Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyno nie rób córce opciachu :wink: , da radę 8) Nie twierdzę, że nic Cię to nie będzie kosztowało... poobgryzane paznokcie... podpuchnięte oczęta po nieprzespanych nocach..., ale pozbierasz się... i w sumie to się cieszę, że moje córy takie małe i nie muszę narazie rozstrzygać podobnych dylematów bo .... chyba bym zwariowała :lol:

Na poważnie - jest już dorosła ( na swój sposób, bo my Mamy zawsze mamy inne zdanie) i teraz nadzieja w tym, że Twoje starania i dobre wychowanie zaowocuje. Poprostu musisz jej zaufać. :o :o

Fajne te drewniaki, jeszcze nikt tam nie mieszka a już się ma wrażenie, że on ma duszę. Coś mi wcześniej przewinęło się o tej garderobie z oknem. Uważam, że super sprawa, właśnie to mi się bardzo podobało w tym projekcie. Pewnie już zaczynacie planować wykończeniówkę. 8) Bardzo mi się podoba - akcja jest wartka i trzymająca w napięciu. :wink: :lol: :D

balkon jest też ze świerku!!!

wydaje się jaśniejszy ponieważ jest zrobiony ze świeżego drewna.

Ale dzis mąż popołudniu impregnował balkon tym środkiem co domek więc kolorek powinien być juz taki jak całość domku :lol:

Kala :) piękny dom:) fajne schody - się przyznam po cichu żeś nas natchnęła na schody w takim typie 8)

a zdradź proszę jeszcze jaki to kolor jest impregnatu??

niedziela......

słoneczko za oknem przepieknie świeci:)

mąż pojechał na budowe szlifować bale!!

ciekawe czy górale dziś zamontują okna?? :wink:

wiolasz......pępowine odcinam, ale z wielkim bólem :lol: :lol: ja z tych jestem co to lubią mieć wszystko na oku :lol: nie wiem czy wytrzymam :o :o

sure.......u mnie też różnie bywa z powiadomieniami :evil:

dankaf............dzieńdobry :wink:

jokka...........impregnat w kolorze hemlok. Widziałam śliczne domki zrobione tym impregnatem!!

magpie101, Perłóweczka, Iwuś, rogbog i wszystkim .....dziękuje za miłe słowa!!! :lol: :lol:

wiolasz.................obyś miała racje :lol: :lol: :lol:

Mam, mam. Z własnego doświadczenia mówię. To jest taki schemat w człowieku: nie zrobi sie niektórych rzeczy bo co by matka/ojciec powiedzieli...dlatego jeszcze tatuażu nie mam :wink:

A mój ojciec to zawsze powtarzał: pamietaj z jakiego domu wyszłaś, nie przynieś mi wstydu. do dziś to słyszę w głowie :wink: