Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znaczy do albumu, już mi się wszystko kręci!

ale przynajmniej sobie dzis popływałam w basenie, trochę zresetowałam umysł i już jestem bardziej zrelaksowana... mogę jutro patrzeć, jak nic się nie zmienia na budowie!

drzwi bardzo ładne, stylem pasuja do domu z bali, bardzo ciekawa jestem, jak urządzisz wnętrze, na razie to , co wiem na temat kuchni wygląda bardzo obiecująco!

Kala, mam nadzieję, że córka Cię nie zabiła za wstawienie zdjęcia?!? Taka sympatyczna dziewczyna!

(a odpowiedź spóźniona, bo net się wieśnął)

kala drzwi bombowe - piekne poprostu :wink: :D

Ładnie będą wyglądały...

A córka to panienka... :wink: Ładna dziewczyna :D

Kala ten Wasz domek już nabrał kształtów i jak wydawał się mi z początku taki nie za duży -to poprawiam się sama przed sobą i stwierdzam, że spory z tymi garażami - a przy tym ładniutki :wink:

środa....

pogoda za oknem piekna!! słoneczko świeci od rana :wink:

Mąż pojechał na budowe, szlifuje bale.

Górale dziś dalej pracuja na dachu. Może uda im sie dzis pokryć domek papą :wink:

Wczoraj dostalismy wiadomość, że w czwartek przyjada do nas zamówione bramy garażowe!!!!

sure...... basen to świetna sprawa!!! My zawsze w niedziele wieczorem robimy sobie wypad na basen i saune :wink:

taka_ja & taki_on:).....tez na początku nasz domek wydawał nam sie mały :oops: a teraz az boje sie pomyslec ile zapłace za pokrycie dachu :lol:

Perłóweczka.............dziękuje :wink: pisz mi tak częściej :lol: :lol:

meg......od przeprowadzki dzielą nas jeszcze miliony lat świtlnych :lol: :lol:

środa....

pogoda za oknem piekna!! słoneczko świeci od rana :wink:

Mąż pojechał na budowe, szlifuje bale.

Górale dziś dalej pracuja na dachu. Może uda im sie dzis pokryć domek papą :wink:

Wczoraj dostalismy wiadomość, że w czwartek przyjada do nas zamówione bramy garażowe!!!!

sure...... basen to świetna sprawa!!! My zawsze w niedziele wieczorem robimy sobie wypad na basen i saune :wink:

A u nas ponuro i mgła. Pies mi choruje, mam nadzieję, ze doczeka tej emerytury na tarasie!

A na basen tez w końcu udało mi się męża namówić, syna niestety nie, woli bardziej dynamiczne sporty. Ale jak chodzę z kimś, lepiej się mobilizuję, więc mnei cieszy, że miły też pływa! ;)

Witaj Kaczmarzyk!!

Tak, mam dużo wiadomości na ten temat, ktore zbieralismy przez rok przed podjęciem decyzji o budowie domu z bala :wink:

Domu z bala o grubości 24 cm nie trzeba ocieplać. Jest on taki ciepły jak dom murowana z półtora pustaka ale w poprzek :lol: :lol: :lol:

Byłam w wielu domach budowanych z bala, rozmawiałam z mieszkańcami i zapeniam Cie, że są to cipełe domy, niektore ogrzewane jedynie kominkiem:)