rogbog 31.12.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens! http://www.rotfl.com.pl/data/media/70/szczesliwego-nowego-roku-ekartka-figa57.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.01.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kaluś wpadam z takim pytaniem: jak użytkuje się łazienkę która jest wykafelkowana tylko w strefach mokrych? czy farba szybko się brudzi? cz teraz też położyłabyś płytki tylko nad umywalką i wanną?Mam dylemat jak kafelkować... Pozdrawiam i dosiego roku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.01.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://alekartki.pl/kartki/4/3/d/33127.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kaluś wpadam z takim pytaniem: jak użytkuje się łazienkę która jest wykafelkowana tylko w strefach mokrych? czy farba szybko się brudzi? cz teraz też położyłabyś płytki tylko nad umywalką i wanną? Mam dylemat jak kafelkować... Pozdrawiam i dosiego roku!!!!!! Marta, przepraszam nie zauwazylam Twojego pytania Ja nie nawidzę łazienek wykafelkowanych pod sufit!!! miałam taką w mieszkaniu, bo tak sie robiło 15 lat temu.......i patrzeć na to teraz nie moge.... Ściany malowane wiadomu brudzą sie, ale farby teraz są zmywalne, więc jak widze jakieś zabrudzenie to myje i juz... powiem tak.......w moim przypadku......choćbym miała ściany malować co rok.....to nie zrobilabym inaczej ........ale ja troche wypaczona jestem na punkcie urządzania domu:)) podoba mi sie to, na co inni nawet nie zawieszą na minute oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 OJ TAM OJ TAM.... zaraz wypaczona - ORYGINALNA! ja tam też lubię łazienki tylko częściowo wykafelkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.01.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kala dzięki za odp Kolejna osoba na + za łazienką częściowo wykafelkowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 meg.....za tydzień w czwartek wybieramy sie na narty w góry. Będziemy przejeżdżali przez Łódź, chcialam wpaść na kawe ale będziemy z obiema córkami i z Almą jedziemy na tydzień i Almę pierwszy raz zostawimy w psim pensjonacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ZAPRASZAM!!!! Tylko wiesz, ze ja już w Łodzi nie mieszkam . A jak wy będziecie jechać, tzn jaką trasą???? Napisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kala dzięki za odp Kolejna osoba na + za łazienką częściowo wykafelkowaną Marta.....a jakie jest Twoje zdanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dolną łazienkę mam wykafelkowaną do wysokości prysznica (mąż się uparł), górna ma być "moja" więc chcę aby była wykafelkowana tylko w strefach mokrych, zbieram jednak opinie za i przeciw aby wiedzieć jak to jest z tą farbą (o malowaniu raz w roku mogę zapomnieć).W planach jest wykafelkowanie nad wanną, zabudowy geberitu, oraz ścianę do wysokości 1,20-1.30 tam gdzie jest umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 meg..........wywala mnie z fb będę jechała od Włocławka na Częstochowe.... przez Zgierz.... to koło Ciebie czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 12.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ale urocza Rodzinka I dom idealnie wpisuje się w świąteczną atmosferę Jestem pod wielkim wrażeniem Nie przejrzałam jeszcze całego dziennika, ale na pewno to zrobię. I będę często do Ciebie zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 26.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Cześć, ładnie żeście zrobili ten domek podoa mnie się bardzo. Wszystkiego najlepszego w 2013r . pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.02.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 carnation, pit....dziękuje bardzo za mile słowa teraz kilka fotek sypialni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.02.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.02.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No super Kaluś piękny wystrój sypialni i widać ,że sunia doskonale się tam czuje:D Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.02.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Kala piękna sypialnia! bardzo, bardzo przytulna! śliczne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 poszlam w niebieski...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Kala, śliczna "swojska", klimatyczna, ciepła sypialnia od razu sobie pomyślałam że miło tam wskoczyć i poczytać książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam się z Państwem Niebieski zdecydowanie "lżejszym" kolorem do odpoczynku jest super wyglada pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts