Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też nie widzę obrazków. :-?

Górników szkoda - czas chyba najwyższy, żeby jakies kuteczne metody kontroli stężenia metanu wprowadzić. Chyba mozna to jakoś zrobić i nie pozwolić na oszukiwanie urządzeń???

Cześć dziewczyny!

Wpadłam na ostatnią wolną kawkę do kumpeli, od jutra koniec laby :roll: :wink:

Qrczę, rano pisałam posta w dzienniku i system znowu miał awarię, i go nie zdążyłam zapisać :evil: A foty wklejałam. Teraz muszę klepać od nowa :-? Już drugi raz mi sie tak zrobiło :evil:

No kurcze mole, ja tu kciuki trzymam, i trzymam.........................a ominęło mnie, że pracę masz kobieto :) :)

Jejku jak się cieszę, to życzę Ci zgranego zespołu, który stanie za Tobą murem i na odwrót :) :) :) i pójście do pracy, będzie samą przyjemnością ( ale tylko w godzinach od 9-17 ) Super jeszcze raz gratuluję :) :)

Witanko!

Dzis wybije godzina "0" :lol: IDE DO PRACY

Normalnie bardziej nie mogę się doczekać, niż mam stresa :o :roll: :wink:

A wczoraj to mnie Duży nawet do kompa nie dopuścił. Się mu spodobało, jak w Tysiąca z "Flirciarą" grał :lol:

Qrczę od piątku nie wiem gdzie łapy wsadzić. Aaaaa, w niedzielę byłam u księdza......poprosiłam go na słówko i mu nagadałam :D A jaka dumna z tego powodu jestem :D a jak mi lekko na sercu :roll: :lol:

A teraz idę parę fotek do dziennika wkleić!

I jakby mnie przez dłuższą chwilę nie było, to znaczy, że ustawiam sobie dzień i rodzinkę :roll: Albo Duży gra w Tysiąca :wink: /niech gra, niech gra, powoli przebąkuje, że mamy za wolnego kompa, a to oznacza, że za jakiś czas...:lol: :lol: :lol: /

A mój Synuś wniebowzięty, ze do opiekunki po przedszkolu idzie :roll: :lol: