meg60 24.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kala gdzie jesteś???? Już wieczór a ciebie nie ma? Na budowie już nic nie widać !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jestem, jestem!!!! wczoraj wieczorem byłam na koncercie zespołu "ANIMA" taki lokalny zespół ale bardzo fajnie grają Meganko........bardzo, bardzo Cie dziekuje za pomoc!!!!!!!! czuje sie jakbym juz miała ten komin u siebie jak ja Ci sie odwdzięcze??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jestem, jestem!!!! wczoraj wieczorem byłam na koncercie zespołu "ANIMA" taki lokalny zespół ale bardzo fajnie grają Meganko........bardzo, bardzo Cie dziekuje za pomoc!!!!!!!! czuje sie jakbym juz miała ten komin u siebie jak ja Ci sie odwdzięcze??????? Kalu, pomożesz komuś, kto będzie potrzebował - nie muszę to być ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Musze sie pochwalić, że na niedziele planujemy zorganizowac pierwsza małą imprezkę na naszej budowie dla znajomych!!!! Zrobimy jakiegoś grilla, piwko, wódeczke, mam nadzieje,że pogoda nam dopisze a jeśli nie będzie pogody to zamiast grilla będa zimne zakąski!! Przyznam, że zaplanowałam tą imprezke tez po to aby mojego męża odciągnąc chociaż troche od pracy!!! Biedak zapieprza na tej budowie od rana do wieczora i pewnie gdyby nie planowana impreza to tez by niedziele spędził pracując na budowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.09.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 zatem udanej imprezki juz dzis życze!!!!a to znajomi beda zaskoczeni postepem prac miłego weekendu dziewczyny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no mam nadzieje, że im sie domek spodoba!! i tez wam wszystkim życze miłego wekeendu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to miłej imprezki, i kielicha za mnie proszę wypić i w ogóle dobrze się bawić skąd znam to siedzenie na budowie przez męża od poniedziałku do niedzieli??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witaj kalu, miłego weekendu i spotkania ze znajomymi. A domek naaaaaaapewno im się spodoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I będą ci zazdrościć, że już go masz ( tak jak ja ) Pozdrowionka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zanim nasi górale wyjechali poprosiłam jeszcze o zrobienie czegoś takiego: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrpdzH6Iu8I/AAAAAAAAEi4/Xo1shbsGg3Q/PICT0096.JPG Mam nadzieje, że to serduszko przyniesie nam szczęście w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nie ma to jak kochająca żona cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 SUPER pomysł Kala...choć pewnie i bez tego serduszka bedziecie szczęsliwą rodzinką!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Serducho piękne Miłej imprezki zyczę oby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Lecę z wizyta i browarkiem chłodnym , łącząc się serduchem z Waszą imprezką. Macie tak piknie i czyściutko , że faktycznie można zrobić imprezkę . Domek jak z bajki wygląda , cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 sobota....... niby dzień wolny od pracy, niby wekeend a ja już na nogach pije poranna kawke dziś plamujemy na budowie wielkie sprzątanie działki!!!!!! palenie smieci i td.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witaj Kaluś ,to oby porządeczki Ci sie udały i pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 26.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dziendoberek Kala melduję się ze jestem i życzę udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Kala to zyczę dobrej pogody, aby był ten grill Nu a dzisiaj to u nas jest ładniutka pogoda, to chyba u Was też, to posprzątacie na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 no to wróciłam dopiero z budowy byłam pewna, że 2-3 godzinki i posprzątam na działce!!!!!!! okazało sie, że prawie 3 godziny zbierałam do worków śmieci, potem je paliłam!!!! Nastepne 3 godziny zbierałam kawałki i kawałeczki drewna, odpady z budowy walały sie po całej działce!!! Po tej całej akcji jestem ledwo żywa jutro chyba nie wstane z łóżka a przecież mam grilla zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 26.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam. Ja też śledzę wasz dziennik.Zastanawiałem się często czy odważyłbym się budować dom z bala.Pewnie nie.Ale wasz już jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 I następna sprząta My też sprzątaliśmy, łapek nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts