szczukot 09.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 WitamJaki markowy sprzedawca ma bramy garazowe segemntowe w kolorze macore (lub inna nazwa ale podobny kolorystycznie) ?Chcialbym kupic okna avante a do tego maja bramy tylko Krispola w tym kolorze - cos jeszcze pasuje mocno ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 09.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Robiłam rozeznanie kilka miesięcy temu i niestety tylko Krispol. Kupilam tą bramę i jestem bardzo zadowolona i z koloru i z bramy ( w sensie mechanizmu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 09.07.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mnie torche denerwuje, ze naped nie jest zbyt szybki. Do tego chyba nie maja mozliwosci dolozenia napedu do bramy, aby wszytsko miec na jednym pilocie ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 My mamy okna macore a brame Normstahl w kolorze ciemny dąb. Wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 10.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja mam okna w kolorze macore i bramę w tym samym kolorze z firmy Krispol. Tylko ta firma ma w standardzie ten kolor. Inne firmy mogą zrobić w tym kolorze, ale cena powala z nóg.Na razie jestem zadowolona z bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.07.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jaka ma maniej wiecej predkosc otwierania ta brama Krispola ?Czy pilot/naped do niej ma jakies "inne mozliwosci" ? Np otwieranie czesciowe bramy, zapaenie swiatla, podpiecie drugiej bramy itp ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.07.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I jeszcze jendo : jaki wposlczynnik U ma zamontowana brama Krispola ? Nie moge nigdzie takiej danej znalezc. A garaz mam przylegajacy i bedzie lekko ogrzewany. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 10.07.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kupowałam w firmie Rambit i napęd był do wyboru . Ponieważ bramę mam dużą wybrałam napęd came ( do wyboru był jeszcze nice). Wspólczynnika U nie znam. Pilot może obsługiwać inne urządzenia to zależy z jaką ilością kanałów się go kupi (tak przynajmniej twierdzi mój elektryk - elektronik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.07.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Te napedy robi Krispol czy po prostu sprzedawcy oferuja rozne wersje innych producentow ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 11.07.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Krispol robi bramę. Firma w której kupujesz bramę sprzedaje ci ją z napędem jaki ma w ofercie. Mnie polecano came chociaż założyli by mi też inny gdybym chciała.Bardzo ważny jest montaż bramy i napędu oraz wyregulowanie napędu.Monterzy u mnie najpierw sknocili trochę robotę, miałam kilka rozmów z szefostwem firmy, dość dobrze zareagowali, poprawili i działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Bramy w kolorze macore ma jeszcze Inter flex (z tego co mówił mi któryś producent okien).Ale ja.. oferuję Krispol, bo to nie tylko macore ale i wszystkie inne nietypowe kolory. Co do napędów - ta firma produkuje bramy a napędy oferuje do wyboru z całkiem dużej palety. By obsłużyć tez bramę wjazdową trzeba mieć napęd z odbiornikami/nadajnikami wielkanałowymi (tak myślę, chociaż ja specjalistą w bramach nie jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts