sanipro 13.04.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Myślę, że inni podobnie jak ja niezbyt często zaglądają do [Prywatne Wiadomości], w związku z czym nie wiemy czy jest coś w skrzynce. Mam pomysł aby po zalogowaniu ukazała się informacja na przykład: masz nie przeczytane 2 wiadomości. Napewno oszczędziłoby to trochę czasu tym którzy korzystaja z modemu. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-04-13 14:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.04.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 U mnie na górze po prawej stronie monitora pojawia się napis:"masz 2 nowe wiadomości" Wysyłam Ci próbną wiadomość przez priv.Sprawdź, czy działa. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 13.04.2002 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Dziękuję Majka jest ta informacja. Ale jest taka małą czconką że nie zauważyłem. Teraz już będę wiedział.S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fux 14.04.2002 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2002 Dobrze, że zapytałeś sanipro. Dzięki odpowiedzi Majki ja również się dowiedziałem.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 17.04.2002 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 jest jeden ból - ikonka nie zawsze się uaktywnia, nawet po zalogowaniu; czasem wyświetla się dopiero po napisaniu postu, czasem po przejściu do jakiegoś działu bądź na skutek innych tajemnych czynników, np. po kilkunastu godz. od otrzymania listu [miałam tak dziś].no i zasadniczo, gdyby dało się podrasować "Pryw. Wiadomości", byłoby super, bo jest w nich okropny bałagan. nie sortują się w żaden sposób, czasem za nic nie dają się wykasować, cytaty trzeba kopiować ręcznie itd. itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 17.04.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Sortowanie wg daty byłoby chyba najlepsze. Zawsze dostaję oczopląsu jak mam znależć nową wiadomość...No i żeby można było do kilku osób naraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 17.04.2002 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 Ja nie mam pewności, że wiadomość została wysłana. Wystarczyłby nawet jakiś znaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 22.04.2002 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 a ja znów nie mogę powywalać liści!!! co doprowadza mnie do lekkiego szaleństwa, mimo że jestem bałaganiarzem - ale ten bałagan przekroczył już wszystkie znane mi normy, wrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.04.2002 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 U mnie kasują się bez problemu, ale ten "burdel" braku chronologii postów jest zupełnie niezrozumiały. "Co autor miał na myśli".... może urozmaicenie nam czasu wolnego na szukanie nowego listu. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.04.2002 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 Wiecie co - tyle razy już żeśmy to zgłaszali, a tu ciągle cisza! Chyba zmiana tego wymaga cudu informatycznego. A może znowu Redakcja nas nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 22.04.2002 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 A może powiniśmy pisać do Redakcji na priva??? Wtedy by się dowiedzieli o co nam chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts