kala67 20.06.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Imprezka była udana:) Dzis spalam do 10.00 !!!Teraz siedzę sobie z kawką i wypada napisac cosik w dzienniku budowy:)...Powiem Wam, że decydując sie na budowe domu miałam pewne obawy co do codziennego dojazdu do pracy, do centrum na zakupy itd...Teraz mieszkamy prawie w centrum miasta, wszędzie mam "rzut beretem":))Do pracy dwie przecznice, sklep na rogu, szkola, kościól..wszystko tuż, tuż...Co ja biedna poczne wyprowadzając sie za miasto??????..przerażała mnie sama mysl codziennego korzystania z komunikacji miejskiej:(Co prawda mialam prawo jazdy......od wielu, wielu lat.....Ostatnio prowadziłam samochód będąc w ciąży z Martynką i miałam wypadek - stuknął we mnie Star !!! Nic sie nikomu nie stalo, ale uraz zostal:((( i od tego czasu przestałam prowadzić samochód !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Na szczęście ten problem znalazł swoje rozwiazanie !!!! ...wyobraźcie sobie, że nasza córka Martyna /ta z ktorą mialam ten wypadek komunikacyjny/ osiagnęła już wiek pełnoletni !!! na swoje 18-ste urodziny wybrała w prezencie ...opłacenie kursu prawa jazdy:) i co ja na to????????? zapisałam sie na kurs razem z moja córką!!!!! ..pomyslalam sobie...to dobra okazja nauczyc sie od nowa prowadzic samochód....teraz albo nigdy ....itd, itp.... Zadzwoniłam do szkoly nauki jazdy, pogadalam i ustaliłam....płace tylko za kurs corki a ja moge razem z nia uczestniczyc we wszystkich wykładach gratis , zapłaciłam jedynie za kilka godzin jazdy !!! ..i co??? zaliczyłam kurs i po 18 latach zaczęłam ZNOWU sama jezdzić !!!! mozna???? WSZYSTKO MOŻNA )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 20.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ja rowniez wpadlam sie przywitac Bardzo ladny projekt,pozniej pobuszuje po dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witaj u mnie MRS.CONSTR. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 20.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No to ja też wpadłam do Ciebie. ooooooo widzę ze budujesz dom z bala. Też na początku się nad tą technologią zastanawialiśmy Zatem wieczorem będziesz miała jeszcze mnie buszująca po Twoim dzienniku, bo teraz mnie małżonek ciągnie mnie leroy-a. Chce chłopina narzędzia kupować i ja mam mu w tym pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ..a buszujcie ile wlezie, zapraszam:))pajogor.....i życze Wam owocnych zakupów !! tylko wszystkich narzedzi nie wykupcie, niech dla mnie tez cos tam zostanie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 czy ktos mi pomoże i podpowie jak umieszcza się zdjęcie w profilu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ..ciagne dzisiaj dalej wątek motoryzacyjny !!! bo kto powiedział, że tutaj mozna tylko o budowaniu?? MUSZE sie pochwalić, że po zakonczeniu kursu prawa jazdy nie zabrakło mi odwagi jezdziłam busem mojego męża !!! a tutaj dowod : przyjechalam nim na nasza działke:) http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sj1CWzs21NI/AAAAAAAADJw/HIEpY216Y-E/s512/PICT0401.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 20.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 czy ktos mi pomoże i podpowie jak umieszcza się zdjęcie w profilu??? No może ja spróbuję coś podpowiedzieć Emblemat wstawiasz w zasadzie w taki sam sposób jak zdjęcie Musisz tylko odpowiednio zmniejszyć obrazek, który chcesz umieścić. W ustawieniach profilu masz na dole rubrykę: Odnośnik do zewnętrznego Emblematu i tam wpisujesz adres interesującego Cię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Noooo, widzę kala, że zabawa się udała!! Gratuluję odwagi, prawo jazdy to wspaniala rzecz i warto je mieć. Ale i bez niego też jest OK. Ja nie mam i nie narzekam, choć czasami brakuje Najbardziej wtedy gdy nie ma męża, a ja muszę tłuc się tramwajami gdzieś, w drugi koniec Łodzi - makabra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 20.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Przyszłam z rewizytą Widzę, ze wybraliście projekt z pracowni Iwanka. My też się przymierzaliśmy - mieliśmy wybrany projekt L-57, ale brakowało nam drugiego pokoju na dole, więc kupiliśmy zupełnie inny projekt i doprojektowaliśmy do niego werandę taką jak w L-57, tylko o trochę innych wymiarach. W ogóle ładne domki są w tej pracowni, Wasz tez mi się bardzo podoba i w ogóle domy z bali są super. Jak zaczynaliśmy budowę , to byłam tak zielona że nawet nie wpadłam na pomysł budowania z bali, a mąż bardzo chciał kanadyjczyka, więc na tym stanęło. Ale z ciekawością oglądam dzienniki 'balowiczów' Będę zaglądać i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 pajogor.....dzieki za instrukcje !! bede próbowała do skutku:)) meg...skoro macie takie DUŻE autko, to Ty wyjścia nie masz kobieto ..........marsz na kurs prawa jazdy!!!!!!!!! Agatka... mi też projekty Iwana bardzo sie spodobaly:) wiem, że wiele forumowiczów buduje wlasnie jego domy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 No i nie wpisalas sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Małgos..... nie wpisałam się niestety:(((w tym roku nie damy rady wpaśc na zlocik!!kurcze ale chyba będzie jeszcze nie jedna okazja???????prawda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jasne, ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 pisze dalej......POZWOLENIE NA BUDOWE dostalismy w połowie kwietnia 2009 !!!!.......Trzeba bylo odczekć te kilka dni na uprawomocnienie, potem zgłoszenie itd...w miedzyczasie ciut posprzątaliśmy na działce. Mąż przez bite dwa dni palił na działce te powyrywane dzikie owocowe drzewka. I tak nie spalił jeszcze wszystkiego:( tyle tego było!!!!!!!No i nastał ten dzien kiedy na nasza działke najechał geodeta:) i wytyczyl nasz domek !!!! To znaczy..powbijał kilka deseczek;)Kuźwa......to nasz domek będzie taki malutki?????????? http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SjkZuddRruI/AAAAAAAADHo/JE2MXD2LHJ4/s512/DSCN1369.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cześć Ja nieśmiało tylko czytam, ale widzę że masz jak ja na początku Ten domek nie będzie taki malutki, jeszcze tylko przy fundamentach bedzie wydawał się mały. Potem już sciany pójdą i całkiem inaczej będziesz myślała Projekt super, i jeszcze z bali...mmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 wiolasz.......no wielkie dzieki za pocieszenie:)bo juz sie bałam, że w jakiejś klitce bedziemy musieli zamieszkac:))..ide do Ciebie z rewizytą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ja pamiętam że chodząc już po płycie fundamentowej jęczałam, jak wstawię łóżko, stół czy cokolwiek Podobno każdy tak ma, to tylko złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam, cieszę się, że spodobała Ci się moja działeczka i widoczki Przeczytałam Twój dziennik i aż musiałam męża zawołać On uwielbia domy z bali! Mieszkał w takim drewnianym domu przed tym jak go usidliłam Teście maja taki dom Gratuluje wyboru i zamierzam śledzić twoją przygodę z budową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts