Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla pań:durne pomysły facetów na urządzenie mieszkania

aniaitomek

Recommended Posts

Pomysłowość naszych małżów nie zna granic:):) Mój np. wymyslił sobie, i do tej pory ma żal, że nie dałam się namówić...że w łazience i ubikacji nie powinno być drzwi, no bo niby po co nam one, skoro i tak mieszkamy sami...:):)

ciekawe jak czuliy się wasi goście, gdyby musieli skorzystać :lol:

• Odpowiedzi 793
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prawda ze ładny? http://www.obrazky.pl/obrazky/stolik-motoryzacyjny-639-OBRAZKY.PL.jpg

Odpowiedź Dużego "A wiesz ile to kosztuje? Od góry do dołu chromowane?! Jakieś 10 000! Zwariowałaś chyba!" Nie mówiłam mu o co biega we wątku, ale tylko pokazałam i powyższe pytanie zadałam. Jak dla mnie dół OK ale szklanego blaty bym nie zniosła. Nienawidzę dźwięku kładzionej szklanki na taki stół :wink:

dawno mnie nie było ale zakupiliśmy lodówkę, więc musiałam tu o niej napisać:

miejsce: mediamarkt.

osoby: TŻ, ja, PS- pan sprzedawca

Ja: obejrzyjmy najpierw te lodówki które się nam podobaja i potem wybierzemy...

TŻ ale ja juz wiem którą chcę

ja: którą???? :roll: już wybrałeś tak szybko??? ( minęło możę 5min. ja do tej pory zajrzałam do 2 lodówek)

tŻ a co za problem, ma być duża, szara i mało prądu brać:

PS. tu mają państwo takie modele....

tŻ jednak tą :x

ja: dlaczego akurat tą...jescze nawet nie zajrzałeś do inych....

:evil: :evil: :evil:

kupiliśmy...TĄ a teraz zobaczcie dlaczego:

http://www.megamedia.pl/_p/13/n/chlodziarko-zamrazarki-2-drzwiowe-indesit-baan13-p13144.jpg

czy ktoś się domyślił dlaczego akurat ta firma...nie powiem Wam, popatrzcie na zamrażalnik :evil: :evil: ...juz wiadomo...nie.... na te 3 niebieskie pojemniki :evil: ...te pojemniki są na lód...na dużo lodu...na bardzo dużo lodu....

cena nie ważna, półki nie ważne...jest szara i ma gadżet na lód HIPPP HIPPP HURAAAAA :lol:

A o intymności na tronie, to on słyszał kiedyś?

My też sami mieszkamy, drzwi mamy tylko wejściowe i do łazienki właśnie. Straszne jest jak mój małżonek do kibelka idzie i zostawia drzwi otwarte. I nie mam na myśli tu widoków, bo to nic nadzwyczajnego - chłop na klopie! :roll:

Boratom, jak Ty to znosisz? Ja bym go już dawno zabiła! On jest gorszy od mojego szwagra a wydawało mi się że to niemożliwe. Muszę chyba szwagrowi postawić piwo w ramach przeprosin. On by przynajmniej szczura usunął.

W sprawie kibelka! Znajomy kiedyś opowiadał, jak to swoją żonkę zapoznawał. Pojechał w odwiedziny, do bloków, M4 z dodatkowym kibelkiem przy samych drzwiach wejściowych :wink: Staje przed drzwiami swojej wybranki po raz pierwszy, poprawia się, dzwoni, drzwi się otwierają - nikogo nie widać :o Słyszy - WEJŚĆ, wchodzi, drzwi zamyka, a za drzwiami siedzi facet na kiblu (s.@) i wyciąga rękę na przywitanie - o matko!!! :roll: :lol:

Szczur się mumifikuje, jak to mój mąż powiedział. W telewizorni tezę głosił inteligent jakiś, że pierwszy szczur idzie na zwiady, wraca po następne jak jest bezpiecznie. Jak nie wróci, to znaczy że jest nieciekawie, a jak który zbłądzi i zwłoki znajdzie, to ucieknie!

- Mężu, ty myślisz, że one są aż tak głupie? :evil: A jak im przyjdzie ochota zmumifikowane ciało oglądać i będą tu latać, jak ludzie do Egiptu?

- O tym nie pomyślałem! :oops:

cena nie ważna, półki nie ważne...jest szara i ma gadżet na lód HIPPP HIPPP HURAAAAA :lol:

Hahaha!

A ja sobie kupiłam Samsunga RL36SBMS z kostkarką twistową - 2 obracane pojemniki z podstawką na kostki lodu. Plastikowe foremki na lód tak umieszczopne w zamrażalniku, że jak się od przodu pokrętło przekręci, to one sie obracaja do góry nogami i gotowe kostki lodu wylatuja do szufladki poniżej. I tę szufladkę z lodem sie wyjmuje. Tyle teoria. Jakiez było moje zdziwienie, kiedy po przekręceniu pokrętła nic mi nie wyleciało do owej szufladki. No jakas dziwna siła trzyma te kostki i nie chcą wylatywac. Są podobno jakieś patenty, żeby to gliceryną wymiziać itp. Ale ja po prostu w tej szufladce trzymam foliowe woreczki z lodem ;-) A chłop, choc lodówkę mamy juz kilka lat, nawet nie wie, że taki wynalazek w naszej lodówce jest, bo on wino czerwone preferuje.

jeszcze się budowa nie zaczęła a chyba będzie rozwód :o przez co?? przez meble do kuchni :-? NIGDY nie zgodzę się na jakieś stare, prawie "babcine" meble kupione za jakieś koszmarne pieniądze!! Boże żebyście wiedziały jaki on ma gust... Juz po raz kolejny przeglądanie kuchni zakończyło się awanturą :evil:

Byłam akurat w tygodniowej delegacji, kiedy w domu kończono kibelek. Wracam i patrzę, a wieszak na ręcznik przy umywalce znajduje się na wysokości poniżej umywalki, czyli aby wytrzeć ręce, trzeba się mocno schylić.

Pytam więc majstra czemu tak zrobili, a on na to, że doszli z moim mężem do wniosku, że po co taki dzyndzel ma zepsuć ściane? :-?

Byłam akurat w tygodniowej delegacji, kiedy w domu kończono kibelek. Wracam i patrzę, a wieszak na ręcznik przy umywalce znajduje się na wysokości poniżej umywalki, czyli aby wytrzeć ręce, trzeba się mocno schylić.

Pytam więc majstra czemu tak zrobili, a on na to, że doszli z moim mężem do wniosku, że po co taki dzyndzel ma zepsuć ściane? :-?

Czepiasz się. :wink: Plus dla nich za myślenie o estetyce wnętrza. :lol: Wiszący ręcznik zakryje ten dodatkowy dzyndzel. :wink:

Czepiasz się. :wink: Plus dla nich za myślenie o estetyce wnętrza. :lol: Wiszący ręcznik zakryje ten dodatkowy dzyndzel. :wink:

W sumie to ręcznik do kibelka można też w zębach nosić :lol: :wink: