magpie101 18.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Muszę chwile odpocząć....przy kompie Meg dojeżdżać będę 12km. Albo autobus, albo auto. Zależy jak się bedę wyrabiać z zakończeniem dnia. Praca raczej od 9 do 17 + soboty. Branża chemiczno-kosmetyczna, stanowisko...dobra pochwalę się - kierownik A do tamtego chyba zadzwonię, po co będę szukać gościa. No to teraz jak juz wiem wiecej to GRATULUJĘ PRACY!!!!!!!!! http://fort.torun.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Co do godzin to ja pracuje podobnie od 10-17, a z dojazdem od 9.30-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja też oczywiście GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wow!!! GRATULACJE Afrodytko. Ciesze się razem z Toba, ten Twój poprzedni potencjalny szef nie przypadł mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Afrodyto - ja z tych "nieznajomych" z forum, ale "Twój dziennik czytam z wielką przyjemnością, więc i o szukaniu pracy też poczytałam ... a jak się tak czyta, to się człowiek "przywiązuje" do autora i szczerze życzyłam Ci, żeby Ci się udało znaleźć DOBRĄ pracę tak więc chciałam Ci BARDZO pogratulować - super, że się udało i że od razu wiadomo, że TAK należało Ci się i Twojemu Dużemu też - może w końcu trochę odpocznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/seb_gratulacje.jpg Wszystkiego najlepszego w nowej pracy i moje wyrazy uznania - piękna kariera przed Tobą się otwiera. Kierownik - ho ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wielkie GRATULACJE!!!! ale gdzie to pani Kierownik się podziewa? Czy już rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Znowu mnie ciężka noc zastała Poszłam z Dużym układać pocięte drzewo w stos. A, że to modrzew, to przez dobre pół godziny wyskubywałam milimetrowej długości igiełki Chciałam jeszcze raz podziękować za wsparcie i gratulacje mamik, przecież my tu wszyscy jesteśmy jak jedna, wielka rodzina A mam wrażenie, że gdzieś już się tu spotkałyśmy I bardzo mi miło, że zajrzałaś do mnie zapraszam częściej. Depsia, no nie przesadzajmy, ja tylko do pracy idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kawika prażuchy to rodzaj klusek, podawany /u mnie w domu/ z tłuszczem i skwarkami A kluski robi się z ugotowanych ziemniaków, nie do końca odcedzonych +trochę mąki pszennej i ziemniaczanej /w równych częściach, mnie wychodzi gdzieś po łyżce na jakieś 1,5kg/ Do parujących pyrków wsypujesz mąkę i przykrywasz. Po 2-3 minutach gnieciesz tak jak na puree, ale mają być "gumowe". Od razu nakładać na talerz i polać tłuszczem. Ja osobiście z jednej dużej łyżki "wykrawam" kilka mniejszych kawałków. Do smaku oprószyć solą. Smacznego Aha, na tą potrawę zazwyczaj należy ugotować więcej ziemniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Właśnie pijemy z Dużym szampana no dobra, wino musujące. Aaaaa! I przekleję posta o pracy do moich rozterek Trochę mnie czeka załatwiania z lekarzami. Okulista, psycholog, OB, morfologia, a dopiero później do Medycyny Pracy. A to wszystko do poniedziałku wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Miło wrócić i przeczytać takie wiadomości! Gratuluję, Afrodyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hej Gratuluję i tutaj, choć w wątku o rozterkach też byłam. Cieszę sie bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.09.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 mamik, A mam wrażenie, że gdzieś już się tu spotkałyśmy I bardzo mi miło, że zajrzałaś do mnie zapraszam częściej. no tak, w tych "poradach życiowych" coś tam pisałam, bo na budowaniu to ja się nie znam (jeszcze ) ale na życiu ... prawie jak zawodowiec radzić mogę czy wszyscy tak mają?? a do dziennika zaglądam, często zaglądam i podziwiam nieustająco, wy chyba na jakichś "dopalaczach" jesteście, bo "normalnie" to nie da się tyle w ciągu jednego dnia zrobić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ło matko.....udało się ......wreszcie...... Coś mi się porobiło z kompem i nie mogłam wejść do sieci. Wylazł komunikat, że IP mojego kompa jest hmm...zdublowany, bardzo podobny /tak zapamiętałam/...do jakiegoś innego. To jest błąd systemu Windows. I nici z wejscia do sieci A kiedy ja nadrobię zaległości forumowe, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jako, że już po północy... Przyjemnej, słonecznej, radosnej niedzieli życzę gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dzień dobry - dołączam do życzeń dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 No to może dzięki temu pogoda się poprawi, na razie mało słonecznie... Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.09.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Czesc U mnie słonecznie, chyba będzie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam, u nas piękne słońce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam wszystkich i donoszę, że u nas równie pięknie. Słońce świecie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts