anetina 19.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 śliczne te koniki - fajnych macie "sąsiadów" a dzieciaki - do wszystkiego mamę przekonają miłego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 19.08.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj Ryska, ostatnio w Zoo, był Duży z dziećmi jak ja leżałam po porodzie w szpitalu, czyli w maju 2004. Wcześniej na dzień Dziecka przez kilka lat tam jeździliśmy No to się pozmieniało zoo A koniki pięęknee !!! Frodziaaa piszesz dalej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.08.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Frodziaaa piszesz dalej ???? Na razie zbieram myśli do kupy Muszę dzis po Najstarszą zasuwać do Babci i nie będzie to zapewne miła wizyta. W sobotę jedziemy na 40-lecie i wypadałoby rozejrzeć się za opakowaniem prezentu. Łooo jak dobrze, że tym razem, nie muszę kiecki kupować I Jakoś tanio nas ta impreza wyniesie, bo ciuchy i buty już mamy, i nie trzeba latać, i kupować. A w ogóle nie chciałam na to weselisko iść. No to witam pięknym, słonecznym porankiem, tak jak mnie słoneczko za oknem powitało. :wink:I miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Afrodytko - koniki piękne (zawsze podobały mi się te zwierzęta) Dzień dobry, miłęgo dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 wygląda na to, że Twój domek w ten sposób wyjdziie kilka razy taniej, niż mój.. no tak, za brak czasu tez trzeba płacić... koniki sąsiada sympatyczne - sa do jeżdżenia, czy tylko do oglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.08.2009 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam raniutko i czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 i ja witam z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam Dzisiaj już czwartek , jutro piątek i wolna sobota . Jak ja lubie te soboty , bo mogę sobie pospać i już nie mogę sie doczekać. Dzisiaj kryzys - oczy na zapałki bo same się zamykają. I nie żebym śpochem była tylko dla mnie 5 i pół godziny snu to mało Na razie zbieram myśli do kupy I jak Ci idzie ?? Czekamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Też witam! Mam za sobą już odstawienie auta do mechanika i walniecie prawie dwóch kilosów z buta. Żeźko było i trochę mi sierść na rękach stanęła, ale fajnie się szło. sure no tak jest, że ten, komu zależy na pracy, płaci wykonawcom, a komu praca pozwala na własnoręczne budowanie, to buduje sam A konie nie są chyba ujeżdżone, chociaż bardzo spokojne. Ale na pewno zaprzęgane do bryczki. Były jeszcze dwie klacze, w tym jedna źrebna, i musiały być zabite, bo wjechał w nie rozpędzony samochód. Ironia losu, konie uratowały życie osobom jadącym w bryczce, poświęcając siebie. A źrebna klacz była wychowana od małego przez tego sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ryska, to Ty nie wiesz do czego służy łóżko???! No, pomijając @#X$ Coś Ty kobieto w nocy robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam Dzisiaj już czwartek , jutro piątek i wolna sobota . Jak ja lubie te soboty , bo mogę sobie pospać i już nie mogę sie doczekać. Dzisiaj kryzys - oczy na zapałki bo same się zamykają. I nie żebym śpochem była tylko dla mnie 5 i pół godziny snu to mało Na razie zbieram myśli do kupy I jak Ci idzie ?? Czekamy .... ja akurat mam wolny piątek - za 15 sierpnia ale mogę sobie pomarzyć o spaniu dłuższym niż te 5-6 godzin jest dziecko , a poza tym budowa trza robić wraca się 22-23, rano się zwleka z łóżka do roboty chyba się na emeryturze będzie odpoczywać miłego i słonecznego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja akurat mam wolny piątek - za 15 sierpnia ale mogę sobie pomarzyć o spaniu dłuższym niż te 5-6 godzin jest dziecko , a poza tym budowa trza robić wraca się 22-23, rano się zwleka z łóżka do roboty chyba się na emeryturze będzie odpoczywać miłego i słonecznego dnia życzę ach, jak ja Cię rozumiem http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif U mnie dzieci trójka, do pracy wstaję o 5:10 http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_twisted.gif a nawet w weekend maluchy robią pobudkę o 6 rano http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif Ale ogólnie jest świetnie, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Frodko w nocy to ja odpoczywam (nie mam czasu na @#X$) a moim hymnem jest "Budzikom śmierć" ja akurat mam wolny piątek - za 15 sierpnia ja to wolne wyjeździłam ze dwuteownikiem - dzień poszedł nawet nie wiem kiedy ale mogę sobie pomarzyć o spaniu dłuższym niż te 5-6 godzin jest dziecko u nas dwoje i niestety nie chodzą spać o 20 rano się wysypiają bo wstają o 9-10 jak ja już mam połowę roboty z głowy chyba się na emeryturze będzie odpoczywać taaa... bawiąc wnuki, robiąc weki i cierpiąc na bezsenność miłego i słonecznego dnia życzę nawzajem (dzisiaj ma być cieplutko 30st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja to wolne wyjeździłam ze dwuteownikiem - dzień poszedł nawet nie wiem kiedy ja będę zamawiać kolejny towar - na wylewki przygotowywać co nieco dla hydraulików na sobotę i pora mi obejrzeć i zamówić materiały na podłogi na górę - chyba jednak zdecydujemy się na płytki i w sypialni u nas dwoje i niestety nie chodzą spać o 20 rano się wysypiają bo wstają o 9-10 jak ja już mam połowę roboty z głowy ja mam dobrze z tym, że inwestorek idzie spać o 19, babcia zostaje z nim, a ja spokojnie wtedy mogę już sama jechać do męża na budowę do tej 22-23 bo wcześniej to wiadomo, jaka jest robota, gdy trzeba jednak zerkać, co ten inwestorek na działce porabia, by jakiś głupot nie wymyślił chyba się na emeryturze będzie odpoczywać taaa... bawiąc wnuki, robiąc weki i cierpiąc na bezsenność hihihihi no mi inwestorek powiedział, że dzieci szybko miec będzie, wiec będe młodą mamusią nawzajem (dzisiaj ma być cieplutko 30st. wszytsko możliwe chociaż coś mi mignęło o 23 stopniach, ale słoneczko grzeje, więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wszytsko możliwe chociaż coś mi mignęło o 23 stopniach, ale słoneczko grzeje, więc nie wiem a u Afrodytki w dzienniku zima i śnieg http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/balwanek.gif Widziałyście ? http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zima w środku lata ??? no Afrodytka pisze cały czas, nie patrząc na pory roku ale z gromadką super wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Staram się choć podobno dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane... Żeby wreszcie było "na bieżąco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Przyjemnie chłodkiem zaleciało Dzieci równiutko (od najstarszej ) - ładne zdjęcie To teraz stawiamy i lejemy strop na wiosnę ? To kto tam dzielnie walczy o Twoje drzewko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts