szczukot 13.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 WitamKtory z napedow byscie polecili/odradzili do bramy segmentowej :- Comfort firmy Marantec- jakis model z firmy Nice ? Fantomps. Brama Krispol 4 x 2,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.07.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A moze wogole ktos polcei dobry naped do bramy ? Wazne aby byl szybki i mial roznego typu opcje typu zabepzieczneia przezd zgnieceniem, plynny start/stop itp Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELEKTRO 15.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 marantec-horman-normstahl to święta trójca w napędach garażowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.07.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzieki Czyli jednak zerkne na tego maranteca zamiast na Nice Fantom ps. Wlasnie leci siatkowka i Nice sie niezle tam reklamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.11.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No i wzialem Maranteca speed :http://www.marantec.com/pl/produkte/index.html?cid=2502&t=1 Tylko jedno mi sie nie podoba - dostalem tylko jednego pilota (dwu kanalowego). To chyba troche malo ??Na dniach zadzwonie do nich i sie dowiem o co biega. I czy mozna dokupic wiecej tego. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_1961 19.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No i wzialem Maranteca speed : http://www.marantec.com/pl/produkte/index.html?cid=2502&t=1 Tylko jedno mi sie nie podoba - dostalem tylko jednego pilota (dwu kanalowego). To chyba troche malo ?? Na dniach zadzwonie do nich i sie dowiem o co biega. I czy mozna dokupic wiecej tego. Fantom No i co nagle to po diable.... A napęd bramy kolega posiada? A jakiej firmy? Daja się otwierać jednym pilotem? To tak wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 19.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 napęd mam Beninca ale mało chodził to się nie wypowiem a pilota też dostałem 1 kupiłem 2 4-ro kanałowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.11.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No i wzialem Maranteca speed : http://www.marantec.com/pl/produkte/index.html?cid=2502&t=1 Tylko jedno mi sie nie podoba - dostalem tylko jednego pilota (dwu kanalowego). To chyba troche malo ?? Na dniach zadzwonie do nich i sie dowiem o co biega. I czy mozna dokupic wiecej tego. Fantom No i co nagle to po diable.... A napęd bramy kolega posiada? A jakiej firmy? Daja się otwierać jednym pilotem? To tak wygodnie... hmm. Nic nie rozumiem. Naped do bramy posiadam - przeciez napisalem jaki. Chyba, ze chodzi o brame wjazdowa na teren dzialki. Tej jeszcze nie ma ale ma byc sterowana wlasnie tym drugim kanalem. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Chodziło pewnie o to, że jak masz już bramę wjazdową i jakiś napęd to korzystnie jest kupić napęd tej samej firmy do bramy garażowej by obsługiwać całość tym samym pilotem bez kupowania dodatkowego odbiornika radiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.11.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Chodziło pewnie o to, że jak masz już bramę wjazdową i jakiś napęd to korzystnie jest kupić napęd tej samej firmy do bramy garażowej by obsługiwać całość tym samym pilotem bez kupowania dodatkowego odbiornika radiowego. No pisalem - Marantec. BEz problemu i z checia kupie ich naped do bramy na posesje. Tylko mi sie nei podoba, ze dostalem tylko jednego pilota (i tylko 2-kanalowego). Jak dokupie kolejnego np 4-kanalowego i chcialbym go uzyc do innych celow niz tylko do bram, to musze kupic "ich" jakies moduly odbiorcze czy zadziala mi on praktycznie z wiekszoscia odbiornikow radiowych ? Fantomj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jeżeli nadajniki mają zmienny kod (a teraz większość ma) to pozostaje fabryczny odbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.11.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wlasnie nei wiem jak to jest, ale na ich stronie znalazlem opis, ze pracuja w systemie "homelink". Nie mam pojecia co to, ale domyslam sie, ze jakis standard ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts