Femmee_ 08.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Hej, mam jakies takie dziwne przeczucie, że mój ślubny jeszcze się nie spełnił w"usprawnianiu" sobie życia. Dlatego też, tym razem mam zamiar go zaskoczyć i uprzedzając jego prośby, od razu kupię mu także uchwyt "nawannowy" do laptopa. Co myślicie? http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2009/09/Water-proof-media-centre-Visiomatic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kurka wodna - a ta kaczuszka to w komplecie z tym uchwytem jest? Moim zdaniem ten uchwyt mógłby szersze plecy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 08.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Yyyyy, kaczuszka? A ja bym obstawiała, że to kaczorek jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 09.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 moj facet za taki wieszaczek pewnie by mnie nosił na rękach.ja bym się raczej o wilgoć martwiła.laptopy chyba za tym nie przepadają.ale pomysł i mi się podoba haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 09.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 http://i1.trekearth.com/photos/2740/toilet_picture.jpg tego chyba też kobiety raczej nie wymyśliły. próżność męska nie ma granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 09.03.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 http://farm3.static.flickr.com/2513/4174962887_349b818670_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 09.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 angelnight, to jest... O MATKO! to już nie jest po bandzie. To jest po zewnętrznej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michuteria 09.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 angelnight, to jest... O MATKO! to już nie jest po bandzie. To jest po zewnętrznej.... eeeee, czepiacie się, przecież to mega praktyczna, oszczędna lampa, a jaki dizajn ja natomiast jestem ostatnio molestowana o pisuar, brrrr, az mi ciarki przechodzą po plecach, jak go sobie wyobrażę w mojej/naszej łazience, to urządzenie kojarzy mi sie wyłącznie z ochydą szaletów miejskich, tudzież dworcem pkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja natomiast jestem ostatnio molestowana o pisuar, brrrr, az mi ciarki przechodzą po plecach, jak go sobie wyobrażę w mojej/naszej łazience, to urządzenie kojarzy mi sie wyłącznie z ochydą szaletów miejskich, tudzież dworcem pkp Ale czemu. Prawidłowo użytkowany jest bardzo praktyczny. Ja się mocno zastanawiałam, ale nie mam miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 09.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja natomiast jestem ostatnio molestowana o pisuar, brrrr, az mi ciarki przechodzą po plecach, jak go sobie wyobrażę w mojej/naszej łazience, to urządzenie kojarzy mi sie wyłącznie z ochydą szaletów miejskich, tudzież dworcem pkp Ale czemu. Prawidłowo użytkowany jest bardzo praktyczny. Ja się mocno zastanawiałam, ale nie mam miejsca. A co ty robisz w męskich miejskich toaletach? Czy masz na imię Agnieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A co ty robisz w męskich miejskich toaletach? Czy masz na imię Agnieszka? Nawet jeśli to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michuteria 10.03.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja natomiast jestem ostatnio molestowana o pisuar, brrrr, az mi ciarki przechodzą po plecach, jak go sobie wyobrażę w mojej/naszej łazience, to urządzenie kojarzy mi sie wyłącznie z ochydą szaletów miejskich, tudzież dworcem pkp Ale czemu. Prawidłowo użytkowany jest bardzo praktyczny. Ja się mocno zastanawiałam, ale nie mam miejsca. mimo wszystko jakos nie widzi mi się taki sprzęt, przynajmniej nie w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.03.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 heh Frediemu chyba chodziło o tę Agnieszkę co to juz dawno tutaj nie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.03.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hej, mam jakies takie dziwne przeczucie, że mój ślubny jeszcze się nie spełnił w"usprawnianiu" sobie życia. Dlatego też, tym razem mam zamiar go zaskoczyć i uprzedzając jego prośby, od razu kupię mu także uchwyt "nawannowy" do laptopa. Co myślicie? http://www.home-designing.com/wp-content/uploads/2009/09/Water-proof-media-centre-Visiomatic.jpg Ale to nie jest uchwyt do laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 11.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Eeee tam, jak dobrze chwyci, to i laptopa przytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a który laptop obsługuje sie dotykowo? To chyba panel do sterowania domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a który laptop obsługuje sie dotykowo? To chyba panel do sterowania domem? To Tablet PC tudzież bardzo zaawansowany Ipod Touch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 11.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dopiero zauważyłam, że ten kaczorek z wanny coś tam na tym panelu... Uchwyt na laptop - to nie o kaczorka wam chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 11.03.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, to o uchwyt chodziło. Jeśli jednak kaczorka dodawaliby w komplecie, to nawet i dwa komplety kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jakby dawali tego pana w komplecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts