aneta-we 31.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 sure, juz nie będę cytować z fotką ale ja widze cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja też nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a ja własnie z Picasa często nie widzę, np. teraz... Ja też nie widzę. no to nie wiem co poradzić. Ja najczęściej korzystam z http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 koszty masz nieziemskie a jak myślałam, ze tanio się budujemy u nas kosztowo robocizna do stropu wyszła ... 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Lepiej zacznij już teraz sobie planować, co chcesz w danych pomieszczeniach mieć, bo od tego zależy np. rozmieszczenie gniazdek i oświetlenia. Przy Waszym tempie, przyjdzie Ci podejmować takie decyzje w biegu i 'na oko". A wiesz co to może znaczyć? Że np. gniazdo jest o 5cm wsunięte za szafę, albo lampa nad stołem z boku a nie na środku. Porób sobie wstępne założenia i możesz je później je weryfikować zgadzam się niejedno gniazdko czy właćznik zmienialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Afrodytko kochana, ja też nie znam angielskiego. Daj znac co i jak i pomogę jak bedziesz chciała, czesto picassy nie widac na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a ja mam w ... empik fotoczy jakoś tak i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.08.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Afrodytko kochana, ja też nie znam angielskiego. Daj znac co i jak i pomogę jak bedziesz chciała, czesto picassy nie widac na forum. Jak widać udało mi się zrobić awatarka na powrót Trochę to potrwa zanim dojdę co i jak. Ale jak możesz to powiedz, które linki wstawiać na forumie Fotosik dalej BEEEE Moja kasa dalej nie wpłynęła na saldo i nie mogę odblokować zdjątek /sprawdziłam, błędów w przelewie nie zrobiłam, jak podane tak wpisane/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jutro opiszę Ci co i jak oki? na PW puszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.08.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.09.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień Dobry trochę mnie nie było a już stronka nałupana - ech Heee, drogę, którą można przejechać w 3h, wracaliśmy 7h. Jadąc przez Wrocław nie mogłam oprzeć się myśli, "co by było, gdyby...np. mieć numer telefonu do Ryski, albo secama"? A później, celowo, pojechaliśmy do Aqua Parku w Oleśnicy. Ostatni punkt wakacyjnych wojaży Namówiłam nawet Dużego na karnet do sauny i... spodobała mi się sauna fińska. Do parowej musiałabym się przyzwyczaić Planuje ktoś może saunę w domu? Bo wiecie, za marzenia jeszcze nie karają... Mówisz masz .... wysłane na priva ja już przestałam zamieszczać zdjęcia na fotosiku, ale jeszcze płacę za te stare...A co polecasz? Fajny polski album - prosty i bezpłatny (pewnie jeszcze) - sam zmniejsza za duże zdjecia http://www.albumik.pl a fotosik jest Beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 cześć Afrodyta ... dziennik faktycznie nadgoniłaś ... znów mi się przez moment lata nie zgadzały PS. Wiolasz ma rację .... Photobucket jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Nie mam czegoś takiego Nie mogę też użyć Print-scrin Chyba będę musiała zostać przy Alno ja ściągałam program teraz czerwiec-lipiec, może są jakieś zmiany w programie? u mnie okno wygląda tak: http://img8.imageshack.us/img8/105/sweethome.th.png ten aparat zaznaczyłam, jak na niego nacisnę to pyta czy stworzyć zdjęcie, po potwierdzeniu trzeba jeszcze zapisać print screen też mi działa, nie mam pojęcia czemu u Ciebie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.09.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzień doberek. Doczytałam o oknach i Tacie, usmiałam się (wiem, Wam nie było do śmiechu). Dobrze, że mieliście dobry powód, aby Tacie dać zakaz wstępu na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dzień dobry przyszłam się z rańca przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cześć wszystkim Wpadłam na chwilę powiedziec, że cierpię chwilowo, na chroniczny brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cześć wszystkim Wpadłam na chwilę powiedziec, że cierpię chwilowo, na chroniczny brak czasu. czyżby początek roku szkolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no tak rok szkolny się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzień dobry. na ten brak czasu to chyba wszyscy narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts