Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

to pewnie eksperyment psychologiczny

Wszystko zapalanowane i zabawa naszym kosztem. Uwierzą mi czy nie ???

Jak jutro nie bedzie fotek to ja nie wierze

Żaden eksperyment psychologiczny! O co Ty mnie posądzasz? :o Że ja niby taka wredna jestem, żeby sobie eksprymenta odstawiać? Ja tu jak najbardziej poważnie i konkretnie piszę!

no tak, jak ja mogłam tak pomyślec http://emoty.blox.pl/resource/glupek.gif

Przepraszam, tylko pisz już, pisz jak zdejmiesz to pranie :wink:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak się rozrastaja komentarze że nie nadążasz zmieniać linków :lol:

Niestety u nas z dziećmi podobny problem. W 90 % jeźdżą z nami na budowę i wszyscy (wykonawcy też ) patrzą czy aby sobie krzywdy nie robią. Nasze mamy są z nimi do południa i nie miałabym sumienia obciążać ich jeszcze popołudniami. Często zasypiają w drodze na budowe i wtedy późno chodzą spać a ja w domu nie mogę nic zrobić. Wstają rano późno, nie wytrzymują popołudniowej jazdy na budowę i zasypiają. I tak kółko sie zamyka. :(

Dobrze że z notatek umiesz czytać :D Ja choć piszę wydatki nie rozeznaje się w datach i kolejności. Z resztą nie mam czasu na bieżąco uzupełniac zapiski więc daty co jakiś czas są poprzestawiane.

Pisz dalej :) pranie samo wyschnie :D kiedyś w końcu musi przestać padać ;)

Dziewczyny, to jakiś syndrom dzieci budowlanych :lol:

Moja Julka często spała w samochodzie, a my na budowie coś robiliśmy i co chwilę w panice rzucaliśmy sie do okien czy śpi czy płacze...

Ja nawet babci żadnej tu nie mam..

Przy wykończeniówce to już nawet wsiadając do samochodu mówiła, że już nie chce do sklepu z płytkami :wink:

Moje zwyczajem baby samowystarczalnej zabieram od czasu do czasu na zakupy :D Dla kieszeni nie jest to dobre rozwiązanie, ale maraton 4-godzinny na zakupach szkolnych /w ubiegłym tygodniu/ skutkuje tym, że dzieci wiedzą, że zakupy to żadna przyjemność, /czytaj wiedzą, że matka nie chodzi do sklepu dla własnego widzimisię :wink:/

Budowlane dzieci to norma. Wtedy 3-letni synek, z kielnią i cegłami latał :roll: A nie daj mu zaprawy :evil:

Kociaczki są najsliczniejsze na świecie!!! :D :D :D

Rozkoszne tak, jak tylko taki maluch rozkoszny i rozczulający może być! 8)

Słodkie naprawdę - aż Ci zazdroszczę, że masz takie śliczności w domu...

Własnie dzisiaj dostałam od małżonka mms-a z fotką kotka przybłedy. Ale ma sprawdzić, czy nie zostaną po nim jacys opłakujący właściciele. Jest szansa, że jutro wróci z koten ;)

To jak wróci z kotkiem, to nie bedzie Ci mój potrzebny :wink: A i mąż nie będzie się nerwił, że "po głupiego kota pół Polski chcesz jechać", tylko JEGO znajdę przyjmujesz :wink: