daggulka 15.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kulka ...noż się rozkręcaj ile wlezie ..... możesz także tutaj, zapraszamy na imprezkę http://forum.muratordom.pl/pozegnanie-lata-wrzesien-imprezka,t164242.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Sie kurna pomyliłem. Naprawdę wydawało mi się ,że widziałem kropeczke27....tą z TV. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 boszsszszz... co za zamieszanie Ty prawdziwego zamieszania chyba nie widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dobra, skoro juz pierniczymy o tym i owym ...kto sie piwska napije? stawiam warke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 tak spać przez to nie mogłem, teraz to chyba kropeczka 28, a może 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dajcie jakieś zdjęcia, może tez ją widziałem, a nie jestem świadom... http://www.jestem.pl/video/spotkanie-forum-muratora_272/ Ta pod koniec filmiku co niesie obraz Jako kobieta ciężko mi to mówic , ale kropeczka jest śliczna i przemiła i nie dziwie się że panowie z forum że przez nia spać nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 hm ....mnie się spełniło w większości - wielu z tych których chciałam zobaczyć - poznałam osobiście na tegorocznym zlocie choć pozostało jeszcze kilka nicków których właścicieli barrrrrdzo chciałabym zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.07.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dajcie jakieś zdjęcia, może tez ją widziałem, a nie jestem świadom... http://www.jestem.pl/video/spotkanie-forum-muratora_272/ Ta pod koniec filmiku co niesie obraz Jako kobieta ciężko mi to mówic , ale kropeczka jest śliczna i przemiła i nie dziwie się że panowie z forum że przez nia spać nie mogą No niczego sobie kropeczka , ale brak ci obiektywizmu,bo na tym forum jest wiele kobiełek wartych grzechu. Z kilkoma miałem nawet przyjemność ...niestety, tylko zapoznać się i każda mogłaby spędzić sen. Echhhhhh! Witaj Kuleczko. Się rozmarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 do słowa "przyjemność" bardzo dobrze się zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dajcie jakieś zdjęcia, może tez ją widziałem, a nie jestem świadom... http://www.jestem.pl/video/spotkanie-forum-muratora_272/ Ta pod koniec filmiku co niesie obraz Jako kobieta ciężko mi to mówic , ale kropeczka jest śliczna i przemiła i nie dziwie się że panowie z forum że przez nia spać nie mogą No niczego sobie kropeczka , ale brak ci obiektywizmu,bo na tym forum jest wiele kobiełek wartych grzechu. Z kilkoma miałem nawet przyjemność ...niestety, tylko zapoznać się i każda mogłaby spędzić sen. Echhhhhh! Witaj Kuleczko. Się rozmarzyłem A czy w tej kwestii mozna byc obiektywnym? . Zreszta nie powiedziałam , że tylko kropeczka jest taka, wymieniłabymm więcej takich forumek grzechu wartych Dziwie się tylko NS ze tak dał dziewczynie odjechać i nawet na szklankę wody nie zaprosił Ale pewnie sytuacja go zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dajcie jakieś zdjęcia, może tez ją widziałem, a nie jestem świadom... http://www.jestem.pl/video/spotkanie-forum-muratora_272/ Ta pod koniec filmiku co niesie obraz Jako kobieta ciężko mi to mówic , ale kropeczka jest śliczna i przemiła i nie dziwie się że panowie z forum że przez nia spać nie mogą No niczego sobie kropeczka , ale brak ci obiektywizmu,bo na tym forum jest wiele kobiełek wartych grzechu. Z kilkoma miałem nawet przyjemność ...niestety, tylko zapoznać się i każda mogłaby spędzić sen. Echhhhhh! Witaj Kuleczko. Się rozmarzyłem Przepraszam, ale o ile mnie pamięć nie myli, to osobiście przyjemności nie mieliśmy oczywiście zapoznać się z niekłamaną przykrością stwierdzić to muszę Witaj Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Przepraszam ,że tutaj ale przemknęła koło mojej posesji na rowerku bardzo podobna do kropeczki27....powiedziała cześć NS...ja odpowiedziałem cześć...a ona zniknęła jadąc w kierunku Kłodnicy..............Od dzisiaj już nic nie piję W kwestii formalnej to " niemozliwe' podobno staje sie mozliwe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Dziwie się tylko NS ze tak dał dziewczynie odjechać i nawet na szklankę wody nie zaprosił Ale pewnie sytuacja go zaskoczyła Mówi się : zabrakło chłopu jaj, a nie, sytuacja go zaskoczyła. PS Kuleczko stąd moje westchnienie żalu ,że nam się okazja obemskła. Zostań z nami, zostań z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kropka rowerkiem nie jeździ... ostatnio na pewnym forum samochodowym się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 17.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kropka rowerkiem nie jeździ... ostatnio na pewnym forum samochodowym się udziela bo to pewnie o rover chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.07.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ne ne... marka inniejsza jest :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.07.2009 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Dajcie jakieś zdjęcia, może tez ją widziałem, a nie jestem świadom... http://www.jestem.pl/video/spotkanie-forum-muratora_272/ Ta pod koniec filmiku co niesie obraz Jako kobieta ciężko mi to mówic , ale kropeczka jest śliczna i przemiła i nie dziwie się że panowie z forum że przez nia spać nie mogą No niczego sobie kropeczka , ale brak ci obiektywizmu,bo na tym forum jest wiele kobiełek wartych grzechu. Z kilkoma miałem nawet przyjemność ...niestety, tylko zapoznać się i każda mogłaby spędzić sen. Echhhhhh! Witaj Kuleczko. Się rozmarzyłem A czy w tej kwestii mozna byc obiektywnym? . Zreszta nie powiedziałam , że tylko kropeczka jest taka, wymieniłabymm więcej takich forumek grzechu wartych Dziwie się tylko NS ze tak dał dziewczynie odjechać i nawet na szklankę wody nie zaprosił Ale pewnie sytuacja go zaskoczyła Zaprosiłbym ją nie tylko na herbatę ten tego .Jeżeli to była naprawdę ona to znowu się .Ale to kropeczka27 może rozwiązać tę zagadkę.Czasami to szkoda,że czas jest taki bezlitosny.Sie kurna siakoś rozpulchniam.Spadam bo zacznę jeszcze przywoływać inne wspomnienia i coś mi się znowu oberwie. Pozdrawiam przy tej okazji wszystkie Panie i Panienki z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 NS ...Ty nie pozdrawiaj, tylko przyjeżdżaj - osobiście .....przeczytaj tu:http://forum.muratordom.pl/pozegnanie-lata-wrzesien-imprezka,t164242.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 20.07.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dajcie jakieś zdjęcia, może tez ją widziałem, a nie jestem świadom... http://www.jestem.pl/video/spotkanie-forum-muratora_272/ Ta pod koniec filmiku co niesie obraz Jako kobieta ciężko mi to mówic , ale kropeczka jest śliczna i przemiła i nie dziwie się że panowie z forum że przez nia spać nie mogą A to jednak nie widziałem, a szkoda... Dzięki za prezentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jakiś czas temu widziałam kropeczke w programie Hole In The Wall. Nie znam kropeczki osobiście, ale jestem pewna, że to była Ona. Kropeczka, może napisz, czy się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts