kordzina 26.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Właśnie wczoraj założyli tank z gazem w rogu naszej dzałkitzn 3m od granicy. pewnie dużo osób ma ten sam problem co ja -nie chcę do końca życia patrzeć na zbiornik, dlatego myślę że wątek będzie służył mniej obeznanym w świecie ogrodniczym. powiedziano mi że nawet powinam coś tam posadzić że się bidulek nie przegrzewał.... a jak wy sobie poradziliście????? może ma ktoś zdjęcia, ja wkleję jak tylko jakaś dobra dusza podeśle mi linka do info. jak się wkleja bo ja kompletnie zapomniałam, a na nowo zaczęłam się udzielać na forum.... jakie roślinki zastosowaliście????? ja planuję rabatę iglakową, a za tankiem ogródek warzywny i kompostownik... chętnie zobaczę wasze "maskownice" i poczytam porady...DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Możesz go osłonić kratkami na pnącza (z pnączami oczywiscie). Obok zbiornika umieść kompostownik, bo też nie jest ładnym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts