piskosch 01.09.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dachówka sprawuje się świetnie. Zero przebarwień i odprysków. wygląda jakby położono ją tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 piskosch, bierzecie udział w konkursie na najładniejszy domek forum?bo chyba mi sie nie pomyliło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dachówka sprawuje się świetnie. Zero przebarwień i odprysków. wygląda jakby położono ją tydzień temu Dzięki za tak pozytywną odpowiedź Bardzo długo wybieraliśmy dachówkę i widzę, że dobrze wybraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 01.09.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kotka jest firmy Libet (picollo i Via Castello) Byliśmy dobrej myśli . Rzeczywistośc potwierdziła, że woda wsiąka w kostkę nawet w czasie roztopów lub intensywnego deszczu A co powiesz na temat kostki? Z dat zdjęć wynika, iż masz ją już co najmniej 2 lata. Znajomy namawia nas na granitową, ale libet ma bardzo ładną kostkę, ze specjalną posypką, w różnych kształtach i kolorach. Do tego jest całkowicie równa. Czy jesteś z niej zadowolony? U ciebie wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 02.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 śliczny jaki masz spadek działki od drzwi wejściowych do bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 03.09.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 czandraCo do kostki też nie mam żadnych zastrzeżeń.Nie odbarwia się, nie pęka. RenatoRóznica między bramą i drzwiami to około 0,4 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 03.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzięki za odpowiedź. Nie będą sobie zawracać głowy tym granitem Libet daje więcej możliwości. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Mam pytanie jak sie sprawuja okna po kilku latach?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyczysko 05.09.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ladny domek zewnatrz, ale w srodku. Wszystko robione zgodnie z dzisiejsza modą(ani jedna rzecz klasyczna), za 15 lat będzie to troszkę głupio wygladac , zreszta sami sie przekonacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 05.09.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ladny domek zewnatrz, ale w srodku. Wszystko robione zgodnie z dzisiejsza modą(ani jedna rzecz klasyczna), za 15 lat będzie to troszkę głupio wygladac , zreszta sami sie przekonacie. No to sobie zmienią, przecież elewacja, dach, kostka, okna, ogród nie jest udziwniony i moda mu nie straszna. A wnętrza zwykle co jakiś czas się unowocześnia. Żal Ci czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 05.09.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 jerzyczysko O gustach się nie dyskutuje. Dla nas najważniejsze jest to, że dobrze nam się mieszka w takich wnętrzach. W końcu dom urządzaliśmy dla siebie a nie dla Ciebie :D . markoto Okna na razie są ok, nie wymagały żadnej konserwacji ani renowacji. Znajomi mają identyczne okna 3 lata dłużej od nas i też nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 bardzo podoba mi się kolorystyka utrzymana w Waszym domku, jest ciepło i przytulnie. Szkoda, że u mnie jakoś tak niestety nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam jeszcze pytanie czy stolarz od plotu i ten od kuchni i blatow w lazience to ten sam? Jesli nie to bardzo prosze o namiary na tego drugiego takze Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no cóz nie będę oryginalna i powiem,ze jest EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 07.09.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Telefon do stolarza od kuchni to 0 602 278296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mulatka 08.09.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witam Jestem tu nowa i narazie obserwuję i czytam posty,ale Wasz domek strasznie mi się podoba i dlatego zagłosowałam na niego. Proszę powiedz jaki to projekt będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 09.09.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam,dom był budowany według projektu indywidualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 10.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 pytanie odnośnie kinkietów na bocznych ścianach. szukam takich rozpraszających od dołu i od góry. możesz podać namiary na producenta albo sklep, w którym kupowaliście te cuda?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piskosch 10.09.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witam Kinkiety sa własnej produkcji Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.09.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 proszę o info czy otoczenie domku projektowaliście sami czy Wam ktoś pomagał? Potrzebuję namiary na sprytnego architekta krajobrazu, który poradzi sobie z moim terenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts