szczukot 28.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 WitamNie wiem czy dobrze mysle, zle przy normalnym montazu okien, nadproza od dolu sa bez niczego (sam tynk) ? Czy tez kladzie sie tam styropian (miedzy nadproze a okno) ? W pierwszym przypadku to powstaje spory mostek termiczny, a w drugim to chyba dalem ciala bo okna bede musial miec nizsze. Dajcie znac jak sie robi ten element. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 28.06.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 chcesz miec lepiej niz inni? nie wystarczy, ze bedzie tam stykac sie z oknem moze az 1cm styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mostek tam będzie.:Dla ścian dwuwarstwowych tak to może wyglądać:http://www.helias.pl/forum/nadproze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.06.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 chcesz miec lepiej niz inni? nie wystarczy, ze bedzie tam stykac sie z oknem moze az 1cm styropianu? Hehe. Wiedzialem, ze cos mi nie gra. Zasugerowalem sie oknami zamontowanymi u sasiada - i juz wiem ze ma niezle skopane. Zamontowali mu okna od strony wewnetrznej sciany !! Nie wiem czy juz to widzial czy nie i czy sie kapnie. ale po polozeniu jeszcze na to ocieplenia okna beda normalnie jak w jaskini - chyba z 40 cm od zewnatzr budynku. A w srodku ma prawie rowno ze sciana Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 pomyśl o mostku przy parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.06.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 pomyśl o mostku przy parapecie No fakt. Jak sie go minimalizuje ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 pomyśl o mostku przy parapecie No fakt. Jak sie go minimalizuje ? Fantom Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts