asiulkowo 22.05.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 piękne roślinki i ogród:) i domek oczywiście też)))))) zdrówka Kalciu życzę buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kala zdrówka życzę. Gratuluję zaliczeń... no i masz racje.. z wiekiem coraz ciężej idzie.. a to co się umiało.. hmmmm... zapomina się... Masz racje AGP że mięśnie niećwiczone zanikają.. tylko po co komu na co dzień wiedza wszelaka.. przydaje się czasami, niektóra rzecz/umiejętność/wiedza raz na ćwierć wieku... Kiedyś jedna profesorka wpajała nam do głowy, że nie trzeba wszystkiego umieć.. trzeba wiedzieć gdzie tej wiedzy poszukać... Teraz wujek google wie wszystko.. kiedyś biblioteka... Za córkę to ja teraz potrzymam kciuki... A przyjęły się te zielone co Ci wysłałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 kaluś, jak zdrówko ? Czujesz się lepiej ? A córcia znajdzie lepszą pracę - zobaczysz Trzymam kciukasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.05.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 AGP.....niby dobrze sie sklada, że jestem w domku przed ezgaminem moge sie pouczyc.....ale ciężko przychodzi:( asiulku.........dziekuje ! Arniczko......przyjęło się wszystko....tylko narazie w kąztku wsadziłam, w tym sezonie poogladam jakie to wyrośnie i wtedy zdecyduje gdzie to na stale umiejscowić Amtla......pracowala w na pół etatu.......a zapierdzielała jak na dwóch jestem jak najbardziej za pracowitością....ale nie za wyzyskiem młodych ludzi !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Rozkładamy włóknine, sypiemy korę........ coś te zdjęcia blade wyszły ......chyba miałam złe ustawienia w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 01.06.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ale u Ciebie ślicznie.Kiedy ja tak będę miała pod domkiem,w tym miesiącu moja przeprowadzka, w sumie to szybko minęła ta budowa,chociaż w domu to jeszcze długo będzie budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.06.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ale u Ciebie ślicznie. Kiedy ja tak będę miała pod domkiem, w tym miesiącu moja przeprowadzka, w sumie to szybko minęła ta budowa, chociaż w domu to jeszcze długo będzie budowa. dziękuje Kasiu szybko Twój ogródek też nabierze rumieńców....zobaczysz!! pokaż jakieś zdjęcia z Twojego domku a ja dla odmiany........wybieram się jutro do Akademii Ruchu na ..........ZUMBĘ :) ....mam nadzieje, że dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kala, czekam na sprawozdanie. Ja też bym się chętnie przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w sprawie zumby......mogę powiedzieć.....rewelacja !!! spociłam sie jak szczur :) kroków nie znam, więc cały czas sie gubiłam.....ale i tak spaliłam kilka kalorii instruktorka dała mi nadzieje, że tak po 4 razie załapie kroki:D:D:D: ......w sprawie tarasu......zawsze chcialam mieć taras drewniany nisko przy ziemi....taki który łączy sie odrazu z trawką teraz okazało się, że mój taras musi być - z różnych względów- wyżej i będzie 60 cm nad gruntem nie poterafie sobie tego wyobrazic:( czy ktos z Was ma lub u kogoś widział taki taras??? potrzebuje zdjęć, inspiracji.....pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w sprawie zumby......mogę powiedzieć.....rewelacja !!! spociłam sie jak szczur :) kroków nie znam, więc cały czas sie gubiłam.....ale i tak spaliłam kilka kalorii instruktorka dała mi nadzieje, że tak po 4 razie załapie kroki:D:D:D: ......w sprawie tarasu......zawsze chcialam mieć taras drewniany nisko przy ziemi....taki który łączy sie odrazu z trawką teraz okazało się, że mój taras musi być - z różnych względów- wyżej i będzie 60 cm nad gruntem nie poterafie sobie tego wyobrazic:( czy ktos z Was ma lub u kogoś widział taki taras??? potrzebuje zdjęć, inspiracji.....pomocy!!! Kala ja mam wysoki drewniany taras, zdjęcie wprawdzie słabe ale tak to mniej więcej wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja też mam taras wyżej. Też podobały mi się tarasy "związane" z ogrodem, ale ... nie wyszło. Kala, a może możesz zrobić u siebie coś w rodzaju nasypu, aby płynnie zejść od tarasu do poziomu ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 U mnie też wyszło wysoko... spadek terenu... Mam tak... Jeszcze nie skończone, brakło desek.... a różnica z terenem to jakieś 80cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja mam piekne zdjecie tarasu, podniesionego, i taki sam planuję u siebie Boczne zabudowanie oczywiscie według uznania, ale pergole i powojniki na nich to piekna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.06.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 kala, pięknie u Ciebie i roślinki i domek, ale Ty wiesz o tym, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja mam piekne zdjecie tarasu, podniesionego, i taki sam planuję u siebie [ATTACH=CONFIG]119507[/ATTACH] Boczne zabudowanie oczywiscie według uznania, ale pergole i powojniki na nich to piekna rzecz fajne rozwiązane , u mnie mamy jedną część tarasu wykonaną, zrobiony murek oporowy jak u Mouse obsypaliśmy ziemią ,nasadziłam bylin oraz hortensję pnącą ,czekamy na pogodę ,żeby kostkę położyć.Z drugiej strony ma być drewniany i właśnie na takich słupach jak wiolasz pokazuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.06.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witaj Kala.......dawno mnie u Ciebie nie było....a może byłam tylko nic nie pisałam.. Po pierwsze gratuluję sukcesów w szkole...podziwiam i nadal będę kibicować.Po drugie gratuluję wspaniałego domu...robi wrażenie, jest mega przytulny i widzę, że pełen gości co świadczy, że mieszkają w nim dobrzy i mili ludzie....Po trzecie....Twój ogród już zachwyca, mimo że jest bardzo młody jeszcze. Jak się rozrośnie to dopiero będzie cudny. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Moose......u Ciebie ten wysoki taras wyglada fajnie bo masz zadaszenie połaczone z domem jak nasadzisz wkoło roślin to będzie wszystko fajnie sie komponowało !!! AGP.......tak własnie zastanawiam sie nad zrobieniem nasypu z jednej strony.......tylko musiałby być dłuuuuugi ten nasyp.....aby mi taka trumna z tego nie wyszła Arnika.......u Ciebie nie wygląda na wysoki ten taras chyba nawet żadnych schodków nie musisz robić?? i gdzie Ci desek tych desek brakuje??? Wiolasz..... dziękuje za to zdjęcie......dzieki niemu zdałam sobie sprawe, że podobaja mi sie szerokie schody prowadzące z tarasu do ogrodu bedą scalały taras z ogrodem !!! barierek raczej nie chce......ale te pergole na coś kwitnąco-piennego to dobry pomysł !!! dorbie......pochwała z Twoich ust to dla mnie wyróżnienie widziałam dzis rano na picassie zdjęcie Twojego ogrodu.....REWELACYJNIE wszystko u Ciebie się rozrosło!!!! czym Ty podsypujesz te swoje roślinki ??)) Renatamama.......a jest szansa na zdjęcie Twojego tarasu?? z chęcią zobaczyłabym jak wyszedł taki obsypany taras z jednej strony...... sara........dziekuje za pochwały.....mieszka nam sie dobrze lubie swój domek, swój ogród, lubie gości i tętniące tutaj życie ...... brakuje nam jeszcze baaaaaaaardzo duzo .....np. taras, podjazd do garażu, furtka wejściowa, itd.... Ale cieszymy sie z tego co juz mamy........i powolutki idziemy do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A teraz kilka zdjęć aby utrwalić początki powstawania naszego tarasu taras będzie na wysokości drzwi tarasowych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Super ten taras taki duży i do wrzosów akurat. Pięknie Faktycznie w tym roku u mnie wszystko się rozrasta. Kala, to 4 rok mojego ogrodu, niektóre rabaty 3ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 no własnie .......sprawa wielkości tarasu......jakie powinien mieć wymiary aby był wygodny w użytkowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts