iza mama gabora 27.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nie wiem czy temat nie zdublowany.W każdym razie my po prawie 3 latach podziwiania naszych "zaklętych kręgów" wymyśliliśmy takie cuś: http://img3.imageshack.us/img3/4185/dscn111666.th.jpg Może macie inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 27.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja osobiście bym nie chciała siedzieć przy tym stoliku , pić kawkę i zjadać ciasteczko, gdy obok jest szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 27.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ale hardcor - podziwiam - nie widzę kominków napowietrzających zbiorniki - czyli w pokrywach są dziury które maja spełniać to zadanie - no cóż - jak spełniają to dobrze - ale ich brak to duży błąd . Stolik z krzesłami pomiędzy pokrywami zbiorników szamba powalił mnie na kolana U mnie rewizja / pokrywa / szamba wraz z kominkiem napowietrzającym ukryta jest w ogrodzie pomiędzy wierzbami - posadzonymi tak aby ukryć przed wzrokiem to miejsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 27.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 My niestety tak zastaliśmy nasz dom. Nie budowaliśmy go własnoręcznie.A pić kawkę tu mozna spokojnie.To nie jest zresztą jedyne miejsce w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 28.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 My obok naszych betonowych płyt posadziliśmy płożące iglaki, które mają je zasłonić (myślę, że w przeciągu 3 lat nie będą widoczne). Swoją drogą też nie wyobrażam sobie kawy wśród "zaklętych kręgów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie wiem czy temat nie zdublowany.W każdym razie my po prawie 3 latach podziwiania naszych "zaklętych kręgów" wymyśliliśmy takie cuś:No właśnie gdzieś już widziałem podoby temat. Mi podobają się dwa rozwiązania: - nadbudować na kominku ładną dekoracyjną studnię - zrobić dookoła sklaniak, który zasłoni ładnie właz oba rozwiązania nadają się do kominków, które wystają nad ziemią kilka-kilkanaście cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 równie dobrze można ukryć wśród zieleni zimozielonej. Albo za kratka na pnącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts