monia i marek 21.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. http://img152.imageshack.us/img152/1940/kurczakpx2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych http://www.wks-grunwald.poznan.pl/foto/wielkanoc2007.jpg Buziaczki D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Noooo, rodzinny mebelek niczego sobie Może uda Ci się jakoś wysępić od rodziny to cudo? Ładniej wyglądałoby w Twoim dworku, zdecydowanie ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Piękne te Twoje mansardowe skosy I dają tyle przestrzeni!! Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No cóż ged,cierpliwość trzeba ćwiczyć...ćwiczyć...ćwiczyć...szkoda, że takim kosztem. Ty już widzę pogodzony, bo cóż faktycznie poradzić? Samo życie. A szkoda - mogło być tak normalnie... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ged co do podgladania Twojego dziennika. Jako stały cztacz podziwiam i myślę że wtym szaleństwie jest metoda. PS. Spodobałyby się Tobie moje mebelki, coś 100 może 150 lat. Kredens jest tak cieżki ze trzeba było do niego specjalna ekipe transportową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ged, ale przestrzeń. Naprawdę robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 01.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 monia77w1 W części zamieszkałej dzieciaki do przemieszczania się z sypialni do kuchni używają hulajnogi Wciornastek Kiedyś meble robiono z drewna. Taki mebel miał duszę. A dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 monia77w1 W części zamieszkałej dzieciaki do przemieszczania się z sypialni do kuchni używają hulajnogi Wciornastek Kiedyś meble robiono z drewna. Taki mebel miał duszę. A dzisiaj ... Nie mogę, trochę poszalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 02.04.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Wciornastek Kiedyś meble robiono z drewna. Taki mebel miał duszę. A dzisiaj ... Nie tylko z dusza ale i wbrew pozorom te meble były (są) nadal bardzo funkcjonalne. Choćby nasz stół. Fakt ze blat gruby na kilka cm i kilku chłopa do jego podniesienia ale za to jaki funkcjonalny i stabilny. Bez rozkładania spokojnie obiad zjada 6 osób.Gdy go sie rozloży wejdzie 12 a od biedy 16 osob. Zaleta jego jest szerokośc tylko 1,2 m. Dlatego tak dogodnie można zasiadać i biesiadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 nie wiem, ale przyszedł mi na myśl obraz i klimat Tetmajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.04.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 oj Ged 10 dni bez wpisu w dzienniku nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Od 10 dni sam bez niczyjej pomocy od 6 rano do 20 wieczorem robię sobie dach. Trzecia z kolei ekipa nawala i zamiast pracować dalej u mnie - tynkują baseny u sąsiada. Co z tego że im nie zapłacę kilkudziesięciu tysięcy ... sąsiad pokryje straty... W związku z tym nie mam ani czasu, ani siły, ani chęci cokolwiek pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.04.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Od 10 dni sam bez niczyjej pomocy od 6 rano do 20 wieczorem robię sobie dach. Trzecia z kolei ekipa nawala i zamiast pracować dalej u mnie - tynkują baseny u sąsiada. Co z tego że im nie zapłacę kilkudziesięciu tysięcy ... sąsiad pokryje straty... W związku z tym nie mam ani czasu, ani siły, ani chęci cokolwiek pisać. no to fakt nie jest ciekawie powodzenia w pracach, które pewnie dłużej potrwają, ale za to nie będzie błedów w wykonaniu z którymi tak walczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldiM 15.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Rozumiem pracujesz, jest Ci ciężko, ale skrobnij coś od czasu do czasu i wklej fotkę. Rujnujesz mi dzień, zawsze zaczynałem pracę od porannej kawy i wpisu z dziennika Geda, jestem zaniepokojony. Po motylkach i kwiatkach, których nie lubiłem czytać w końcu jak się wziąłeś to prowadzisz dziennik bardzo profesjonalnie. Można się na nim czegoś nauczyć, jestem pod wrażeniem pracy, którą wykonujesz samodzielnie. Napisz co zrobiłeś z tym dachem do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 W tym momencie kończę maszynę do obdzierania betonu z desek szalunkowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.04.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Rozumiem pracujesz, jest Ci ciężko, ale skrobnij coś od czasu do czasu i wklej fotkę. Rujnujesz mi dzień, zawsze zaczynałem pracę od porannej kawy i wpisu z dziennika Geda, jestem zaniepokojony. Po motylkach i kwiatkach, których nie lubiłem czytać w końcu jak się wziąłeś to prowadzisz dziennik bardzo profesjonalnie. Można się na nim czegoś nauczyć, jestem pod wrażeniem pracy, którą wykonujesz samodzielnie. Napisz co zrobiłeś z tym dachem do tej pory. ja się absolutnie zgadzam z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.04.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 W tym momencie kończę maszynę do obdzierania betonu z desek szalunkowych ... o kurde to chyba jakiś nowatorski projekt bo nie słyszałem nigdy o takim czymś. aż tyle masz tych desek, że maszynkę się opłaci robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts