wiolasz 12.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja to mogłabym i o 5 wstawać oby tylko było po co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Przecież wiekszość z nas pracuje, buduje, ma czas na kawkę z kumpelką, na neta. pracuje, buduje, kawke pije sama, w necie siedze w pracy (w domu nie ma czasu no i jest tylko ( ) )1 komp przy którym jak usiądę to zaraz stonka leci Czasem jest bardzo słodko aż łezki lecą ze szczęścia a czasem to i przeklnę je (pod nosem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja to mogłabym i o 5 wstawać oby tylko było po co.. wiolasz http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja to mogłabym i o 5 wstawać oby tylko było po co.. wiolasz http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif ja też wiolu http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dziewczynki jesteście super z swoim podejściem do budowy Ja na razie nie robię nic fizycznie ( no nie, wczoraj trzymałam, pasikom deskę jak mierzyli dach, ale Michał w te słowa, jak deska będzie lecieć to puść ją, nie trzymaj na siłę bo Cię ściągnie ze stropu , fakt ja tylko 46 kg ważę ), ale trzymałam ) Afrodyta, ty to jesteś harpagan - jak dałaś radę temu wszystkiemu . Pisz dalej ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 kawika ja też bym wolała psa! Ale jak mam wybierać z dwojga złego, to wolę kota niż myszy rasia witam w moich skromnych progach Moja znajoma Dunka, ktora wychowała trójkę dzieci, na moje słowa podziwu odpowiedziała: "dziecko zabiera cały twój czas, troje nie może wziąć więcej"... Ja bym powiedziała inaczej. Serce matki dorównuje pojemnością oceanom. Im więcej dzieci, tym więcej oceanów miłości się w sercu mieści A ja miałam miarowo, co 2h pobudki na papu przez 24/dobę. Przy każdym do około roku Afrodyta, ty to jesteś harpagan - jak dałaś radę temu wszystkiemu . Pisz dalej ................ yyyy...a o czym tak dokładnie mówimy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja to mogłabym i o 5 wstawać oby tylko było po co.. wiolasz http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif ja też wiolu http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif ciiiiii, spoko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 anetina - pojechałaś kobietoooo myślałam, że mi się komp za długo ładuje sprawdzałam pojemność minek we wpisie ale chyba można więcej mogę ?????????? a kotki ......... cudo miód słodziutkie są i mnie się minka śmieje na ich widok są przesłodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A ja miałam miarowo, co 2h pobudki na papu przez 24/dobę. Przy każdym do około roku A moja córka ma prawie dwa lata i dalej nie przespałam jednej nocy. Nie mogę jej odzwyczaić od papusiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A ja miałam miarowo, co 2h pobudki na papu przez 24/dobę. Przy każdym do około roku A moja córka ma prawie dwa lata i dalej nie przespałam jednej nocy. Nie mogę jej odzwyczaić od papusiania. mój młody dopiero po odstawieniu od piersi przestal sie budzić. Pewnie uznał, że nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 pierś to pierś a moja o butelke się drze. I o 2 w nocy punktualnie "mama Am" mogę sobie gadać żeby spała itd. zaraz włącza się syrena i wszystkich budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dziewczyny, to jakiś syndrom dzieci budowlanych Moja Julka często spała w samochodzie, a my na budowie coś robiliśmy i co chwilę w panice rzucaliśmy sie do okien czy śpi czy płacze... Ja nawet babci żadnej tu nie mam.. Przy wykończeniówce to już nawet wsiadając do samochodu mówiła, że już nie chce do sklepu z płytkami mój tez wie, gdzie w mieście jakie sklepy budowlane są wie, gdzie kupimy płytki, a gdzie cement czy packę ale takie dzieci już sa świadome budowy, są nią zafascynowane mój to ciagle by siedział na budowie - chociaz to siedzeniem nie można nazwać, bo ciagle coś do roboty sobie wynajduje sure no wiesz..........jakby co to szukam chętnych......Jeszcze trochę i wystawię na Allegro jak będzie wystawiać, daj znać one są śliczne czy na podwórku mogłyby być? czy one takie domowe? a te kotki z dachowcem co miała - śliczności takie mnie sie bardzo podobają wiec jak coś, wiesz, gdzie szukać wtedy nabywcy a trójki dzieciaków wam bardzo dziewczyny zazdraszczam ale wszystko przed nami a mój Młody był super do karmienia i spania od urodzenia przesypiał całe noce - nie wiedziałam, co oznacza nie przespana noc pozdrawiam i co??? mogę dawać minki??? czy dzięki temu komputer już nie będzie padał, byle moich minek nie mieć???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 pierś to pierś a moja o butelke się drze. I o 2 w nocy punktualnie "mama Am" mogę sobie gadać żeby spała itd. zaraz włącza się syrena i wszystkich budzi To zamiast mleka , uprzedź ją, że dostanie /drastycznie/ wodę z kapką cukru I bądź stanowcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no jakoś tego nie widzę. Jak ona tak mocno sssie dokąd butelka nie wyda z siebie odgłosu głębokiej pustki.Napradę zachowuje się jakby była głodna..Muszę coś wymyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie nie, bez cukru sama woda ze wzgledu na zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 chyba musze ja w konia robić może jak będę udawać że idę do kuchni to zaśnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 pierś to pierś a moja o butelke się drze. I o 2 w nocy punktualnie "mama Am" mogę sobie gadać żeby spała itd. zaraz włącza się syrena i wszystkich budzi najwyrażniej dziewczynki mają inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 anetina ja Cię bardzo lubię, ale minek już nie dawaj, przynajmniej w takiej ilości, proooszęęę Kociaki są typowo domowe, kuweta i żwirek, nawet, taki z piaskownicy, i nie muszą wychodzić z domu. Co jakiś czas czesanie i kąpiel wystarczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 obiecuje, że jak nie znikniesz i jak będziesz pisac dziennik - minek nie wstawię a kociaki - jakoś wolałabym zwierzyniec mieć poza domem czyli ... warto kociaka mieć poza domem? czy trzeba go w domu? bo nie chcę w domu na razie oduczamy nasze psiaki wchodzenia do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie nie, bez cukru sama woda ze wzgledu na zęby racja Nasz większy ma prawie 4 lata i dopiero teraz odzwyczaił się pic mleko z butelki na kolację. Rozrzedzaliśmy mleko i wlewaliśmy zwykłego z kartonu a to mu nie smakowało, teraz po kolacji pije kakao Dzieci są cwane, ale my musimy być cwańsi Kotki - śliczności - U nas będą jak już zamieszkamy na wsi. Wolę psy w ostatecznosci będzie kot i tylko po to by myszy nie było w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts