Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki naped do bramy : Marantec Comfort czy Nice ?

Recommended Posts

• 4 months później...
No i wzialem Maranteca speed :

http://www.marantec.com/pl/produkte/index.html?cid=2502&t=1

Tylko jedno mi sie nie podoba - dostalem tylko jednego pilota (dwu kanalowego). To chyba troche malo ??

Na dniach zadzwonie do nich i sie dowiem o co biega. I czy mozna dokupic wiecej tego.

Fantom

No i co nagle to po diable....

A napęd bramy kolega posiada? A jakiej firmy? Daja się otwierać jednym pilotem? To tak wygodnie... :D

No i wzialem Maranteca speed :

http://www.marantec.com/pl/produkte/index.html?cid=2502&t=1

Tylko jedno mi sie nie podoba - dostalem tylko jednego pilota (dwu kanalowego). To chyba troche malo ??

Na dniach zadzwonie do nich i sie dowiem o co biega. I czy mozna dokupic wiecej tego.

Fantom

No i co nagle to po diable....

A napęd bramy kolega posiada? A jakiej firmy? Daja się otwierać jednym pilotem? To tak wygodnie... :D

hmm. Nic nie rozumiem. Naped do bramy posiadam - przeciez napisalem jaki.

Chyba, ze chodzi o brame wjazdowa na teren dzialki.

Tej jeszcze nie ma ale ma byc sterowana wlasnie tym drugim kanalem.

Fantom

Chodziło pewnie o to, że jak masz już bramę wjazdową i jakiś napęd to korzystnie jest kupić napęd tej samej firmy do bramy garażowej by obsługiwać całość tym samym pilotem bez kupowania dodatkowego odbiornika radiowego.

No pisalem - Marantec. BEz problemu i z checia kupie ich naped do bramy na posesje.

Tylko mi sie nei podoba, ze dostalem tylko jednego pilota (i tylko 2-kanalowego).

Jak dokupie kolejnego np 4-kanalowego i chcialbym go uzyc do innych celow niz tylko do bram, to musze kupic "ich" jakies moduly odbiorcze czy zadziala mi on praktycznie z wiekszoscia odbiornikow radiowych ?

Fantomj