Pavulon 18.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 no i jeszcze pozostaje dzielenia sygnalu w domu a tu pozostaje tylko C+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wosto 18.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 no i jeszcze pozostaje dzielenia sygnalu w domu a tu pozostaje tylko C+ Ostatnio gdzieś wyczytałem, że Cyfra+ planuje zmianę systemu nadawania (czy czegośtam...) aby tak jak pozostali uniemożliwić dzielenie sygnału, więc ten argument może się wkrótce unieważnić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 18.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ciekawa sprawa moze być ta Tv na Kartę..., a tunery z nagrywaniem tez mają? (ponieważ to tvn, to też nie mają Polsatu... TnK idzie prawie na wszystkim. Ja używam na starym Fergussonie jeszcze z czasów gdy polsat był w całości edukacyjny... Można przerabiać pioneery po cyfrze. To taki prepaid, w zasadzie opłaci się bardzo jak masz stary sprzęt po cyfrze. Płacisz paredziesiąt złotych za kartę i masz święty spokój - karta ma przypisany numer konta w banku i albo tam wpłacisz albo nie. Jak nie to masz przez 3 miesiące wszystko potem tylko TVP1,2, TVN i kanały FTA. Jak zapłacisz kiedykolwiek zechcesz parenaście złotych to masz jeszcze automatycznie włączane Nsport, TVPsport, TVN24, Style, meteo, Turbo, Disney itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 19.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tez uważam, że telewizja na kartę TVN to jest dobre rozwiązanie. Ja osobiście mam tyle pracy przy domu, że nie mam czasu na oglądanie TV więc płacenie np: 140 zł za pakiet cyfry jest bez sensu. Jeśli ktoś jest telemaniakiem albo dysponuje czasem to jak najbardziej C+ to trafny wybór. Każdy robi pod swoje potrzeby. Pewnie w zimie będzie troszkę więcej czasu ale wtedy nadrobię zaległości w DVD i DVIX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 19.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 no i jeszcze pozostaje dzielenia sygnalu w domu a tu pozostaje tylko C+ Bylo juz o tym ze to nieprawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 19.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sharingi nie wchodzą w rachubę (bo to tylko dla fachowców bądź zapaleńców)Pozostaje tylko: Cyfra+ i Telewizja Na Kartę (TNK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 19.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sharingi nie wchodzą w rachubę (bo to tylko dla fachowców bądź zapaleńców) Pozostaje tylko: Cyfra+ i Telewizja Na Kartę (TNK) Sharing programowy to mniej więcej tyle samo pracy co uzycie cardsplittera. Kosztowo rozwiązanie o niebo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 19.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sharingi nie wchodzą w rachubę (bo to tylko dla fachowców bądź zapaleńców) Pozostaje tylko: Cyfra+ i Telewizja Na Kartę (TNK) Sharing programowy to mniej więcej tyle samo pracy co uzycie cardsplittera. Kosztowo rozwiązanie o niebo lepsze. podaj namiar na jakis instruktarz jak zrobic taki "sharing" i co potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 19.06.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ciekawa sprawa moze być ta Tv na Kartę..., a tunery z nagrywaniem tez mają? (ponieważ to tvn, to też nie mają Polsatu... TnK idzie prawie na wszystkim. Ja używam na starym Fergussonie jeszcze z czasów gdy polsat był w całości edukacyjny... Można przerabiać pioneery po cyfrze. To taki prepaid, w zasadzie opłaci się bardzo jak masz stary sprzęt po cyfrze. Płacisz paredziesiąt złotych za kartę i masz święty spokój - karta ma przypisany numer konta w banku i albo tam wpłacisz albo nie. Jak nie to masz przez 3 miesiące wszystko potem tylko TVP1,2, TVN i kanały FTA. Jak zapłacisz kiedykolwiek zechcesz parenaście złotych to masz jeszcze automatycznie włączane Nsport, TVPsport, TVN24, Style, meteo, Turbo, Disney itd itp Właśnie widzę, że ta TnK to fajna sprawa.... tanio wychodzi ok, 16zł na miesiąc tylko jeden poważny minus, że nie ma POLSATU... chcoiaż tego podstawowego, trzeba by z siatki posiągnąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 19.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Oj siatki nie montuj bo to nie antena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasey 19.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Na cyfrze Speedway Grand Prix leci to dla mnie duzy plus (Cyfra + w koncu). Na Polsat i tvn, tvn24 mam uczulenie przez zenujaco niski poziom tych "telewizji" wiec nie zwracam na nie uwagi. Pozdrawiam. TVN24 - żenująco niski poziom?? A jaki poziom jest dla ciebie wystarczająco dobry? TV Trwam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 19.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Zdecydowalismy sie na eNke, bo nie trawimy P.....u wiec jedna platforma odpadla. A jesli chodzi o Cyfre+ to przegrala jakoscia i brakiem recordera. To jest oczywiscie tylko nasze zdanie i prosze sie nim zbytnio nie sugerowac. Brak recordera ?!?! Cyfra posiada recorder od dawna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_73 20.06.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 TVN24 - żenująco niski poziom?? Poziom techniczny wysoki Pozim obiektywności i solidności nie za bardzo.... Dlatego jeśłi chcemy byść w miarę poinformowani to polecam ogladać kilka konkurencyjnych TV i dodatkowo posłuchac radia (nie koniecznie ZET czy RMF ) Generalnie z TVN24 zrobiłą sie moim zdaniem kronika wypadków i trelewizja taniej sensacji... często gesto pytania zadawane przez prowadzacych sa po prostu albo żenujaco stronnicze albo sztucznie generujace wydazenie (lubia potem wywrywać zdania z kontekstu i wrzucac to na żółty ostatnio pasek. Ale z drugiej strony nie masię co dziwić TV informacyjna musi mieć materiał na minimum 12 godzin więc każda stłuczka i każde pierdnięcie jest dla nich mega wydazeniem. Potwierdzma że Cyfra posiada recorder i PPV wiec taki argument odpada A nie mówiłęm że temat głupawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 20.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Też bym się wstydził jakbym pracował w Radio Zet.Też nie przyjmuje pytań od tej małpy w czerwonym.Też uważam, że są w Polsce niemieckie radia chroniące nie nasze narodowe interesy.itd...Darujcie żenująco niski poziom, ale mam wrażenie, że Jareksiad jest dzisiaj bardzo zdenerwowany.MSPANC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Na cyfrze Speedway Grand Prix leci to dla mnie duzy plus (Cyfra + w koncu). Na Polsat i tvn, tvn24 mam uczulenie przez zenujaco niski poziom tych "telewizji" wiec nie zwracam na nie uwagi. Pozdrawiam. TVN24 - żenująco niski poziom?? A jaki poziom jest dla ciebie wystarczająco dobry? TV Trwam? moherowcy uznaja tylko dwie telewizje - Trwam i TV Puls, wiadomości w wydaniu Igora Janke, publicystyke Pospieszalskiego, a państwowa tylko kiedy leci w południe Urbi et Orbi ... dla nich Polsat, TVN i TVN24 jest niemoralna, a Kuba Wojewódzki - antychryst ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 20.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 no i teraz bedziemy pisali o pierdolach (patrz 2 ostatnie posty powyzej). lazik napisał: rusek007 napisał: Sharingi nie wchodzą w rachubę (bo to tylko dla fachowców bądź zapaleńców) Pozostaje tylko: Cyfra+ i Telewizja Na Kartę (TNK) Sharing programowy to mniej więcej tyle samo pracy co uzycie cardsplittera. Kosztowo rozwiązanie o niebo lepsze. podaj namiar na jakis instruktarz jak zrobic taki "sharing" i co potrzebne No i na czym polega ten sharing, moze szczegoly (moze byc na priva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 20.06.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 no i teraz bedziemy pisali o pierdolach (patrz 2 ostatnie posty powyzej). lazik napisał: rusek007 napisał: Sharingi nie wchodzą w rachubę (bo to tylko dla fachowców bądź zapaleńców) Pozostaje tylko: Cyfra+ i Telewizja Na Kartę (TNK) Sharing programowy to mniej więcej tyle samo pracy co uzycie cardsplittera. Kosztowo rozwiązanie o niebo lepsze. podaj namiar na jakis instruktarz jak zrobic taki "sharing" i co potrzebne No i na czym polega ten sharing, moze szczegoly (moze byc na priva) Tu jest wszystko: http://forum.dvhk.pl/showthread.php?t=10434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Miałam Cyfrę + i byłam zadowolona, pilot sterował z 8 metrów bez problemu. Nie było też nieporozumień typu "niezaksięgowana wpłata". Przy Polsacie zapłacone na 2 m-ce naprzód, a i tak wyłączali sygnał w piątek wieczorem. A wytłumacz dziecku, że nie obejrzy bajki... Pilot działa na 4m max i to pod odpowiednim kątem. Zrezygnowaliśmy najszybciej jak się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 05.06.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Ja mam N juz dłuzszy czas i nie mysle nawet zeby przechodzić gdzies indziej.Ale moze kobieta tego nie zroumie,bo dla mnie liczy sie najbardziej nSport,zwlaszcza kiedy rusza liga a jesli chodzi o dobry film to jest tez program nfilm i tu spokojnie mozna coś znalezc do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.06.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 eee tam, nfilm to lipa, mam pł roku te dwa programy (dostałem gratis do umowy) i do dziś żadnego całego filmu nie obejrzałem ja ani nikt z domowników bo tam nic godnego uwagi nie ma, bez porównania z hbo czy canal+, n-kę mam pół roku, do tej pory zawsze byłą c=, ale beznadzijene promocj na przedłuzenie mieli to się rozstaliśmy, generalnie chyba w c+ bardziej było na czym oko zaczepić niż na n, ale jak zawsze wszystko to kwestia ceny i "promocji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts