kala67 13.08.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Na budowie zostawiam górali!!!!! wyjeżdżam do Kołobrzegu tylko na 2-3 dni więc do diabła chyba wszystko będze dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 13.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 teraz widzę foteczki i tu i tam:) i jest cudnie! Taki garaż dwustanowiskowy to naprawdę wygoda, niestety w naszym przypadku mogliśmy sobie pozwolić tylko na 1, żeby całość nie wyglądała jak garaż Z domkiem:) Też nie mogę się doczekać efektu końcowego:) Szkoda, że nie poczuję dosłownie zapachu bali....choć kto wie? Czytając Dziennik już czuje się klimat, więc z zapachem pewnie będzie podobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witaj kala Wpadłam z rewizytą i.... Boże jestem skłonna zakochać się w tych domach, takie piękne... Zresztą kiedyś z okrągłego bala stawiali pensjonat... stanęłam z Miskiem i już wtedy powiedziałam jemu, że mają one swój charakter i takie ciepełko... Oglądałam Twój dziennik i domek juz jest dla mnie piekny, a jak zamierzasz mieć jak na tych powklejanych foteczkach -te opaski i te drzwi itp. itd. to będzie miał niesamowity wygląd... Napewno będę zaglądała...i sledziła Wasze postępy Życzę pogody na urlopiku... Skuś baba na dziada aby nie padało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 sobota......jestem w Kołobrzegu, pogoda znośna, nie pada kupiłam sobie dwa fotele wiklinowe na tarasik !!! nie wiem co sie dzieje na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Mam nadzieję, że pokażesz swój zakup ? Pewnie są piękne ! czekamy z utęsknieniem i ciekawością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dobrze, ze do mnie wpadłaś, bo powiadomień wogle nie dostaję. chyba pójde na skargę do wielkiego brata/ siostry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Cześć Kala, jak tam weekendowy wypoczynek? Ja też byłam dwa dni, ale pogoda się już popsuła i ogólnie nie było dobrej atmosfery. Bez żalu wróciłam! I zaraz jadę pooglądać, jak leżą płytki na podłodze! pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Niedziela............wczoraj po 22 wrócilismy z Kołobrzegu. mąż dzis w pracy. a ja juz nie moge sie doczekać aby pojechac na działke i zerknąć co tam nowego. Mam nadzieje,że coś przybylo przez te 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witajcie dziewczynki W Kołobrzegu było super!! Mieszka tam moj tata. Mielismy mały zjazd rodzinny. Przyjechala moja siostra z rodzinką, mój brat z żoną. A wszyscy to bardzo fajni i weseli ludzie W pierwszy dzień poszlismy całą ekipą nad morze na piwo. A w drugi dzień zrobilismy sobie grilla na podwórku. Było bardzo gwarno i wesoło. Do dzis boli mnie brzuch od śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Fajnie, że było wesoło. Ja tez wyjeżdżałam, ale raczej za bardzo się plany nie udały - ani słońca, żeby korzystać z plaży, ani wiatru, żeby plywac na desce. A rodzina zajęta i wymęczona po sezonie. No, ale chociaż wieczorem sobie pogadaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.08.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Wpadam z rewizytą !A tu sie tyle dzieje ,górale maja tempo niesamowite i dopracowują detale.Może kiedyś wezmę namiary od Ciebie ,zobaczymy po skończeniu prac ,czy będziesz z nich zadowolona.A teraz z innej beczki -w Kołobrzegu bywam często ,bo tez mam tam rodzinkę . Zawsze jest bardzo wesolutko ,chyba ten klimat to sprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Własnie wróciłam z budowy!! nie było mnie tam od czwartku a górale zrobili postepy!! było wczesniej z przodu tak: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SnyFNM1oArI/AAAAAAAAEIE/llGCm83kA_4/PICT0074.JPG a dzis wygląda juz tak: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sofj3KZHCaI/AAAAAAAAELk/fyHnflnUelM/PICT0157.JPG a to nasz pies stróżujący Alma pilnuje nam budowy na leżąco http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SofjWGwaxkI/AAAAAAAAELU/v8GrHGJATN0/PICT0164.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Kalu, obejrzałam ostatnie zdjęcia, jestem pod wrażeniem. Twój domek, nabiera pięknego wyglądu - bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Meganko....dziekuje juz sie nie moge doczekać kiedy zaczną kłaść belko na stropie!!! Niestety maja dwa dni przerwy....wczoraj i dziś jest święto i wolne od pracy. Wczoraj moi górale pojechali zwiedzac Malbork Tak wyglada dzis moje wyjście na taras i tył domku: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SofjvGeK2tI/AAAAAAAAELg/oWb_L_7b0S4/PICT0156.JPG A tak wygląda w środku: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sofj93nProI/AAAAAAAAELo/E29HXMdDy9E/PICT0160.JPG http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sofj_1TdHfI/AAAAAAAAELs/FfaWwn5ZsKY/PICT0161.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisz jaki szeroki masz otwór drzwi tarasowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Według tego co mam w projekcie to powinny mieć szerokośc 180 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Przyjde za tydzień pochwalić jak bedzie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Według tego co mam w projekcie to powinny mieć szerokośc 180 cm. My powiększyliśmy drzwi i otwór ma 2,30 ( biorąc pod uwagę, że szyba będzie jeszcze mniejsza), to jak byliśmy ostatnio, to widać było, że jest tego światła trochę, ale za to okno w kuchni, to bym zrobiła większe Tak chciałaś, czy tak musi być ze względu na drewno, z którego jest wykonywany domek? Pytam, ponieważ ja mam hopla na punkcie światła w domu ( u mojej mamy w mieszkaniu zawsze tego światła było/jest za mało - jak dla mnie). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Marcin EZG 16.08.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 może nie masz iglaków posadzonych ale za to jaki piekny dom,gratuluje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 W salonie prócz drzwi tarasowych beda jeszcze dwa okna, więc salon będzie dobrze doświetlony....mam nadzieje ..jeżeli chodzi o szerokość drzwi to zależało mi na tym aby drzwi na taras były otwierane z dwóch skrzydeł !!! a takie drzwi niestety muszą mieć swoją proporcje, inaczej będą żle wygladać. Dlatego u mnie na taras będę otwierane drzwi 2 X 90 cm. Jak ktos planuje przesuwane na taras to może sobie pozwloic nawet na drzwi szerokośći 3 m. Ja musiałam zachowac proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts