dankaf 07.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 to się nazywa expresowe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a widziałś spojrzenie tego faceta przy białym samochodzie .........chyba myślał że łapie się na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dziewczynki to jest mój salon http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnyF8EYtEuI/AAAAAAAAEIQ/-f3d79RKNh0/PICT0086.JPG wyjście z salonu na taras http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnyGGLUnGiI/AAAAAAAAEIU/biTOMZ6iXYc/PICT0084.JPG a tutaj kuchnia będzie kiedys http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnyFdQ6wvdI/AAAAAAAAEIM/EbYzxjRrlTw/PICT0081.JPG górale nadal nie piją !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dankaf.........ten przy białym samochodzie patrzył na nas poprostu z politowaniem myslał sobie....co za głupki fotografują siatke na przyczepce Chyba nie rozumiał, że człowiek cieszy sie ze wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kalu, a co z tymi zdjęciami powyżej nie pokazują się Zajrzałam na picasaweb, ale Ci szybko rośnie domek, jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No kochana, u mnie tempo, ale u ciebie to expressssssssssssssssssss !!!!!!!! Widzę, że do zimy też się przygotowalaś - łopata już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kala Udek jak mnie widzi z aparatem to dostaje gorączki Ja tam ciesze się z wszystkiego .........domek pieknie wygląda przy tym zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Meganko.....u mnie często fotek nie widac, dlatego wstawiłam link do albumu meg.......ta łopata służy do zgarniania wiór drewnianych na budowie ale na zime będzie jak znalazł dankaf...... ja tam tez wszystko fotografuje.....na pamiątke !! będzie potem co wspominać przy kominku sure.........nie obawiaj sie, nie wyprzedze Cie Nie wiem czy wam wspominałam....jutro wybieram sie na wesele. Ide do koleżanki z pracy w delegacji Jest okazja aby pozbyć sie tych odrostów na głowie...więc jutro rano o 7 fryzjer zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie wiem czy wam wspominałam....jutro wybieram sie na wesele. Ide do koleżanki z pracy w delegacji Jest okazja aby pozbyć sie tych odrostów na głowie...więc jutro rano o 7 fryzjer zamówiony O TO JUTRO ROBISZ SIĘ NA BÓSTWO Dobra okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 kala, ale tempo To prawdziwa radość, patrzeć jak szybko domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie wiem czy wam wspominałam....jutro wybieram sie na wesele. Ide do koleżanki z pracy w delegacji Jest okazja aby pozbyć sie tych odrostów na głowie...więc jutro rano o 7 fryzjer zamówiony O TO JUTRO ROBISZ SIĘ NA BÓSTWO Dobra okazja To w środku nocy fryzjer tez przyjmuje ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 właśnie, muszę chyba iść do fryzjera! dobrze mi to zrobi "na poczucie'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.08.2009 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 sobota........nie wiem co dziś sie dzieje na budowie... ja pędzę na 7 do fryzjera !! Trzymajcie kciuki , żebym po nim wyglądała jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cześć Trzymam kciuki cholera, to ja nastepny chce domek z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 jak już ten wreszcie wykończę i mi się znudzi, to ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a ja juz niemialabym sił na nastepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 I jak wizyta u fryzjera? Radykalna zmiana koloru czy tylko odrosty farbowalas? A bale wygladaja pieknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Życzę udanej zabawy na weselu http://www.e-gify.strefa.pl/gify/muzyka/taniec/taniec47.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 kala pokaż swoją nową fryzurę !!!! albo jakieś zdjęcie z wesela - oczywiście już w niedzielę a nawet w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 niedziela............ na budowie dzień wolny od pracy Mąż zabrał dziś górali na wycieczke nad morze !!! ..ja zostałam w domu i dochodze do siebie po weselu Z wizyty u fryzjera jestem zadowolona, fryzury nie zmieniałam jedynie zrobiłam odrost!! Wesele było udane ale szału nie było niestety byłam tam z koleżanką jako delegacja z pracy czyli bez osób towarzyszacych. Mialysmy do wyboru albo siedzenie przy stoliku, albo tańce z wszystkimi wujkami lub z panem młodym jak sie udało Wieczorem wstawie jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts