dora516 29.11.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a propo glosnika mój zmontował szafke rtv postawil telewizor i z duma pokazuje mi postawiony obok wielki głośnik bufor czy co., całe 2 miesiące walczyłam zeby mi to paskudstwo usunął.. i wygrałam ? tak mi sie tylko wydawalo ... postawił go obok szafki... taki dowcipny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkae 29.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mój niedawno sobie kupił kino domowe ale bez subwoofera, po kilku dniach stwierdził, że jednak się przyda i kupił osobno. Nie dość, meble mam w kolorze wiśni to głośniki od kina są wenge a subwoofer olcha. Co za masakra. Na szczęście subwoofer stał za kanapą i go nie było widać ale zrobiłam przemeblowanie i wystawiłam i tak nie używany subwoofer do innego pokoju i teraz proszę żeby go sprzedał. A niedawno wpadł na pomysł, żeby sobie kupić play station. Wybiłam mu to z głowy hehe!!! Może ktoś chce kupić subwoofer ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A niedawno wpadł na pomysł, żeby sobie kupić play station. Wybiłam mu to z głowy hehe!!! Ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.11.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No własnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.11.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 play station sama osobiście kupiłam nieślubnemu pod choinkę chyba ze 2 lata temu i jestem w związku z tym najfajniejszą narzeczoną w towarzystwie (przynajmniej jego męskiej części, bo koleżanki kolegów mojego ukochanego raczej nie podzielają tej opinii w całej rozciągłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.11.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 facet dostaje zabawkę i kobieta ma czas dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 30.11.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 może nie koniecznie z w. z budową ale za to na pewno z pomysłami facetawydarzenie z ostaniej jak wczoraj bylo wszyscy jeżdzący wiedzą stałam w korku do samego wyjazdu z miasta 1,5 godzwiec małz wpadł na pomysł ze mnie dziś odwiezie, bo skoro wczoraj i tak stałam w korku zaledwie pare samochodów za nim to stwierdzil ze tak bedzie dobrze ok to mówie jedzmy moim. on ze nie chociaż wie ze może mu coś nawalić bo czegos tam zapomnial przed zima przeczyścićdo pracy mnie dowiózł ok ale tylko ledwo weszłam do pracy to dzwoni ze stoi. dlaczego on wszystko musi robić na ostatnią chwilę... zero zapobiegliwości.tak jest zawsze i ze wszystkimostatnio wodę z oczyszczalni ze studzienki zbiorczej zaczał wypompowywać jak już wody nie chciała odbierać....czy tylko mój szanowny tak ma.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkae 30.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ale dlaczego? No jakby sobie to kupił to już bym męża nie miała. Wsiąkł by całkowicie w gry. Pograć może w sieci. Lepiej by zrobił jakby pokończył rozgrzebane roboty w domu. Bo to też domena mojego męża robi do póki nie widać efektu, jak już jest jakiś efekt to wykończeniówki już mu się nie chce robić, bo po co np położyć silikon przy wannie jak już są kafle, wanna stoi, wszystko jest więc łazienka zaliczana jest do skończonych. itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 30.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 kolejny genialny pomysłjuz na etapie wylewki i planowania kominka dzielnie wkopał rure do wlotu powietrza z zewnątrz przekuł sie w fundamencie wyprowadzil w pokoju .. o dziwo tam gdzie powinno być wszystko pięknie. miało to byc podłaczone przepustnicą do kominka i wszystko bylo by dobrze gdyby bylo to podlaczone...... bo przyszedł majster namieszał w głowie stwierdzil ze nie potrzeba, uwierzyl i został ata rura w podłodze...efekt ...w kominku sie nie pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.11.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 No jakby sobie to kupił to już bym męża nie miała. Wsiąkł by całkowicie w gry. Pograć może w sieci. Lepiej by zrobił jakby pokończył rozgrzebane roboty w domu. Bo to też domena mojego męża robi do póki nie widać efektu, jak już jest jakiś efekt to wykończeniówki już mu się nie chce robić, bo po co np położyć silikon przy wannie jak już są kafle, wanna stoi, wszystko jest więc łazienka zaliczana jest do skończonych. itp itd Aha. Czyli jak już wszystko naprawdę skończy to sobie kupi? Dobra marchewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 30.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 może niech weźmie na siebie obowiązek sprzątania w wiatrołapie hehe. To Cię kochana załatwił. Mężczyzn nie wolno z oka spuścić w czasie wykończeniówki. Zgroza. podbijam w 100% życzę wytrwałości... z facetami oczywiście i ich pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 30.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Aha. Czyli jak już wszystko naprawdę skończy to sobie kupi? Dobra marchewka tiaaa... tyle, ze cel powinien być realny do osiągnięcia...a tu chyba zawsze coś będzie do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) z jednej strony śmieszne ale z drugiej ???????? przyznajecie się że okłamujecie Waszego facetaprzyznajecie się że kradniecie przedmioty Waszego facetaprzyznajecie się że sprzedajecie przedmioty Waszego facetaprzyznajecie się że wyrzucacie przedmioty Waszego facetapozbawiacie Waszego faceta ulubionych rozrywekpozbawiacie Waszego faceta zainteresowańpozbawiacie Waszego faceta pamiątek z przeszłościpozbawiacie Waszego faceta JEGO miejsca w WASZYM DOMUpozbawiacie Waszego faceta własnego "Ja" !!!!!! żal mi niektórych "pań" i ich facetów, i gdzie tu ma się tworzyć związek partnerski, szacunek, przyjaźń i WSPÓLNY DOM ps. Jak już pozbawicie Faceta wszystkiego pozostaje mu tylko telewizor sofa i piwo lub ..........................zmiana "wspaniałej" żonki WSZYSTKIE FAKTY I OSOBY SĄ PRZYPADKOWE, NIE ODNOSI SIĘ DO NIEKTÓRYCH PAŃ Edytowane 8 Lutego 2011 przez Eugeniusz_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 24.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 WSZYSTKIE FAKTY I OSOBY SĄ PRZYPADKOWE, NIE ODNOSI SIĘ DO NIEKTÓRYCH PAŃ hyh, jaka asekuracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nie sadziłam, że mnie to spotka. Zaliczyłam wczoraj załamkę. Rozmawiam wczoraj z mężem o pewnym drobnym kłopocie w jednej z górnych łazienek. Spartolili tam trochę kanalizację i trzeba wkuć rurę o jakieś 4-5 cm w podłogę. Mojemu mężowi najwyraźniej się nie chce, bo rzucił z miną zwycięscy. No to najwyżej będzie tu schodek. Wymiękłam. Łazienka ze schoodkiem (dobrze że nie z progiem po środku)? Po moim trupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No jakby sobie to kupił to już bym męża nie miała. Wsiąkł by całkowicie w gry. Pograć może w sieci. Lepiej by zrobił jakby pokończył rozgrzebane roboty w domu. Bo to też domena mojego męża robi do póki nie widać efektu, jak już jest jakiś efekt to wykończeniówki już mu się nie chce robić, bo po co np położyć silikon przy wannie jak już są kafle, wanna stoi, wszystko jest więc łazienka zaliczana jest do skończonych. itp itd Kurcze, a ja bym dużo dała za PS. Znajomi mają - świetna zabawa - dla wszystkich, nie tylko dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 26.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie, no ja protestuję! Nieopatrznie weszłam na ten wątek w pracy i teraz wszyscy patrzą na mnie jak na wariatkę... Może to przez to że zaczęłam się dusić ze śmiechu i najnormalniej w świecie popłakałam się :) A dobrnęłam tylko do 20 strony ... Resztę doczytam w domu, bo jeszcze gotowi odesłać mnie do wariatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 26.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Lektura niezła nawet dla facetów (coby takich błędów nie popełniali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 03.07.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 coś kobietki zamilkły czyżby nie mieli o czym pisać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Po zrobieniu łazienki zostało trochę płytek. Zastanawiamy się z M. z coś zostawić na wszelki wypadek, gdyby coś kiedyś, tfu, tfu, trzeba było skuwać, czy też zwrócić pełne opakowania. M. na to: - Zwracamy. Jak coś się kiedyś przydarzy, to najwyżej kupimy.- A co, jak kiedyś nie będzie już takich płytek? - pytam.- No to kupi się inne.- ?????????- No kupi się inne, podobne i się wklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts