margay 30.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Widać różnicę i to jeszcze jak Domek pięknie wygląda zaimpregnowany http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_111.gif Nabrał niesamowitego wyrazu...no i szacuneczek dla małżonka bo "troszkę" się naskakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 czwartek..... kurcze ale rano juz jest zimno ale od wczoraj mam ciepłe kaloryferki w mieszkaniu Maż od rana na budowie. Dziś zaczyna kłaść pape na posadzke w salonie. a ja szukam insporacji na jakis FAJOWY kominek w salonie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam wieczornie coś tu cichutkooooo dziś kalus pokaz potem co znalazłaś jaki kominek wypatrzyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mam dziś lekkiego doła.....tęsknie juz za córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I jak tam, znalazłaś jakiś fajny kominek? Ja przekopałam już mnóstw wątków i ciągle nie znalazłam tego jedynego, chociaż kilka mi się owszem,podobało, ale niekoniecznie pasowałyby do naszego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 coraz bardziej powaznie zastanawiam sie nad kominkiem w kaflach takie kafle jak w piecu kaflowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mam dziś lekkiego doła.....tęsknie juz za córką Hej - też tak miałam, jak córka wyjechała do Anglii, taki żywot matki i czas się Kalu przyzwyczaić - pomału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mam dziś lekkiego doła.....tęsknie juz za córką Hej - też tak miałam, jak córka wyjechała do Anglii, taki żywot matki i czas się Kalu przyzwyczaić - pomału Na doła najlepszy.........Uśmiech Mona Lisy!!!!!!!! http://hyh.blox.pl/resource/MONA.JPG Nie martw się!!!!!! Jutro będzie lepiej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzieki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2009 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mam dziś lekkiego doła.....tęsknie juz za córką Hej, jak ja wyjechałam do pracy tylko 150 km od domu, to każdy przyjazd do domu wiązał się z morzem łez mojej mamy. Przeszło po jakimś pół roku. Moja siostra miała łatwiej. Po niej już nikt nie płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 02.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej hej Na pocieszenie dziś piąteczek A tu kaflowe pomysły, może coś wpadnie w oko http://www.nakomiady.pl/manufaktura1.htm I pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 02.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kala nie dołuj:) Będzie dobrze! zobacz jeszcze te kafle dla mnie odjazd http://www.kafelart.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dobry. Kala - piękny domek się zrobił uśmiechnij się będzie dobrze, nie dołuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam Kaluś ,domek coraz to piękniejszy ,i głowa do góry bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hejka Kala! Nie smuć się ,jutro będzie lepiej Popatrz na swój domek to od razu micha się ucieszy Do twojego domku jak najbardziej pasuje taki kaflowy kominek.Wiem ,że dość tanie kafle można dostać w Krotoszynie.Kiedyś sama szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 02.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kala nie dołuj:) Będzie dobrze! zobacz jeszcze te kafle dla mnie odjazd http://www.kafelart.pl/ Jokka piękne kafle , może Kali humorek się poprawi i nawet ceny przystępne , tylko dobrego zduna i kominek jak ta lala pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mam dziś lekkiego doła.....tęsknie juz za córką jedź do niej albo zadzwoń..............ja bym tak zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 02.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jeszcze trochę kominkowo, firma p.Anny Salata z Olsztyna robi kominki z wykorzystaniem kafli-Art z Krakowa http://www.kominki-olsztyn.pl/ ale można kupić kafle bezpośrednio z Krakowa i wynająć zduna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 02.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Domek naprawdę wygląda świetnie, spora różnica jest po oszlifowaniu i impregnacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts