szczukot 28.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WitamTak zastanawiam sie mocno nad kupnem drzwi balkonowych z przesuwem. Okna bede kupowal chyba avante wiec i drzwi takie by byly. Posiada ktos moze takie (lub innej firmy) ? Jak to sie wogole sprawuje ? Bo nie liczac tego, ze sa drozsze, to chyba przesuw ma same plusy w strosunku do tradycyjnych ?Lekko to chodzi ? Jest bezpieczne pod katem wlamania ? Nie rozwalaja sie szyny z czasem ? itp itd. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoo 28.06.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nie znam się za bardzo, lecz posiadam takie drzwi w mieszkaniu które aktualnie wynajmuję. Z mojego punktu widzenia jest to rozwiązanie najgorsze z możliwych jeśli chodzi o izolację cieplną. Konstrukcja samych drzwi jest dość fajna, lecz w pomieszczeniu w którym się one znajdują w zimie i okresach chłodniejszych jest naprawdę dużo zimniej niż w innych pomieszczeniach. Być może jest to wada samej konstrukcji tych drzwi, lecz ja powiedziałem sobie że takich nigdy nie założę do swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.06.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na logike, zakladajac, ze sa takie same ramy i szyby jak w oknach, to izolacyjnosc jest identyczna. Nie powinno tu byc roznicy. Chyba, ze sa faktycznie jakies gorsze/inne. A jak pod katem praktycznym sie sprawdzaja ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 28.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam Mam Patio (3 szt.) Avante Idea, ale od trzech dni więc nie mogę zabrać głosu. Powiem tylko że fajnie wyglądają i lekko chodząOby się tak samo sprawowały. Dostałam na nie bezpłatną roczną polisę od zdarzeń losowych (np. włamanie, itp.) na trzy lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts