Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No co? :o

Ja twarda wiejska baba jestem, nie ma to-tamto. :lol:

Z tymi minkami to nieźle pojechaliście. :lol:

Mam nadzieję, że wargi mają się coraz lepiej, a i komp przestanie się wygłupiać. :wink:

Kłaniam się pięknie :wink:

Gębusia już prawie do normalności doszła :p można się ludziom na oczy pokazać...

anetina - pojechałaś kobietoooo :o myślałam, że mi się komp za długo ładuje :roll:

secam - tylko trochę...? :(

kawika - przecież Depsia to mnie pobić nawet chciała!

wiolasz - ja to chyba bez foruma już nie potrafię funkcjonować :roll: A co to było jak foruma nie byłooo... :evil: :x :oops: :roll: :-?

sure - ja też się cieszę

aneta-we - dopiero po obiadku, bo trza Dużego i dzieci nakarmić, a z takich wypadów to wracam na ostatnią chwilę :oops: :wink:

Depsia - Ty mi się twardą babą nie wymawiaj, wlać mi chciałaś i tyle :wink:

Kurczę, historia robi się coraz ciekawsza. :o

Jak Ty to robisz, że po takim czasie tyle szczegółów pamiętasz? :o

Ja to... :oops:

to pewnie eksperyment psychologiczny :-?

Wszystko zapalanowane i zabawa naszym kosztem. Uwierzą mi czy nie ???http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley003.gif

Jak jutro nie bedzie fotek to ja nie wierze :evil:

Kurczę, historia robi się coraz ciekawsza. :o

Jak Ty to robisz, że po takim czasie tyle szczegółów pamiętasz? :o

Ja to... :oops:

Ja omnibus nie jestem, zrzynam z notesu z wydatkami :D

No ale....jak sie samemu zasuwało, to i pamięć lepsiejsza. :oops: Mam rozpisane wydatki wszystkie, każdy drobiazg związany, lub kupiony z przeznaczeniem na budowę. I drugą listę, na której są wyłącznie materiały takie jak, zbrojenie, cement, M-ki itp. Różnica miedzy jednym a drugim http://terrarystyka.pl/forum/Smileys/default/mega_szok.gif

A tak na poważnie, to często-gęsto muszę sie zastanawiać, co i jak, żeby całość miała ręce i nogi. Dlatego piszę po kilka postów na raz, bo ciurkiem, lepiej idzie.

to pewnie eksperyment psychologiczny

Wszystko zapalanowane i zabawa naszym kosztem. Uwierzą mi czy nie ???

Jak jutro nie bedzie fotek to ja nie wierze

Żaden eksperyment psychologiczny! O co Ty mnie posądzasz? :o Że ja niby taka wredna jestem, żeby sobie eksprymenta odstawiać? Ja tu jak najbardziej poważnie i konkretnie piszę!

A tak w ogóle to witam wszystkich miłych gości :D

Ps. właśnie mi pranie moknie, którego wczoraj zapomniałam :oops: zdjąć. A było suche jak pieprz. Eeech...ta skleroza... :-? :wink:

Dzień dobry :D . Afrodyta, czas na :

http://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif

O 7.12 to ja już swoje klepałam :lol:

Aha, fotek niet! :oops: :-? Z tego okresu nie mam żadnej. Szwagierka myknęła na wakacje i od niej też nic nie wydębiłam. Nie wiadomo czy cos będzie wogóle, bo ma nie wywołaną jedną kliszę, i nie chce jej wywołać :evil: Nawet nie chce mi dać :x Jeeeesssssoooooo u mnie klisza nie leżała dłużej, jak do wypłaty, a tam grubo ponad rok :o