ewazych 29.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam,. W związku z moim ciemnym przedpokojem mam pytanie otóż chcę mieć dom urządzony zabrzmi to głupio ale babcino typu ciężkie dębowe meble, białe ściany, parkiety, profesjonalnie to chyba styl rustykalny. Mój problem polaga na tym że mam bardzo ciemny przedpokój za to w jadalni i kuchni przylegającej do tego przedpokoju są trzy ogromne okna tudzież zastanawiam się, by może zaraz przed stropem ewentualnie pomiędzy płytami w kuchni (nad blatem) ułożyć pas kolorowych luksferów Wydaje mi się że ładnie będą odbijały światło w białym przedpokoju i nie będą się gryzły z białymi śianami i białymi płytkami w kuchni. Myślałam o czymś podobnym http://farm4.static.flickr.com/3647/3671382988_f908e28454_o.jpg . Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Luksfery mi kompletnie nie pasuja do takieo stylu. Raczej powstawiłabym na wybicie sporego otworu w ścianie i wstawienie jasnego witrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 30.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Albo wogóle wywalenie którejś ściany, jesli tylko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazych 01.07.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wywalenie ściany odpada bo być tam musi, tylko zastanawiam się nad rozwiązaniem mojego problemu. Może wstawić takie stare drewniane okno z płozami, z jedną szybką i polamować je na żółto albo niebiesko? tylko nie wiem jak to będzie wyglądało skoro naprzeciwko są trzy nowe duże plastikowe okna,.. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 01.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 na pewno nie rob luksfer, bo nijak sie maja do stylu rustykalnego. Mysle ze dobrym pomyslem bylby wlasnie witraz lub szyby w scianie lekko stylizowane. Np tak jak u Reziego, tylko troche bardziej rustykalnie http://forum.muratordom.pl/domek-reziego,t99113-300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts