu nalezy bale przeszlifowac i zaimpregnować. Aby było taniej nie zlecaliśmy tego firmie. Podjelismy decyzje ,że zrobimy to we wlasnycm zakresie. Górale podpowiedzili mężowi aby zaczął szlifowac te bale juz teraz bo jest wygodniej. Gdy będa już na ścianie będzie sie niewygodnie szlifowalo :cry: :cry:

Piekny domek bedziecie mieli, super z bala, trzymam kciuki. I bede sledzic.

A kotka jaka krolowa :wink:

a ja wlasnie musze wybrac dla mojego koteczka jakas budke, transporter moze taki wiklinowy. maluch lubi sie chowac i miec daszek nad glowa. Jutro jade na jarmark i bede buszowac po wiklinie. pozdrawiam