Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://images37.fotosik.pl/165/52361e5e16955849med.jpg

No zarąbiste zdjęcie - jaką ona ma fryzurę, normalnie włosy długie jak u syreny jakiejś!!! :o

Nigdy czegoś takiego nie widziałam. :o

Jestem naprawdę zdumiona jaka ona laska z kłakami jest!!!! :o

Te motyle są piękne :lol: Tak patrzę na nie i patrzę, no cudo..

I aparat dobry, mój to w życiu takich zdjec nie zrobi :roll:

Nie ma dobrych aparatów - są tylko dobrzy fotografowie ;)

:oops: :oops: :oops: dziękuję secam wiolasz , staram się :D

Prócz funkcjonalnego rozmieszczania gratów w domu, mam fioła własnie na punkcie fotografii. Ale moi drodzy nie mam studia ani szkoły odpowiedniej. Po prostu czasem aparat mam pod ręką /czego moja córa najstarsza ma po dziurki w nosie :roll: i Duży też/

Mamy w domu dwa aparaty, półautomat lustrzankę i cyfrówkę. Lustrzanka jest moja /Duży mi kupił jak urodziłam syna :lol: / a cyfrówka jest najstarszej, kupiona za jej komunijne pieniądze /dlatego tak nosem kręci , jak mama cały czas jej używa/

Oczywiście z racji połączenia z netem teraz tylko cyfrówka...

Lustrzanka tej jakości co moja w tamtym czasie kosztowała 4-5 tys. :roll: :roll: :roll: tylko szkoda,że półautomat, bo na kliszę. To znów uczy pokory w wybieraniu ujęć, a nie walenia co popadnie :wink:

Się rozpisałam...

http://images37.fotosik.pl/165/52361e5e16955849med.jpg

No zarąbiste zdjęcie - jaką ona ma fryzurę, normalnie włosy długie jak u syreny jakiejś!!! :o

Nigdy czegoś takiego nie widziałam. :o

Jestem naprawdę zdumiona jaka ona laska z kłakami jest!!!! :o

Depsia, te OCZY :o :roll: :wink:

:oops: :oops: :oops: dziękuję secam wiolasz , staram się :D

Prócz funkcjonalnego rozmieszczania gratów w domu, mam fioła własnie na punkcie fotografii. Ale moi drodzy nie mam studia ani szkoły odpowiedniej. Po prostu czasem aparat mam pod ręką /czego moja córa najstarsza ma po dziurki w nosie :roll: i Duży też/

Mamy w domu dwa aparaty, półautomat lustrzankę i cyfrówkę. Lustrzanka jest moja /Duży mi kupił jak urodziłam syna :lol: / a cyfrówka jest najstarszej, kupiona za jej komunijne pieniądze /dlatego tak nosem kręci , jak mama cały czas jej używa/

Oczywiście z racji połączenia z netem teraz tylko cyfrówka...

Lustrzanka tej jakości co moja w tamtym czasie kosztowała 4-5 tys. :roll: :roll: :roll: tylko szkoda,że półautomat, bo na kliszę. To znów uczy pokory w wybieraniu ujęć, a nie walenia co popadnie :wink:

Się rozpisałam...

No to możemy sobie łapkę podać :D

Ja to nawet śpię z aparatem ;)

Choć ostatnio to mało z aparatem latam bo budowa przygasiła wenę fotograficzną :(

sure lustrzanki są dobre, a Zenith to już jak cała historia :wink:

Ech :D stary zenit...... a potem moja kochana Practica - jeszcze leży koło mnie zakurzona na szafie :)

Teraz to już wstyd się przyznać ale tylko na cyfrówkach pstrykam - takie czasy :roll: Sentyment do starych kliszowych lustrzanek wielki ale robienie zdjęć na lustrzance cyfrowej ..... oj daje radochę:D

Nie stać nas było machnąć 5tysi za takie cudo.../lustrzankę cyfrową o takich parametrach, jak to co mamy/ :oops:

Nie no ja szaleniec nie jestem :)

Na dobrą lustrzankę to dopiero sobie pozwoliłem jakiś czas temu (musiałem długo pracować nad Doską żeby pozwoliła :D:D ) i to też trafiłem w bardzo dobrej cenie około 2000 zł - wtedy kurs euro stał bardzo nisko i sprzęt był strasznie tani. Teraz w normalnej cenie w zyciu bym nie kupił już takiego sprzętu.

Ale bardzo długo miałem własnie fajny kompakt - tzw hybrydę i super się sprawdzał

Co do tych motylków to musze się dobrze przypatrzeć gdzie "góra" a gdzie "dół" miesza mi sie w oczach i tych listkach.

W kwestii aparatów to u mnie najlepiej się sprawdza w telefonie :oops: zawsze pod ręką :roll: :D a jak T. ma wyjąć tą "busolę" i jeszcze lata i przekręca te obiektywy to mnie skręca. Szybciej pstryknę komórką niż ten się skręci ze sprzętem. No ale jakość nieporównywalna - to fakt.

Nie uwierzycie, ale mój mąż jeszcze zenitem robi i to starą lustrzanką. Dopiero niedawno ją kupił, za kilkaset złotych. I zdjęcia robi fajne.

na początku roku z kolei korzystając włąsnie z niskiego kursu, kupiliśmy mojej siostrze Nicon D80- ten to boskie zdjecia robi. Fakt, że siostra umie je robić, ale mimo wszystko...