Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

widziałem kuleczke27 ale to nie możliwe.

niktspecjalny

Recommended Posts

Przepraszam ,że tutaj ale przemknęła koło mojej posesji na rowerku bardzo podobna do kropeczki27....powiedziała cześć NS...ja odpowiedziałem cześć...a ona zniknęła jadąc w kierunku Kłodnicy..............Od dzisiaj już nic nie piję :oops: :oops:

NS ....Ty już faktycznie więcej nie pij .... :roll:

A serio .... ja też oczy przecierałam i nie wierzyłam kiedy zobaczyłam ją w tv kiedyś w programie fort boyard ... też wtedy z wrażenia wątek założyłam :wink: :oops: :lol:

acha, i w tytule zmień , bo to kropeczka27 :wink:

Przepraszam ,że tutaj ale przemknęła koło mojej posesji na rowerku bardzo podobna do kropeczki27....powiedziała cześć NS...ja odpowiedziałem cześć...a ona zniknęła jadąc w kierunku Kłodnicy..............Od dzisiaj już nic nie piję :oops: :oops:

NS ....Ty już faktycznie więcej nie pij .... :roll:

A serio .... ja też oczy przecierałam i nie wierzyłam kiedy zobaczyłam ją w tv kiedyś w programie fort boyard ... też wtedy z wrażenia wątek założyłam :wink: :oops: :lol:

acha, i w tytule zmień , bo to kropeczka27 :wink:

daga ja ją widziałem naprawdę ......wiem ,że to zwidy ale ......,

Ona z okolic Olsztyna ... jeśli Ty w pobliżu , to jest opcja , że to nie zwidy.... :wink: :lol:

aaaa, na imprezkę - pożegnanie lata pod Warszawą we wrześniu Cię zapraszam i wszystkich którzy czytają:

http://forum.muratordom.pl/pozegnanie-lata-wrzesien-imprezka,t164242.htm

słuchajcie: kto to jest ta kropeczka czy kuleczka i co to ma wspólnego z wymianą doświadczeń? :wink:

i jedna i druga ma duże ....hm....warunki ma duże , a z wymianą dośwadczeń jest to ściśle związane, ponieważ:

kropeczka i kuleczka ------ niezłe warunki ------ warunki w umowie ------ umowa o kredyt budowlany ------ budowa domu :lol:

niestety zdjęć niet ...ale kiedyś widziałam kropeczkę na żywo a kuleczkę na zdjęciu którego już tu nie ma :D

więc wiem co piszę i musisz mi na słowo uwierzyć :lol:

daga ja się tylko tak pomyliłem z tymi ....kuleczka ....kropeczka27......przepraszam.

Ale .co mi tam .Jednej i drugiej niczego nie brakowało..........sorry ,że w wymianie doświadczeń.

koniec .Proszę przenieść topik we wskazane miejsce.

pzdr

Wołali mnie :D

Aż mnie zmroziło jak tytul wewątka przeczytałam 8)

NS to jednak zdecydowanie do Kropeczki czuł miętę przez rumianek 8)

Pozdrawiam starą wiarę wiecznie młodą :wink:

boszszsz...kobito ... gdzie Ty jesteś ostatnio ... mało Cie widac, mało czytać .... aaaa, to się jednak wyjaśniło że on bardziejszy jednak do kropeczki ... no, czyli jednak mogło mu się nie przywidzieć :lol: