ged 18.03.2015 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 mieszkacie...ale jak? kryzys przeżyliście? Ano mieszkamy ... na głowę się nie leje Kryzys ... Nie ... Przychód 5 razy w dół ... Koszty 2 razy w górę ... 10 razy mniej w kieszeni. Słownie: dziesięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 13.01.2016 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Byle do wiosny ... malwy... widzicie tę lipkę ? ona ma około 20 lat i nie chce rosnąć, jej "siostry" mają po 5 m wysokości, a ta mizerota ledwie zipie. Widzę, że MURATOR udostępnił serwer na fotki, może uda się odnaleźć stare i ponownie je umieścić we właściwych postach ... kto jest za ? A jest jeszcze ktoś ze starych czasów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eskel 14.01.2016 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 [ATTACH=CONFIG]343288[/ATTACH] A jest jeszcze ktoś ze starych czasów ??? Jestem ja, ale byłam tylko "biernym czytaczem", więc na pewno mnie nie kojarzysz. Biernym, ale wiernym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 14.01.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Widzę, że MURATOR udostępnił serwer na fotki, może uda się odnaleźć stare i ponownie je umieścić we właściwych postach ... kto jest za ? Jestem zdecydowanie za, bo kiedy zjawiłam się na forum już fotek nie było A też zaczynamy budowę dworu i chętnie przyjrzałabym się jak to wyglądało u Ciebie - łącznie z technologią! Edit: przepraszam, zapomniałam o osobnych komentarzach... Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Iscra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 16.01.2016 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Fotki się znalazły - co z tego ... nie da się edytować postów i zmienić adresów serwerów na których te fotki umieszczałem. Jest tu jakiś admin który potrafi automatycznie zmienić wszystkie (różne) adresy na jeden który mu podam ? nazwy plików się nie zmienią trzeba zmienić tylko adresy i kilkaset fotek się automatycznie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hobo2000 04.02.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 jestem za,ale czy znajdzie sie osoba,ktora poswieci chwile czasu zeby duza czesc forum mogla powspominac te dobre czasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 25.10.2017 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 hej ... jestem .... żyję ... taka mała rocznica ... 15 lat na forum ... minęło.... 11 zima przed nami, w naszym domu ... dobrze liczę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.10.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Witaj!Widzę, że podobnie jak ja po dłuższej nieobecności zajrzałeś na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 03.06.2019 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Puk puk Jakoś leci... dzieci dorastają ... a ja nadal wykańczam... Jeszcze ze 20 lat mi zejdzie ... Drzewa strasznie urosły. Było kartoflisko, jest park. Lipy większe od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.06.2019 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Puk puk Jakoś leci... dzieci dorastają ... a ja nadal wykańczam... Jeszcze ze 20 lat mi zejdzie ... Drzewa strasznie urosły. Było kartoflisko, jest park. Lipy większe od domu. Wszelki duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.06.2019 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Puk puk Jakoś leci... dzieci dorastają ... a ja nadal wykańczam... Jeszcze ze 20 lat mi zejdzie ... Drzewa strasznie urosły. Było kartoflisko, jest park. Lipy większe od domu. Pokaż Ty te drzewa Albo i dom na ich tle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 31.08.2022 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Dzień dobry 20 lat mija od pojawienia sie na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.09.2022 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2022 i znów kryzys "Kryzys ... Nie ... Przychód 5 razy w dół ... Koszty 2 razy w górę ... 10 razy mniej w kieszeni. Słownie: dziesięć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts