sure 19.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gdyby ktoś był zainteresowany to moge polecić tanie apartamenty w Chorwacji Jezdzimy tam od 7 lat i jesteśmy zaprzyjażnieni z właścicielami !! ja chętnie, Bałtyku mam już po uszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 19.08.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gdyby ktoś był zainteresowany to moge polecić tanie apartamenty w Chorwacji Jezdzimy tam od 7 lat i jesteśmy zaprzyjażnieni z właścicielami !! ja chętnie, Bałtyku mam już po uszy... również poproszę o namiar i Słonecznego, Miłego, Wesołego wypoczynku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja zapytam konkretnie: jak tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.08.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 życzę udanego urlopu i wypoczynku nad Chorwacją. Pierdzielę....też jadę!......ale....w przyszłym roku..... ....może....to ja też jestem zainteresowana tym namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.08.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 kala, najpierw zazdrościłam moim córkom że były w Chorwacji,a teraz Tobie zazdraszczam . Nie ma co żyć tylko budowa,na urlop trzeba pojechać Życzę udanego wypoczynku...a o namiary na kwaterę poproszę-może w przyszłym roku się wybiorę z małżem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dziewczyny ceny przedstawiają się nastepująco:apartament 3 osobowy - w czerwcu i wrzesniu - 30 euro za dobew lipcu i sierpniu - 35 euro za dobeapartament 4 osobowy - VI, IX- 40 euro za dobeVII,VIII - 50 euro za dobeapartament 5 osobowy -VI,IX - 45 euro za dobeVII, VIII -55 euro za dobeKażdy apartament składa sie z sypialni, łazienki, kuchni z pełnym wyposażeniem tarasu lub miejsca wypoczynkowego, miejsce parkingowe, grill w ogrodzie.Miejscowośc Supetar, wyspa BracZdjęcia do obejżenia są w moim albumie na picasa:)szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 kala, ja poproszę na PW bo na ten 3 osobowy to mnie stać moze kiedyś bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.08.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Życzę wam supetarowego urlopu Super na pewno będzie .Miejscowość bardzo urokliwa .Byliśmy tam z trzy lata temu i wróciliśmy bardzo zadowoleni.Namiary na kwatery wzięłam z wyborczej zupełnie w ciemno i nie żałowaliśmy.Ja też poproszę o namiary bo ceny bardzo przyzwoite ,my płaciliśmy więcej. W ogole to wszystkie forumowiczki powinny sie wybrać ,najlepiej od razu Tirem,aby przywieźć stamtąd marmury ,prawie za darmo tam dają. Jeszcze raz udanego wypoczynku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kaluś ja też ślicznie proszę na pw. Marzy mi się taki wypoczynek .....życzę Wam spokojnego,słonecznego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 czwartek..........od rana się pakuje !! znalazłam nasze paszporty, okazało sie, że są wazne tylko do grudnia wykupiłam ubezpieczenie, zrobiłam zapasy żywności i napojów aby tam podwójnej kasy nie wydawać byłam u fryzjera i na pedicure trzeba jakoś wygladać przecież wyjazd jutro rano..... z góry przepraszam, za moją nieobecnośc od 2 dni w waszych dziennikach..... ale jak wróce wszystko nadrobie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 http://gify.joe.pl/gifs/natura/slonce/zolte-blyszczace-slonce.gif A to dla ciebie i twojej rodzinki, na cały urlop !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.08.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Od przybytku głowa...nie boli http://th.interia.pl/30,g6c8acb791011083/i40877.jpg Szcześliwej podrózy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wielkie dzieki laseczki teraz napewno będe miała udane wakacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Czy ja już mam do walizki wskoczyć? czy poczekać do odjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wiolasz...podaj adres zabierzemy Cie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja to teraz Biała podlaska to nie wiem czy po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 jade przez Białą!! ale Bielsko-Białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ..a jaa? ...a mniee? ech, chyba dopiero po zakończeniu budowy sobie odpocznę! A to nie za dobrze, bo już we mnie pojawia się chęć, zeby kogoś zamordować, najchętniej wykonawców! baw się fajnie Kala, wypoczywaj, a po powrocie przekaż trochę energii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A może ja sie zmieszczę???? Choc duuuuża kobieta jestem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kala, chyba nie przez tą Białą jedziesz. Wybaczę, bo nastepnym razem to juz sie załapię na Chorwację Miłego wypoczynku, owocnego w wypoczywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts