wiolasz 26.07.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Hej Czytałam Mój by zawału dostał, jakby mu pies szybę w aucie wybił ALe mądry skubaniec jest, bardzo mądry Nasza uwielbia grać w piłkę z Julką i nami. Szaleje wtedy na całego. I lubi właśnie na smyczy przy rowerze. Tylko że to rower męża i duży, swojego jeszcze nie mam. Ale ale..łazi po polach prawdziwy husky, z niebieskimi oczami i tak sie łasi, żeby chociaż go pogłaskać, a mnie korci żeby go nakarmić i żeby został. Ale wtedy to dopiero zaczną się kłopoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 czyli jesteśmy na roku 2006 czekam dalej z utęsknieniem robi się coraz ciekawiej - historia z meldunkiem taka trochę podobna do naszej ech rodzina rodzina ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 aaaa meldunek U nas jeszcze bardziej pobkombinowane teraz jest. Nie przejmuj sie i uwierz, ze Twoje meldunki to pryszczyk przy naszych przebojach Tylko ja to olewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Przepiękny wschód słońca :D aż chciałoby się stać i patrzeć... ...ech rodzina rodzina ...... właśnie :/ skąd ja to znam Historia przednia czekam na część dalszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.07.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 sure witam i dziękuję! No i oczywiście zaglądaj częściej Duży tak samo robił od wiosny do jesieni, gdy śniegu nie było. Nawet ja się rowerkiem z Nico puściłam Ale po tym jak zobaczył kotka i mało mi ręki z ramienia nie wyrwał, to mi się odechciało. Mam nawet za sobą rzut na lód /dokładnie tak jak na filmach, w biegu/ za uciekającą smyczą Oj, bolały żeberka przez kilka dni...bo mi się kurtka pięknie w locie rozwarła Depsia, u nas rano padało. O tyle to paskudnie się zapowiadało, że dziś odbywa się u nas Turniej Siatkówki Plażowej Patrzcie, ja myślałam, że tylko my z meldunkiem takie cyrki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.07.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 sure witam i dziękuję! No i oczywiście zaglądaj częściej Duży tak samo robił od wiosny do jesieni, gdy śniegu nie było. Nawet ja się rowerkiem z Nico puściłam Ale po tym jak zobaczył kotka i mało mi ręki z ramienia nie wyrwał, to mi się odechciało. Mam nawet za sobą rzut na lód /dokładnie tak jak na filmach, w biegu/ za uciekającą smyczą Oj, bolały żeberka przez kilka dni...bo mi się kurtka pięknie w locie rozwarła o, to rzeczywiście niezwykle wymagająca rasa - wymaga ogromnej sprawności własciciela, wręcz kaskaderskiej! (fajnie, że dobrze się skończyło) Moja pies, ponieważ emerytka, już chodzi sobie spokojnie i dostojnie, więc się rozleniwiłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Afrodyta, do moich przekrętów z meldunkiem nie przyznam sie, bo mam jeszcze dziecko w przedszkolu i będą mnie ścigać jak poznają prawdę jakimś cudem Te psiaki sa cudne, ale baaaardzo wymagające. I sprytne jak cholercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.07.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dziś byłam na Turnieju piłki siatkowej plażowej u nas na wsi Niech Was wieś nie zmyli, bo boiska mamy takie, że nawet można u nas robić rozgrywki duuużej klasy, chyba nawet miedzynarodowe W obrębie 40-50km nie ma takiego boiska! Kilkadziesiąt drużyn, profesjonalni sędziowie, nagrody, dwa boiska, żarełko i trunki, a na koniec tańce!!! Impreza jeszcze mało znana, bo dopiero drugi rok, ale ma swoich stałych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.07.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ciekawe czemu nie mam podswietlenia "nowe posty"? Ani w dzienniku, ani w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Oooo...taki smutny wpis w dzienniku :( Ale ja wiem jak to jest, trzeba umieć podjąć trudną decyzję z korzyścią dla pieska. Ważne, że NICO znalazł dobry dom i macie o nim wieści. PS: mnie się posty świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Mnie też się świecą. Czesc, spać nie mogę. Mówiłam, że to wymagające psy. Szkoda, że oddaliście ale z drugiej strony pewnie tak wyszło lepiej dla Nico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No pewnie, że lepiej, iż oddaliście pieska, choć rozumiem i łzy, i żal. Jednak podjęliście odpowiedzialną decyzję - tak jest lepiej dla wszystkich. Trochę dziwnie z tą teściową macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.07.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Puk, puk, można ? Fajnie się czyta Wasze zmagania z teściami - "grunt to rodzinka" co ? My sprzedalismy mieszkanie tylko T. no i kwota stała się nasza a nie tylko T. nawet notariusz była taka uprzejma i dwa razy uświadamiała T. o skutkach takiej transakcji Meldunek - kiedyś to miał znaczenie, ale teraz jest miejsce zamieszkania coraz częsciej różne od miejsca zameldowania. Widać nie wszyscy jeszcze rozróżniają te pojęcia. Smutno mi jak przeczytałam o NICO, ale podoba mi sie, że nie oddaliście do schroniska albo jeszcze gorzej. Oj duzo ludzi ma psinki na pokaz a jak przeszkadzaja i nie ma z kim zostawić to po drodze na wakacje ...... sama bym ich tak potraktowała. Będę zaglądać i kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.07.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 super opisujesz swoje wspomnienia drzwi genialne - fajna pamiątka szkoda NIco, ale najważniejsze, że jest w dobrych rękach lepsze to niż podrzucenie - my mamy takiego podrzutka, a inwestorek włąśnie stracił swojego Dino a meldunek - ciekawe, jak to rozwiążecie my się przemeldowac nie mozemy, bo dziecko nie będzie mogło chodzić do przedszkola - paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Żeby nie było, z Teściową to mogłam "konie kraść". Ale do czasu. Nico ma dobrze, nawet wczoraj na tańcach po turnieju mąż mi pokazywał jednego z synów nowego właściciela. Mamy do Nich zaproszenie na kawę, ale ja nie chcę tam jechać, bo nie chcę aby Nico sobie o nas przypomniał Tylko dzieciom czasem się przypomni i pytają "kiedy pojedziemy do Nico?" Ryska proszę, wchodź A o meldunku już nie długo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Pisz pisz, ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 jak to co robią te motylki - przytulają się mocno zdjecia super a że utrafiliście na moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.07.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Haha córa biegiem do domu po aparat leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.07.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Już nie mówię, że musiałam dzieciom tłumaczyć, co one robią Przeciez wytłumaczyć jest prosto - one się bawią w gilaski :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Piękne zdjęcia z motylami cudne... moja już wie, co one robią, kot Maniek pokazał jej przed samymi drzwiami balkonowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts