aneta-we 11.08.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 to pewnie eksperyment psychologiczny Wszystko zapalanowane i zabawa naszym kosztem. Uwierzą mi czy nie ??? Jak jutro nie bedzie fotek to ja nie wierze Żaden eksperyment psychologiczny! O co Ty mnie posądzasz? Że ja niby taka wredna jestem, żeby sobie eksprymenta odstawiać? Ja tu jak najbardziej poważnie i konkretnie piszę! no tak, jak ja mogłam tak pomyślec http://emoty.blox.pl/resource/glupek.gif Przepraszam, tylko pisz już, pisz jak zdejmiesz to pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Doberek. Poczytałam a z tym kredytem to jak z mojego życia wziete i kwota ta sama i wkład. Tyle że ja go mam na 30 lat. Szkoda ze fotek nie ma, ale to nic pisaniem nadrabiasz. Treść ponad obraz - to lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Miło słyszeć kawika Aneta prania nie zdejmę, bo caluśki czas pada Jeśli już to prosto do pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Tak się rozrastaja komentarze że nie nadążasz zmieniać linków Niestety u nas z dziećmi podobny problem. W 90 % jeźdżą z nami na budowę i wszyscy (wykonawcy też ) patrzą czy aby sobie krzywdy nie robią. Nasze mamy są z nimi do południa i nie miałabym sumienia obciążać ich jeszcze popołudniami. Często zasypiają w drodze na budowe i wtedy późno chodzą spać a ja w domu nie mogę nic zrobić. Wstają rano późno, nie wytrzymują popołudniowej jazdy na budowę i zasypiają. I tak kółko sie zamyka. Dobrze że z notatek umiesz czytać Ja choć piszę wydatki nie rozeznaje się w datach i kolejności. Z resztą nie mam czasu na bieżąco uzupełniac zapiski więc daty co jakiś czas są poprzestawiane. Pisz dalej pranie samo wyschnie kiedyś w końcu musi przestać padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dziewczyny, to jakiś syndrom dzieci budowlanych Moja Julka często spała w samochodzie, a my na budowie coś robiliśmy i co chwilę w panice rzucaliśmy sie do okien czy śpi czy płacze... Ja nawet babci żadnej tu nie mam.. Przy wykończeniówce to już nawet wsiadając do samochodu mówiła, że już nie chce do sklepu z płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Moje zwyczajem baby samowystarczalnej zabieram od czasu do czasu na zakupy Dla kieszeni nie jest to dobre rozwiązanie, ale maraton 4-godzinny na zakupach szkolnych /w ubiegłym tygodniu/ skutkuje tym, że dzieci wiedzą, że zakupy to żadna przyjemność, /czytaj wiedzą, że matka nie chodzi do sklepu dla własnego widzimisię :wink:/ Budowlane dzieci to norma. Wtedy 3-letni synek, z kielnią i cegłami latał A nie daj mu zaprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Super te kociaki z dziennika. A czy to wersja aktualna, czy z 2007r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Super te kociaki z dziennika. A czy to wersja aktualna, czy z 2007r? Aktualne, aktualne!!! Kiedyś tam obiecałam, że wkleję, jak już będzie można. Jednak niezbyt ładnie wychodziły na fotach...dopiero teraz Mają 2,5tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No po prostu szał. Ostatnio koty za mną chodzą, po oswojeniu się z kotkiem mojej siostry, ktorym opiekowałam się dwa tygodnie, jakoś mi w domu pusto bez kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kociaczki są najsliczniejsze na świecie!!! Rozkoszne tak, jak tylko taki maluch rozkoszny i rozczulający może być! Słodkie naprawdę - aż Ci zazdroszczę, że masz takie śliczności w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 sure no wiesz..........jakby co to szukam chętnych......Jeszcze trochę i wystawię na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Własnie dzisiaj dostałam od małżonka mms-a z fotką kotka przybłedy. Ale ma sprawdzić, czy nie zostaną po nim jacys opłakujący właściciele. Jest szansa, że jutro wróci z koten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hm, szkoda, że mam do Ciebie daleko (chyba?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jak Ty jesteś znad morza, to tak około 500km /zależy z którego miejsca/ Ja południowy koniec Wielkopolski A na pypcia dla Depsi - z wiosny ubiegłego roku. Rodzice Persy. Kocięta 2-miesięczne / http://images41.fotosik.pl/94/8aee155cc19d6107med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Własnie dzisiaj dostałam od małżonka mms-a z fotką kotka przybłedy. Ale ma sprawdzić, czy nie zostaną po nim jacys opłakujący właściciele. Jest szansa, że jutro wróci z koten To jak wróci z kotkiem, to nie bedzie Ci mój potrzebny A i mąż nie będzie się nerwił, że "po głupiego kota pół Polski chcesz jechać", tylko JEGO znajdę przyjmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A wcześniej, znaczy wczesną wiosną tego roku, były takie cudeńka. Poszła zołza z dachowcem http://images38.fotosik.pl/94/7386f14548968bddmed.jpg http://images37.fotosik.pl/94/bcecc7ab613f971dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kociaki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jesssooooo niech sie ta strona skończy, bo mnie trafi cos przy ładowaniu No za wolnego kompa mam, i buźki anetiny mnie załatwiły. anetina, ja się wcale nie obrażam, ale NIE RÓB TEGO WIĘCEJ!!!!!!!!!!! Piszcie, już niedługo 6-ta stronka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To buźki się tak wolno ladują, czy duże zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To buźki się tak wolno ladują, czy duże zdjęcia? Buźki. Od początku się tak ładowały, tylko stronka była "mniejsza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts