sure 27.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 fajną minę ma pani motylowa (btw, to świetna okazja, żeby własnie coś wytłumaczyć "na przykładzie motylków") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 http://images37.fotosik.pl/165/52361e5e16955849med.jpg No zarąbiste zdjęcie - jaką ona ma fryzurę, normalnie włosy długie jak u syreny jakiejś!!! Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Jestem naprawdę zdumiona jaka ona laska z kłakami jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No, no...motylki super :D:D Powiekszają liczebność nad Waszą działeczką :D coby kolorowo było PS: a przeboje z teściami to ja też mam już prawie 20 lat ale człowiek jakos się przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A nieśmiało zapytam.... dlaczego twierdzicie że na dole to "ona " a może to on i jakąś kamasutrę ćwiczą :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Te motyle są piękne Tak patrzę na nie i patrzę, no cudo.. I aparat dobry, mój to w życiu takich zdjec nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Te motyle są piękne Tak patrzę na nie i patrzę, no cudo.. I aparat dobry, mój to w życiu takich zdjec nie zrobi Nie ma dobrych aparatów - są tylko dobrzy fotografowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 secam, to też wiem, ale wolałam delikatnie zakadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Te motyle są piękne Tak patrzę na nie i patrzę, no cudo.. I aparat dobry, mój to w życiu takich zdjec nie zrobi Nie ma dobrych aparatów - są tylko dobrzy fotografowie dziękuję secam wiolasz , staram się Prócz funkcjonalnego rozmieszczania gratów w domu, mam fioła własnie na punkcie fotografii. Ale moi drodzy nie mam studia ani szkoły odpowiedniej. Po prostu czasem aparat mam pod ręką /czego moja córa najstarsza ma po dziurki w nosie i Duży też/ Mamy w domu dwa aparaty, półautomat lustrzankę i cyfrówkę. Lustrzanka jest moja /Duży mi kupił jak urodziłam syna / a cyfrówka jest najstarszej, kupiona za jej komunijne pieniądze /dlatego tak nosem kręci , jak mama cały czas jej używa/ Oczywiście z racji połączenia z netem teraz tylko cyfrówka... Lustrzanka tej jakości co moja w tamtym czasie kosztowała 4-5 tys. tylko szkoda,że półautomat, bo na kliszę. To znów uczy pokory w wybieraniu ujęć, a nie walenia co popadnie Się rozpisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 http://images37.fotosik.pl/165/52361e5e16955849med.jpg No zarąbiste zdjęcie - jaką ona ma fryzurę, normalnie włosy długie jak u syreny jakiejś!!! Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Jestem naprawdę zdumiona jaka ona laska z kłakami jest!!!! Depsia, te OCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja mam największy sentyment do swoich zdjęć robionych starym Zenithem lustrzanką, też z kliszą. Chętnie zakupiłabym sobie jakąś "wypasioną" lustrzankę, ale to pewnie bardziej realne na etapie po zakończeniu budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Słuchajcie, macie ochotę na imprezkę? Bardzo serdecznie zapraszam Będzie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 sure lustrzanki są dobre, a Zenith to już jak cała historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dziękuję secam wiolasz , staram się Prócz funkcjonalnego rozmieszczania gratów w domu, mam fioła własnie na punkcie fotografii. Ale moi drodzy nie mam studia ani szkoły odpowiedniej. Po prostu czasem aparat mam pod ręką /czego moja córa najstarsza ma po dziurki w nosie i Duży też/ Mamy w domu dwa aparaty, półautomat lustrzankę i cyfrówkę. Lustrzanka jest moja /Duży mi kupił jak urodziłam syna / a cyfrówka jest najstarszej, kupiona za jej komunijne pieniądze /dlatego tak nosem kręci , jak mama cały czas jej używa/ Oczywiście z racji połączenia z netem teraz tylko cyfrówka... Lustrzanka tej jakości co moja w tamtym czasie kosztowała 4-5 tys. tylko szkoda,że półautomat, bo na kliszę. To znów uczy pokory w wybieraniu ujęć, a nie walenia co popadnie Się rozpisałam... No to możemy sobie łapkę podać Ja to nawet śpię z aparatem Choć ostatnio to mało z aparatem latam bo budowa przygasiła wenę fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 sure lustrzanki są dobre, a Zenith to już jak cała historia Ech stary zenit...... a potem moja kochana Practica - jeszcze leży koło mnie zakurzona na szafie Teraz to już wstyd się przyznać ale tylko na cyfrówkach pstrykam - takie czasy Sentyment do starych kliszowych lustrzanek wielki ale robienie zdjęć na lustrzance cyfrowej ..... oj daje radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie stać nas było machnąć 5tysi za takie cudo.../lustrzankę cyfrową o takich parametrach, jak to co mamy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie stać nas było machnąć 5tysi za takie cudo.../lustrzankę cyfrową o takich parametrach, jak to co mamy/ Nie no ja szaleniec nie jestem Na dobrą lustrzankę to dopiero sobie pozwoliłem jakiś czas temu (musiałem długo pracować nad Doską żeby pozwoliła :D ) i to też trafiłem w bardzo dobrej cenie około 2000 zł - wtedy kurs euro stał bardzo nisko i sprzęt był strasznie tani. Teraz w normalnej cenie w zyciu bym nie kupił już takiego sprzętu. Ale bardzo długo miałem własnie fajny kompakt - tzw hybrydę i super się sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 nade mną to wcale nie trzeba by było pracować... po starym kursie dolara to jakiś czas temu opłacało się kupić w USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Co do tych motylków to musze się dobrze przypatrzeć gdzie "góra" a gdzie "dół" miesza mi sie w oczach i tych listkach. W kwestii aparatów to u mnie najlepiej się sprawdza w telefonie zawsze pod ręką a jak T. ma wyjąć tą "busolę" i jeszcze lata i przekręca te obiektywy to mnie skręca. Szybciej pstryknę komórką niż ten się skręci ze sprzętem. No ale jakość nieporównywalna - to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nie uwierzycie, ale mój mąż jeszcze zenitem robi i to starą lustrzanką. Dopiero niedawno ją kupił, za kilkaset złotych. I zdjęcia robi fajne.na początku roku z kolei korzystając włąsnie z niskiego kursu, kupiliśmy mojej siostrze Nicon D80- ten to boskie zdjecia robi. Fakt, że siostra umie je robić, ale mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 W kwestii aparatów to u mnie najlepiej się sprawdza w telefonie zawsze pod ręką Ponoć bardzo dobry telefon z aparatem to ten model :D http://www25.patrz.pl/u/f/00/51/23/5123.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts