racer 05.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Skoro tak piszą, znaczy się że jest bezpieczne. Odpowiedź znalazłeś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 05.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ten biokominek, to jak rozumiem, chcecie kupić dla dekoracji? Bo jakbyś chciał nim się ogrzewać to spowoduje szybką biodegradację portfela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 05.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Trochę grzeje, ale nie jest to przyjemne bo dużo wilgoci zaraz jest w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 05.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 nie jest to przyjemne bo dużo wilgoci zaraz jest w powietrzu. Na zimę i zbyt intensywną wentylację -- jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoFler 08.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Rekreacja, by w domku ładnie się komponowało z pokojem gościnnym. Jakies konkurencyjne - lepsze firmy znacie, które zrobią z taką samą jakością ale taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.03.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkie są tej samej jakości, tu nie ma się co psuć. Jedynie to paliwo może faktycznie czystsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoFler 08.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Czyli Fanola dysponuje najczystszym paliwem na rynku w Polsce? Jak tak to już się nie waham i zaczynam instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nie mam laboratorium, aby to potwierdzić. Jeśli tak piszą, znaczy że się nie boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan1-81 18.01.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 witam czy mial ktos do czynienia z czyms takim-chodzi mi o wyglad i trwalosc zrobienia a nie o ogrzewanie z gory dziekuje za pomochttp://allegro.pl/biokominek-bio-kominek-biopaliwo-kamienie-gratis-i1406557371.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.01.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 witam czy mial ktos do czynienia z czyms takim-chodzi mi o wyglad i trwalosc zrobienia a nie o ogrzewanie z gory dziekuje za pomoc http://allegro.pl/biokominek-bio-kominek-biopaliwo-kamienie-gratis-i1406557371.html Jeśli za 299 - wszystko co w ofercie to podejrzanie tanio. Z drugiej strony , może chcą wejść na rynek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 21.01.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tam się nie ma co zepsuć. Nie doczytałem tylko czy jest przesłonka na zbiorniczek? Jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 21.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tam się nie ma co zepsuć. Nie doczytałem tylko czy jest przesłonka na zbiorniczek? Jest potrzebna. Ale ta cena. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d-k 28.07.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jeśli nie zależy Tobie na grzaniu to warto wybrać model, który oferuje długi czas palenia. Im dłużej spala się biopaliwo tym mniej daje ciepła ale jednocześnie daje mniejsze płomienie.W ofercie sklepu http://e-biokominki.pl są biokominki nawet za 300 pln i nie są to chińskie produkcje, lecz polskie. Czy cena budzi podejrzenia? na tle biokominków za 4000 pln pewnie tak, ale te modele to proste konstrukcje więc mogą tyle kosztować. Jeśli chodzi o trwałość to wszystko zależy jak gruba stal i w jaki sposób wykonano łączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
primera 12.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Polecam odwiedzić Targi Idealny Dom i Wnętrze w dniach 15-17.09.2011 http://www.planikafires.pl/zaproszenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 12.09.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Prawdziwe kominki oraz kafle będzie można zobaczyć na targach MURATOR Warszawa Torwar 15 - 16 . X .2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misie.zelki 29.10.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 jakie macie opinie o biokominkach? moja siostra sie napalila, zeby miec taki w mieszkaniupytanie powstaje, jaka cena i/lub firma, bo slyszalem o przypadkach wypaczania sie kominka czy nawet scianymozna kupic chinszczyzne za 200 zl, ale czy to sie w ogole sprawdzi?macie jakies doswiadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
primera 07.11.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Może i się sprawdzi, oby nie sprawdziło się za bardzo Na forach jest bardzo dużo historii o chińskich kominkach za 200 zł. Oczywiście wszystko zależy od tego co to jest za produkt - biokominki mogą być i małe i duże, mogą skladać się jedynie ze zbiorniczka na biopaliwo albo być mega zaawansowane technologicznie. Jeśli chodzi o biokominki za 200 zl to myślę, że bardzo dużo zależy od szczęścia:) Polecam popatrzeć na stronach biokominkowych choćby po to by rozeznać cię co biokominek może nam zaoferować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabki4 23.08.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Witam Was zastanawiam sie nad zakupem czegoś takiego jak Biokominek; chciałabym umieścić go w sypialni - nad łóżkiem, lub na ścianie bocznej ale blisko łóżka - rozmiar mniej więcej dł. ok. 100, wys. ok. 60 cm; jak to jest naprawdę z użytkowaniem biokominka, czy faktycznie jest nieprzyjemny zapach przy paleniu ? czy lepiej mieć z szybką czy bez ? czy wydziela ciepło ? czy to jest w ogóle dobry pomysł ? dodam, że w salonie mam prawdziwy kominek, ten do sypialni wymyslił mąż i szukamy opinii, i ogólnie niewiele ich jest więc liczę, że ktoś z Was mi odpowie ... z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 23.08.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tak, biokominki grzeją. W internecie w kilku miejscach znalazłam informację, ze nie należy palic ich w pomieszczaniach poniżej 20m2 powierzchni (przy wysokości 2.5m). Nieprzyjemnego zapachu podczas palenia nie stwierdziłam, jakiegokolwiek źródła otwartego ognia nad łóżkiem sobie nie wyobrażam, wieszałabym gdzie indziej. Modeli z szybką jest bardzo niewiele, szybka w większości dostępnych biokominków i tak nie zakrywa całego otworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.08.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 po co biokominek NAD łóżkiem? Wydaje mi się że cała idea kominków to patrzenie na ogień, wiec montować się go powinno na ścianie naprzeciw łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts