Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przecież wiekszość z nas pracuje, buduje, ma czas na kawkę z kumpelką, na neta.

pracuje, buduje, kawke pije sama, w necie siedze w pracy (w domu nie ma czasu no i jest tylko ( :roll: ) )1 komp przy którym jak usiądę to zaraz stonka leci ;)

Czasem jest bardzo słodko aż łezki lecą ze szczęścia a czasem to i przeklnę je (pod nosem)

Dziewczynki jesteście super z swoim podejściem do budowy :lol: :lol: :lol:

Ja na razie nie robię nic fizycznie ( no nie, wczoraj trzymałam, pasikom deskę jak mierzyli dach, ale Michał w te słowa, jak deska będzie lecieć to puść ją, nie trzymaj na siłę bo Cię ściągnie ze stropu :lol: :lol: :lol: , fakt ja tylko 46 kg ważę ), ale trzymałam :wink: )

Afrodyta, ty to jesteś harpagan - jak dałaś radę temu wszystkiemu :o :o :o . Pisz dalej .................

kawika ja też bym wolała psa! Ale jak mam wybierać z dwojga złego, to wolę kota niż myszy :wink:

rasia witam w moich skromnych progach :D

Moja znajoma Dunka, ktora wychowała trójkę dzieci, na moje słowa podziwu odpowiedziała: "dziecko zabiera cały twój czas, troje nie może wziąć więcej"...

Ja bym powiedziała inaczej. Serce matki dorównuje pojemnością oceanom. Im więcej dzieci, tym więcej oceanów miłości się w sercu mieści :lol:

A ja miałam miarowo, co 2h pobudki na papu przez 24/dobę. Przy każdym do około roku :roll: :-? :wink:

Afrodyta, ty to jesteś harpagan - jak dałaś radę temu wszystkiemu . Pisz dalej ................

yyyy...a o czym tak dokładnie mówimy....? :oops:

A ja miałam miarowo, co 2h pobudki na papu przez 24/dobę. Przy każdym do około roku :roll: :-? :wink:

A moja córka ma prawie dwa lata i dalej nie przespałam jednej nocy. Nie mogę jej odzwyczaić od papusiania.

mój młody dopiero po odstawieniu od piersi przestal sie budzić. Pewnie uznał, że nie warto... ;)

Dziewczyny, to jakiś syndrom dzieci budowlanych :lol:

Moja Julka często spała w samochodzie, a my na budowie coś robiliśmy i co chwilę w panice rzucaliśmy sie do okien czy śpi czy płacze...

Ja nawet babci żadnej tu nie mam..

Przy wykończeniówce to już nawet wsiadając do samochodu mówiła, że już nie chce do sklepu z płytkami :wink:

mój tez wie, gdzie w mieście jakie sklepy budowlane są

wie, gdzie kupimy płytki, a gdzie cement :) czy packę :)

ale takie dzieci już sa świadome budowy, są nią zafascynowane

mój to ciagle by siedział na budowie - chociaz to siedzeniem nie można nazwać, bo ciagle coś do roboty sobie wynajduje :)

sure no wiesz..........jakby co to szukam chętnych......Jeszcze trochę i wystawię na Allegro :wink:

jak będzie wystawiać, daj znać

one są śliczne

czy na podwórku mogłyby być? czy one takie domowe?

a te kotki z dachowcem co miała - śliczności

takie mnie sie bardzo podobają :)

wiec jak coś, wiesz, gdzie szukać wtedy nabywcy :)

a trójki dzieciaków wam bardzo dziewczyny zazdraszczam

ale wszystko przed nami :)

a mój Młody był super do karmienia i spania :)

od urodzenia przesypiał całe noce - nie wiedziałam, co oznacza nie przespana noc :)

pozdrawiam

i co???

mogę dawać minki???

czy dzięki temu komputer już nie będzie padał, byle moich minek nie mieć????

:D :D :D

pierś to pierś a moja o butelke się drze. I o 2 w nocy punktualnie "mama Am" mogę sobie gadać żeby spała itd. zaraz włącza się syrena i wszystkich budzi

To zamiast mleka , uprzedź ją, że dostanie /drastycznie/ wodę z kapką cukru :wink: I bądź stanowcza :D

nie nie, bez cukru

sama woda ze wzgledu na zęby :lol:

racja :)

Nasz większy ma prawie 4 lata i dopiero teraz odzwyczaił się pic mleko z butelki na kolację. Rozrzedzaliśmy mleko i wlewaliśmy zwykłego z kartonu a to mu nie smakowało, teraz po kolacji pije kakao :)

Dzieci są cwane, ale my musimy być cwańsi :wink: :D

Kotki - śliczności - U nas będą jak już zamieszkamy na wsi. Wolę psy w ostatecznosci będzie kot i tylko po to by myszy nie było w domu.