Afrodyta 14.08.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 KamaG Ty mi powiedz, jak udało Ci się wkleić całość domu z SWEET HOME. A ja spróbuję, dla przypomnienia coś ściągnąć z ichniej bazy mebli. Jak mi się uda to dam przepis /ale i tak nie wszystkie meble umiałam, z tych co chciałam :oops:/ Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.08.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ... Afro - nie zatrzymuj się na wrześniu 2007... pisz dalej ..... bo jak ktoś nowy (nie czytający wcześniej Twego dziennika) Cię nawiedzi, to pomyśli, że pomyliłaś miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.08.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ... Afro - nie zatrzymuj się na wrześniu 2007... pisz dalej ..... bo jak ktoś nowy (nie czytający wcześniej Twego dziennika) Cię nawiedzi, to pomyśli, że pomyliłaś miesiące No i lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ... Afro - nie zatrzymuj się na wrześniu 2007... pisz dalej ..... bo jak ktoś nowy (nie czytający wcześniej Twego dziennika) Cię nawiedzi, to pomyśli, że pomyliłaś miesiące No i lata ...ale kobietom lat się nie liczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja to chciałam powiedzieć, że jak człowiek ma czym, to i powinien się chwalić. Masz więc mój pełen podziw - pracowałaś jak niewolnik na plantacji, a może i więcej. Naprawdę podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Najważniejsze to chcieć i nie oglądać się na innych. Wtedy nawet wygrana w totka nie jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Choć gdyby wygrana w totka się trafiła, byłoby też miło! Afrodyto, dzielna kobieto, kiedy następna porcja dziennika? Czyżbyś gdzieś wyjechała na wypoczynek w ten krótki długi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Afrodyto, dzielna kobieto, kiedy następna porcja dziennika? Czyżbyś gdzieś wyjechała na wypoczynek w ten krótki długi weekend? Ja juz wróciłam i czekam, czeeeekam na JESZCZE!!! Chwal się Afrodyta dalej! Naprawdę masz czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.08.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Cześć wszystkim poniedziałkowo Cóś mię chandra ostatnimi czasy dopadła i nijak nie umiem zmusić się do klepania w klawisze Ale wrócę, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.08.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Albo prześlijcie mi troche dobrego humoru, to może będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To niżej to dobry humor dla Cie! Bierz ile wlezie wypełnij się po same brzegi żeby aż kipiało i podziel się z innymi. Zobaczyłam wcześniejszą wersję i tak będzie zdecydowanie lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.08.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dla Ciebie:http://www.gify-animowane.pl/gify/Milosne/Rozne/11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 AfrodytaNie chcę wyjść na chwalipiętę a właściwie tak się stało... Afrodyta, chwal się dalej :) dajesz mi i pewnie innym czytającym świadomość, że my też damy radę, tak jak Ty dałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.08.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 i jeszcze: http://emoty.blox.pl/resource/038.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.08.2009 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Albo prześlijcie mi troche dobrego humoru, to może będzie lepiej... cała góra humorku: http://emoty.blox.pl/resource/gora.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://www.edycja.pl/upload/kartki/594.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Halo, dzień dobryCo tam słychać, Pani? Humory lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 przyszłam zyczyć miłego dnia i pięknej pogody a chwalić się ... chwal jak najwięcejmasz z czego być dumna, ty i cała wasza rodzinkanaprawdę, szczerze masz do tego prawo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.08.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć dziewczyny Dziś już humorek nieco lepszy, ale sprawa jeszcze nie do końca załatwiona, więc jeszcze trochę czasu potrzeba. Dzięki, że mnie pocieszacie. Czasem od obcych więcej serca i zrozumienia się dostanie, jak od bliskich...i nie mówię tu o Dużym, on jest ze mną Chyba coś klepnę w dzienniku, bo pogoda pod psem i nawet z domu chyba dziś nie wyjdę. A w nocy miałam taką burzę, że dzieci mi się pobudziły z płaczem, pierwszy raz w życiu Miałam wrażenie, że wali gdzieś 50m ode mnie Teraz 7-letnia poszła dosypiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.08.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hej, jak fajnie, ze już jesteś (U nas burza była wieczorem- nawet dwie i rano tez obudził mnie deszcze i pioruny.) Pozytywnego zakończenia sprawy Ps. U nas w końcu też zaczyna być wiadomo na czym stoimy- kupiec chce się spotkać w piątek u notariusza - tyle się naczekałam a teraz radości jakoś nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts