kala67 10.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 sobota..... WEKEEND!!!!!!! wreszcie mąz od rana pojechał na budowe, walczy z bramami garażowymi... ja musze dziś pojechac i porządnie wymierzyć kuchnie!!!!! i posprawdzac czy ten projekt kuchni który mam, zmieści się teraz w mojej kuchni musze tez konkretnie już pozaznaczac elektrykowi gdzie bedzie stała zmywarka, kuchenka, kinkiety itd..... pozatym znajoma do mnie zadzwoniła z informacją, że robi porządki w swoim ogodzie....i będzie miał dla mnie jakieś krzaczki i odnóżki narazie wsadze sobe to gdzie na boczku......niech sie zakorzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 sobota..... WEKEEND!!!!!!! wreszcie mąz od rana pojechał na budowe, walczy z bramami garażowymi... ja musze dziś pojechac i porządnie wymierzyć kuchnie!!!!! i posprawdzac czy ten projekt kuchni który mam, zmieści się teraz w mojej kuchni . kala a to nie jest zadanie dla firmy , która robi Ci meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witak Kaluś Przez moją nieobecność na forum głosowanie mnie ominęło ......ale nadrobiłam wszystko, wyczytałam i gratuluję wyboru .....jak na poprzedniej stronie oglądałam te cztery kinkiety to myślałam sobie, że ja wybrałabym 1. no i widzę, że mamy podobny gust całuski paaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witaj kala Ojej to cuś długo pracujesz Kurcze to wybory a wybory teraz... Musisz wszystko przedumać, gdzie będzie a gdzie to... Widzę, że dziejej się tam u Was... oj dzieje... Pozdrowieńka i czekam na fotki, bo jak kalus na budowie i zdjątka będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 sobota..... WEKEEND!!!!!!! wreszcie mąz od rana pojechał na budowe, walczy z bramami garażowymi... ja musze dziś pojechac i porządnie wymierzyć kuchnie!!!!! i posprawdzac czy ten projekt kuchni który mam, zmieści się teraz w mojej kuchni . kala a to nie jest zadanie dla firmy , która robi Ci meble? No wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dziewczyny....przecież mebli do kuchni nie robi mi żadna firma!!! mam wybrane meble z Ikea a tymaczasem prąd dalej sie u nas kładzie http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/StDJ11df7sI/AAAAAAAAEpw/8z5Jjy8NJVs/PICT0155.JPG http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/StDJ4RHp9mI/AAAAAAAAEp0/3qQuRx__ogc/PICT0156.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 kala, teraz rozumiem z tą kuchnią Wyszłam na ignorantke Ale nie jestem w stanie całego Twojego dziennika przeczytac Sorki, napisz co wybrałaś, ok? Ja jutro jade do IKEi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 aneta, no coś Ty nie przejmuj sie przeciez nikt nie jest w stanie przeczytać wszystkiego u każdego za dużo piszemy na FM a meble z ikea chce takie: http://www.empikfoto.pl/albumy26/15755/775366/previews/23769054_ins1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Kaluś bardzo ładne mebelki dałabym jedynie ciemniejszy blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 kinkiecik świetnie pasuje do klamki ale super te meble masz z ikei dla mnie bomba kala a gdzie koło nas jest najbliższa ikea ? jak się orientuje to chyba nie ma w grudziądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Niedziela......... za oknem leje, leje, leje....... co mnie nawet cieszy bo wczoraj posadziłam sobie na działce kilka odnóżek różnych krzaczków i nie musze podlewać Danusiu.....blat kuchenny będę miała ciemniejszy, i ciemne uchwyty i ciemny okap:) Perłóweczko.......najbliższa IKEA jest w Gdańsku, koło sure nie pokazywałam Wam jeszcze jak wygladają nasze bramy garazowe zamawialismy same ramy, reszte robi mąż!!!! narazie obił płytą i na to przyjdzie drzewo w kolorze domu. http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/StDJ8m2dbfI/AAAAAAAAEp4/p5qC96pnqYc/PICT0159.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nie ma to jak mąż, nie? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 oj Wiolasz.......masz racje!!! nawet nie chce liczyc ...ile kasy dzieki mężowi zaoszczędziliśmy !! dużo rzeczy sam zrobił i jeszcze dużo planuje zrobić Kocham Go za to i nie tylko za to oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...Bo ja właśnie za to, ze nie ma czasu niektórych rzeczy zrobić i da sie przekonać, zeby zrobił to ktoś inny. Ale niestety tylko w nielicznych rzeczach mogę na to liczyć. WIększość robi sam i muszę mieszkać jak na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kalus a ile masz do Gdańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kala bardzo ładne te mebelki .Tez widziałabym do nich ciemny blat i ....jasny okap ( chyba wiesz dlaczego? )A nie myślałaś nigdy o mebelkach "murowanych"? w przypadku ,jak masz takiego skarba w domu ,który dużo potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 11.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Do domu z bala to fajnie byłoby wkomponować takie "murowane mebelki" bez zbytniej rezygnacji z kuchni, która Ci się podoba. Trzeba by tylko to umiejętnie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Na forum jest bardzo dużo inspiracji takich murowanych kuchni .Myślę ,ze do Twojego domu pasowałaby idealnie .A fronty można zrobić jakie się chce (nawet od starych kredensów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam U mnie też leje i siąpi od wczoraj bez przerwy.... A ja siedzę sobie z kawusią i podziwiam jakie będziesz miała ładne mebelki w kuchni ....fakt.....dobrze, że blat będziesz miała ciemniejszy, bo ten na zdjęciu za mdły....i śliczne mają te meble fronty....idealne do drewnianego domu....takie z klimatem Noooooooooo......męża należy wychwalić.....fiu fiuuuuuu.....zdolniacha ....i jak piszesz, że nie tylko w tym ma talent ....to tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 tak będzie wygladała kuchnia z ciemnym blatem .....zdjęcie ukradzione od innej forumowiczki, ktora ma bardzo dobry gust i smak!!!! betib http://img220.imageshack.us/img220/1867/dsc2184.jpg http://img407.imageshack.us/img407/7176/dsc2196.jpg niestety do murowanej kuchni mój mąz nie jest przekonany:( nawet na malutką ścianke wymurowana z białej cegły jak u sure...musze go namawiać !! Beauty..... a dlaczego okap ma byc jasny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts