inwestor 18.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No właśnie zero kultury zero szacunku dla spokojnej konsumpcji . A tak w ogóle to chyba wiadomo kiedy są pory posiłków . W TV też chyba posiłki jedzą co nie ? Więc w tym czasie mogą puszczać coś innego bardziej apetycznego . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kazdy kiedys je. Sa na to twarde dowody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 18.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze jakoś nie pamiętam, czego to była reklama z tymi "twardymi dowodami" ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pedigree Pal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 19.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ojjj feee feeee i to w czasie obiadu takie rzeczy piszesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja jestem baba budowniczy A właśnie, że ja Skąd wy takie ciuchy żeście powytrzaskiwały? Na zdjęciach trzydziestki a wy sie na jakieś starocie lansujecie. A ffuuujjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 20.09.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wiek w końcu do czegoś zobowiązuje Trzeba się czasem jakoś przyodziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 No, to tez zalezy od upodoban. Ja mam siomsiadke, na wyglad, gdzies po 50-tce, ktora po ogrodzie chodzi w majtkach i staniku. Dodam, ze zwyklych bialych (jakis odcien bieli ). Moj pierwszy odruch - bylo zdziwienie, a teraz to juz sie ciesze, ze chociaz to ma na sobie. I mysle co posadzic po tamtej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 20.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 No, to tez zalezy od upodoban. Ja mam siomsiadke, na wyglad, gdzies po 50-tce, ktora po ogrodzie chodzi w majtkach i staniku. Dodam, ze zwyklych bialych (jakis odcien bieli ). Moj pierwszy odruch - bylo zdziwienie, a teraz to juz sie ciesze, ze chociaz to ma na sobie. I mysle co posadzic po tamtej stronie. Może duże lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 W ktora strone ustawic przod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Sasiadka to jeszcze nic. Ja mam sasiada, ktorego ochrzcilismy Pan Nagosc - wychodzi na balkon jak go Pan Bog stworzyl (tak kolo 60-tki jest...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Hm, wyglada na to, ze wszystko przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 To w sumie ciekawe... Jak się człowiek już zaplącze na jakąś plażę naturystów, większość nagusów to ludzie właśnie w okolicach 60-tki, szczególnie panowie Osoby w wieku potencjalnie bardziej nudystycznym rozbierają się dużo rzadziej. Także jest w tym jakaś naga prawda do odkrycia przez psychologów... Kolega kiedyś sfotografował na plaży całą wycieczkę emerytek właśnie w białych gaciach i takiż stanikach. Zgadnijcie z jakiego kraju były? Zeljka - link do "wspierania" nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Z Niemiec? Mysle, ze wiekszosc tych panow to geje po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nie z Niemiec Geje się chyba nie oglądają nachalnie za kobietami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nie mow, ze z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ano niestety... Przypuszczalnie "wysypał" je jakiś autokar a nie miały w planie plaży... W każdym razie panie czuły się świetnie i wyglądały ... bardzo malowniczo. Nie tylko kolega im robił zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zeljka - link do "wspierania" nie działa. Dziekuje, juz poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 02.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dawno tu nikogo nie było, ale przeczytałam opowieść o paniach z Polski i jakoś nie widzę tego - bo ja inna jestem Wyobrażacie sobie Panie z polskiej wsi w tych gaciach, one nawet do łózka wchodzą po ciemku. Potem "niezwykłe" elegantki, te na plaży nie zdejmują swoich garsonek i nie po to ubierają się tak elegancko, żeby gdzieś w autobusie czy autokarze przy kierowcy i innych facetach zdejmować z siebie te ubranka, albo reszta zwykłych lub niezwykłych. Nie rozbierają się jak nie mają kostiumów, są w wygodnych spodniach, koszulkach pod którymi na wycieczce często mają właśnie kostiumy zamiast bielizny. My Polacy -dosyć łatwo opowiadamy o sobie źle. "Ano niestety... Przypuszczalnie "wysypał" je jakiś autokar" Tylko przypuszczalnie, bo przecież nikt nie widział ani nie zrobił zdjęcia jak się wysypywały z polskiego autobusu, nie zrobił zdjęcia jak się rozbierały - na plaży były kobiety w bieliźnie, ale czy na pewno rejestracja na tym autobusie była polska - mam wątpliwość - bo ja jestem inna jakoś . Już coraz rzadziej widzi się na plaży starsze kobiety w biustonoszach - zwykle wmanewrowane w pilnowanie dzieci. Nigdy nie widziałam w majtkach - może mam szczęście. Sorki juz taka jestem - uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nigdy nie karmiłam w miejscu publicznym. Czułabym sie tak, jakby macierzyństwo odebrało mi kobiecość. Nie oszukujmy się, zawsze mozna znaleźć jakieś ustronne miejsce do karmienia, przynajmniej ja nie miałam z tym problemu. Ostatecznie ta pieluszka. Przyznam, że kiedy mama karmiąca wyjmuje bez żadnego skrępowania w moim towarzystwie cycek i macha nim na prawo i lewo, że niemal można pokarmem w oko dostać, to czuje się baaaardzo zażenowana. ZGADZAM SIE W 100%. Normalnie nie machamy nagimi piersiami w miejscach publicznych, nie rozumiem wiec dlaczego mialybysmy zacząc tylko dlatego ze mamy male dzieci....Zupelnie nie rozumiem podejscia do zycia - mam male dziecko to teraz będę świecić gołym cycem az wszystkich oczy rozbolą...Zawsze mozna znalezc ustronne miejsce lub chociaz pieluszki czy kocyka uzyc zeby sie troche okryc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts