Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja się muszę okrężną drogą dowiadywać o urodzinach? :o

Wszystkiego najlepszego a nawet jeszcze wiecej!!!

Pigwo zaglądaj częściej. Jakoś tak ciepło na duszy mi się robi, jak widzę Twój nick :roll: I nie wiem czy to przez Twoje okolice, radość życia, czy dobre serce :roll: :D

Albo może czymś grubszym, rurką, patykiem do szaszłyków...albo zależnie od wzoru...

O ile dwu-kolorowe jeszcze mi wyobraźnia ogarnia, to wielokolorowych nie mam pojęcia. Coś jednak ma związek z "laniem do środka filiżanki"/środkowy rząd 2-ga fota od góry/

Narobiłyście mi smaka na kawke.

Idę sobie zrobić. Niestety nie będzie z wzrokiem: zwykła, czarna, rozpuszczalna w dodatku :evil:

Moja druga dzis :wink:

Za to otworzę sobie tą stronkę i będe sobie wyorazała, że piję w Waszym towarzystwie tę kawę z lewego dolnego rogu.

Mniaaam...........!!!!!!!!!!!!!!!

Witam :D dzisiaj piątek :D

Harmonogram dnia codziennego niezły, niezły. Długo tak wytrzymałaś ? Czy masz tak cały czas ? :o Kawał ładnej roboty - podziwiam Cię.

Napisz jeszcze kiedy masz czas na zakupy, odrabianie lekcji z dziećmi, gotowanie, sprzątanie, układanie prania itp. Czy to wszystko w czasie od 16 - 16,30 ??

Ja przy podobnym rozkładzie dnia z I zmianą ( przesunąć o 1 godzinę później) padam w czwartek na pysk i nawet w nocy dzieci nie słyszę :oops: :(

Rysunek bardzo rzeczowy i konkretny wszystko kumam :D

Witam w piątkowe przedpołudnie!

Dziś wreszcie słońce i mogłam z ranka zapylać na działkę i porobić obiecaną Dużemu robotę. :roll:

Depsia nie wiesz,że praktyka czyni mistrza? Ćwicz, ćwicz, ćwicz...a bendom efekty :wink:

aneta-we zdjęć nie będzie, na razie :( bo jakoś mi było szkoda 10zeta na kliszę w tym czasie /jak Duży wybił mi z głowy fotografowanie budowy, do dzis nie wiem :roll: /

Ryska pociągnęłam w ten sposób 2 tygodnie sierpnia. Od września musiałam odejść z pracy o czym pisałam wcześniej. Ale fakt jazda była nieziemska. Lekcji we wakacje nie ma, pranie czekało do soboty, bo Duży od rana na budowie, to ja byłam zbędna i nadrabiałam tygodniowe zaległości. Zakupy duuuże do dzis robię raz na 2 tygodnie.

KamaG jak sie miało określony cel to i szło wytrzymać. Aha odkurzały dzieci, a zmywałam dopiero koło 22-giej.