wiolasz 21.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dla mnie nr 4 lub 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A dla mnie 3, 4 lub 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 To i ja się przywitam i pomogę kruszonowi utrzymać przeciwwagę Co do drzwi : 4 lub 6. Ewentualnie 5 , jeśli w podobnym stylu będzie brama do garażu , ew. okiennice , itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Byłam za drzwiami nr 2, ale i tak wszystko zależy od ogólnego wyglądu domku - jego charakteru, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 moim skromnym zdaniem 4 lub 5 pasują do klimatu drewnianego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 21.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ZDECYDOWANIE 5, ale żeby nie były półokrągłe u góry a proste. Tam się fajnie rozchodzi wzorek/rzeźbienie od środka do zewnątrz i bardziej dla mnie grały by normalne prostokątne drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 21.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Hej, my też chcieliśmy z bala budować, ale na to nie dostaliśmy pozwolenia Wasz domek za to piękny! A dzrwi - zdecydowanie 5 !!!! W Twoich zwierzakach to zakochać się można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dziękuje Wam za udział w "drzwiowej sondzie" ..niestety strasznie cięzko wybrać i wyobrazić sobie jak bedą wygladały drzwi wejściowe w domu, którego jeszcze nie ma !!! a ja niestety musiałam sie zdecydować już, potem Wam napisze dlaczego:) póki co prowadzą drzwi nr 4 , ciesze się piotr.nowy...dzieki za wizyte i udzielone wsparcie kruszonowi:) channel8... kila osób juz pisał, że chcieli budować dom z bali ale w końcu zdecydowali sie na murowańca. Ale pierwszy raz słysze, żeby ktos nie dostał na to pozwolenia?? Jeżleli możesz to napisz cos wiecej na ten temat?? jaki był powód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hmm ... Jesli ankieta jeszcze aktualna to skłaniałabym się do drzwi 2 lub 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Aktualna jasne, że tak!!! nadal prosze głosowac na moje przyszłe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 22.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 czy ktos mi pomoże i podpowie jak umieszcza się zdjęcie w profilu??? No może ja spróbuję coś podpowiedzieć Emblemat wstawiasz w zasadzie w taki sam sposób jak zdjęcie Musisz tylko odpowiednio zmniejszyć obrazek, który chcesz umieścić. W ustawieniach profilu masz na dole rubrykę: Odnośnik do zewnętrznego Emblematu i tam wpisujesz adres interesującego Cię zdjęcia ooo przypadkiem znalazłam odpowiedz na nurtujące mnie pytanie Witaj Kala, głosuję na drzwi 4 ale pod uwagę brałam również 5 i 6 kruszon piękny avatar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 22.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 kruszon piękny avatar... Tak się jakoś zrobił....... ponad dziewięć miesięcy temu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witaj Kala! Piękny domek będzie Uwielbiam takie wiejskie klimaty... a jaki zapach lasu będzie w tym domu, super Propos wytyczania, to ja też myślałam, że się coś machnęli bo też mi się za mały wydawał To jakieś takie złudzenie jest, dopiero później nabiera przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 22.06.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 kruszon piękny avatar... Tak się jakoś zrobił....... ponad dziewięć miesięcy temu..... Kruszonku, Twoja skromność mnie powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 22.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Również będziemy Wam kibicować. Jest kilka powodów, ale najważniejsze to: 1. Też budujemy w okolicach Grudziądza 2. Mamy taką samą sunię jak Wasza - niestety 10 lat starszą... jak patrzę na Wasze zdjęcia, to przypomina mi się jak była taka mała. Fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dziekuje wszystkim za odwiedziny i miłe słowa!!!!!!!! i oczywiście prosze o więcej:) he he w takim towarzystwie to mozna budować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A my prosimy wiecej fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Cześć Kala .Gratuluje pięknego domku ,który zapewne w szybkim tempie powstanie Szykuje się swojsko i bardzo klimatycznie! Głosuję na drzwi -czwóreczka lub piąteczka ,chyba jednak piąteczka i koniecznie z takimi okuciami,miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No dobra, komentarze są a gdzie dziennik? czy będą same komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.06.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witaj Beaty, stella, dardurdka i telmunia u mnie, dzieki za miłe slowa:) wiolasz... tu jest mój dziennik !! wraz z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts