wiolasz 10.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 anetina, swój limit wyczerpałaś juz w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no pewnie więcej minek robić w tym roku nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 HIHI i to ja zacząłem z buźkami - ale się narobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No co? Ja twarda wiejska baba jestem, nie ma to-tamto. Z tymi minkami to nieźle pojechaliście. Mam nadzieję, że wargi mają się coraz lepiej, a i komp przestanie się wygłupiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Teraz spadam, kompa nie wyłączam i jak wrócę to po obiadku, albo i przed jeszcze sie pokażę dopiero po obiadku ? A ja pewnie siądę do kompa dopiero wieczorkiem, po pracy. Ach, już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No dobrze, że się znalazłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 po weekendzie odwykowym, zaglądam do dziennika a tu puchy , za to komentarze bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kłaniam się pięknie Gębusia już prawie do normalności doszła można się ludziom na oczy pokazać... anetina - pojechałaś kobietoooo myślałam, że mi się komp za długo ładuje secam - tylko trochę...? kawika - przecież Depsia to mnie pobić nawet chciała! wiolasz - ja to chyba bez foruma już nie potrafię funkcjonować A co to było jak foruma nie byłooo... sure - ja też się cieszę aneta-we - dopiero po obiadku, bo trza Dużego i dzieci nakarmić, a z takich wypadów to wracam na ostatnią chwilę Depsia - Ty mi się twardą babą nie wymawiaj, wlać mi chciałaś i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I nawet jeszcze resztki tych zapędów we mnie tkwią. Ty lepiej szybko pisz coś w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ty lepiej szybko pisz coś w dzienniku. o to to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ty lepiej szybko pisz coś w dzienniku. o to to.. właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Siedzę już enty czas i klepię w klawiaturę. Jazda do dziennika i czytać mi tu zaraz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Normalnie dziewczyny jak Was czytam, to mi się gębula śmieje...http://www.arsvindicatio.pl/smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Afrodyto, ale jak w następnym poście napiszesz że zamieszkałaś w fundamentach! http://www.gify.org/bazagif/zolte_buzki/faccina286.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 sure no wiesz, w akcie desperacji wszystko jest możliwe Czytaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kurczę, historia robi się coraz ciekawsza. Jak Ty to robisz, że po takim czasie tyle szczegółów pamiętasz? Ja to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kurczę, historia robi się coraz ciekawsza. Jak Ty to robisz, że po takim czasie tyle szczegółów pamiętasz? Ja to... to pewnie eksperyment psychologiczny Wszystko zapalanowane i zabawa naszym kosztem. Uwierzą mi czy nie ???http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley003.gif Jak jutro nie bedzie fotek to ja nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.08.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzień dobry . Afrodyta, czas na : http://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kurczę, historia robi się coraz ciekawsza. Jak Ty to robisz, że po takim czasie tyle szczegółów pamiętasz? :o Ja to... Ja omnibus nie jestem, zrzynam z notesu z wydatkami No ale....jak sie samemu zasuwało, to i pamięć lepsiejsza. Mam rozpisane wydatki wszystkie, każdy drobiazg związany, lub kupiony z przeznaczeniem na budowę. I drugą listę, na której są wyłącznie materiały takie jak, zbrojenie, cement, M-ki itp. Różnica miedzy jednym a drugim http://terrarystyka.pl/forum/Smileys/default/mega_szok.gif A tak na poważnie, to często-gęsto muszę sie zastanawiać, co i jak, żeby całość miała ręce i nogi. Dlatego piszę po kilka postów na raz, bo ciurkiem, lepiej idzie. to pewnie eksperyment psychologiczny Wszystko zapalanowane i zabawa naszym kosztem. Uwierzą mi czy nie ??? Jak jutro nie bedzie fotek to ja nie wierze Żaden eksperyment psychologiczny! O co Ty mnie posądzasz? Że ja niby taka wredna jestem, żeby sobie eksprymenta odstawiać? Ja tu jak najbardziej poważnie i konkretnie piszę! A tak w ogóle to witam wszystkich miłych gości Ps. właśnie mi pranie moknie, którego wczoraj zapomniałam zdjąć. A było suche jak pieprz. Eeech...ta skleroza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzień dobry . Afrodyta, czas na : http://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif O 7.12 to ja już swoje klepałam Aha, fotek niet! Z tego okresu nie mam żadnej. Szwagierka myknęła na wakacje i od niej też nic nie wydębiłam. Nie wiadomo czy cos będzie wogóle, bo ma nie wywołaną jedną kliszę, i nie chce jej wywołać Nawet nie chce mi dać Jeeeesssssoooooo u mnie klisza nie leżała dłużej, jak do wypłaty, a tam grubo ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts