gixxxar 28.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam,a jak zastosowac nawozy do iglaków jak juz jest agrowłóknina i mam przysypane kora, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.02.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 dolistnie lub podsypywać tam, gdzie jest nacięcie na roślinę. Właśnie problemy z nawożeniem, zwłaszcza kompostem są argumentem przeciw włókninom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 28.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 A dziekuje,bede miał troche problemu bo dosyc sporo nasypałem tej kory, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Czy masz taka jałową glebe, że konieczne jest nawożenie iglaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 28.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Tak,same piaski 6 klasa,zawsze co rok im sypie na wiosne i chyba lipiec ,cos takiego,florowit w granulach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamadamo 31.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Widziałem ostatnio w centrum ogrodniczym takie kołki do mocowania agrowłókniny , niestety nie kupiłem od razu ,a kilka dni później już nie było. Znalazłem nawet stronę producenta http://gardenplast.pl, ale nie sprzedają w detalu. Czy wiecie gdzie można kupić takie kołki ? najtaniej jak udało mi się znaleźć http://www.nagari.pl/kolki-do-mocowania-agrowloknin-tkanin-100-szt-p-314.html nie wyginały się przy wbijaniu więc mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 02.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A ja tą szmatę wyrzuciłem po 2 latach i jestem szczęsliwy. Nigdy więcej tego badziewia w ogrodzie nie chcę widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalbuk 06.07.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ja nie narzekam, żona zawsze narzekała, że cały czas tylko w ogródku siedzi i plewi. To położyliśmy agrowłókninę czarną z [mod] i spokój. Ja już słuchać nie muszę, a żona mniej czasu na robocie w ogrodzie spędza. Dla mnie OK Edytowane 23 Listopada 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.07.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 A ja tą szmatę wyrzuciłem po 2 latach i jestem szczęsliwy. Nigdy więcej tego badziewia w ogrodzie nie chcę widzieć. Wreszcie jakiś głos rozsądku znalazłem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galicja1 02.11.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=gb3S4CBvTME - tu jest wszystko pokazana jak prawidłowo założyć agrowłókninę. Osobiście zdobywałam tą wiedzę na podstawie tego oto filmiku Nie dość, że jest pokazana jak to zrobić to również w pewnym stopniu podpowiedź jakie kołki są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts