Amtla 15.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 kala, jak to dobrze że masz album bo w dzienniku nie widzę zdjęć... Drzwi cudnej urody...córka też...powinnam napisać w innj kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 gdzie córka, gdzie córka? lecę do dziennika!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Sure! nie leć! bo drogę zgubisz, toż Ty przed "drzwiami" stoisz Kala... takich drzwi w balach nie widziałam, baaardzo fajnie będą współgrały. Hmm... ja też nie widzę zdjęć dopóki nie wlazę do picassa... a może Ty w pośpiechu raptusie nie kopiujesz całości URL-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.09.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 sure.......drzwi widac na picasie : http://picasaweb.google.com/kalagrud/DomZBali# Iwus......kopiuje, kopiuje:) tylko nie wiem dlaczego raz widac te fotki, raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 znaczy do albumu, już mi się wszystko kręci!ale przynajmniej sobie dzis popływałam w basenie, trochę zresetowałam umysł i już jestem bardziej zrelaksowana... mogę jutro patrzeć, jak nic się nie zmienia na budowie! drzwi bardzo ładne, stylem pasuja do domu z bali, bardzo ciekawa jestem, jak urządzisz wnętrze, na razie to , co wiem na temat kuchni wygląda bardzo obiecująco! Kala, mam nadzieję, że córka Cię nie zabiła za wstawienie zdjęcia?!? Taka sympatyczna dziewczyna! (a odpowiedź spóźniona, bo net się wieśnął) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 kala drzwi bombowe - piekne poprostu Ładnie będą wyglądały... A córka to panienka... Ładna dziewczyna Kala ten Wasz domek już nabrał kształtów i jak wydawał się mi z początku taki nie za duży -to poprawiam się sama przed sobą i stwierdzam, że spory z tymi garażami - a przy tym ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 drzwi są poprostu boskieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 kala drzwi bardzo ładne, świetnie będą pasowały do domku. Sa okna, drzwi no to kiedy przeprowadzka ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 25000 wyświetleń !!! Bardzo wszystkim dziekuje za odwiedziny w moim dzienniku ciesze się ,że tutaj zagladacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zaglądamy ,zaglądamy ,bo cudny domek budujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ...ze swej strony mogę tylko dodać: cała przyjemnośc po mojej stronie! dobry ranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 środa.... pogoda za oknem piekna!! słoneczko świeci od rana Mąż pojechał na budowe, szlifuje bale. Górale dziś dalej pracuja na dachu. Może uda im sie dzis pokryć domek papą Wczoraj dostalismy wiadomość, że w czwartek przyjada do nas zamówione bramy garażowe!!!! sure...... basen to świetna sprawa!!! My zawsze w niedziele wieczorem robimy sobie wypad na basen i saune taka_ja & taki_on:).....tez na początku nasz domek wydawał nam sie mały a teraz az boje sie pomyslec ile zapłace za pokrycie dachu Perłóweczka.............dziękuje pisz mi tak częściej meg......od przeprowadzki dzielą nas jeszcze miliony lat świtlnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 środa.... pogoda za oknem piekna!! słoneczko świeci od rana Mąż pojechał na budowe, szlifuje bale. Górale dziś dalej pracuja na dachu. Może uda im sie dzis pokryć domek papą Wczoraj dostalismy wiadomość, że w czwartek przyjada do nas zamówione bramy garażowe!!!! sure...... basen to świetna sprawa!!! My zawsze w niedziele wieczorem robimy sobie wypad na basen i saune A u nas ponuro i mgła. Pies mi choruje, mam nadzieję, ze doczeka tej emerytury na tarasie! A na basen tez w końcu udało mi się męża namówić, syna niestety nie, woli bardziej dynamiczne sporty. Ale jak chodzę z kimś, lepiej się mobilizuję, więc mnei cieszy, że miły też pływa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 buziaki zostawiam i zmykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Okienka ladne, drzwi tez, w ogole caly domek sliczny i w wyobrazni czuje jego zapach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaczmarzyk 16.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Mam zamiar budować taki sam dom jak Twój ,z bala 24 ,tylko dowiedziałam się ostatnio ,że przy takim balu 24, to musi być dom ocieplony jeszcze. Wiadomo Ci coś w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witaj Kaczmarzyk!! Tak, mam dużo wiadomości na ten temat, ktore zbieralismy przez rok przed podjęciem decyzji o budowie domu z bala Domu z bala o grubości 24 cm nie trzeba ocieplać. Jest on taki ciepły jak dom murowana z półtora pustaka ale w poprzek Byłam w wielu domach budowanych z bala, rozmawiałam z mieszkańcami i zapeniam Cie, że są to cipełe domy, niektore ogrzewane jedynie kominkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cześć Wstyd bo dawno nie byłam, ale jakoś komp ostatnio mnie odstrasza. Dom juz prawie gotowy, a drzwi to majstersztyk normalnie pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 witam ,przejrzałam galerię i jestem pod zachwytem twój domek jest boski , oj będę częstym gościem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 witam ,przejrzałam galerię i jestem pod zachwytem twój domek jest boski , oj będę częstym gościem u Ciebie Ja też, ja też... Gościłam Ciebie goszczę się u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts